• 9.448.995 stemmen

Speelduur: 5 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Robert Hull

Met: Sam Worthington, Britt Lower en Milo Ventimiglia

Datum van release: donderdag 18 juni 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot I Will Find You

Een onschuldige vader zit een levenslange gevangenisstraf uit voor de moord op zijn eigen zoon. Na vijf jaar in de gevangenis krijgt David bewijs dat zijn zoon mogelijk nog leeft. Hij moet uit de zwaarbeveiligde gevangenis zien te ontsnappen om de waarheid te achterhalen en zijn zoon te vinden.

Afleveringen

1. Aflevering 1

18 juni 2026 (47 minuten)

David Burroughs zit in de gevangenis voor een moord die hij niet heeft gepleegd en besluit te ontsnappen na schokkend nieuws: zijn zoon leeft misschien nog.

2. Aflevering 2

18 juni 2026 (44 minuten)

De FBI mengt zich in de strijd terwijl David onder de radar probeert te blijven. De Mackenzies komen onder vuur te liggen nu er steeds meer vragen rijzen over hun rol in de zaak.

3. Aflevering 3

18 juni 2026 (37 minuten)

David en Rachel riskeren hun vrijheid om Hilde Winslow te vinden. Lenny en Philip komen met een schokkende onthulling over de nacht waarin Matthew stierf.

4. Aflevering 4

18 juni 2026 (44 minuten)

Hayden moet beslissen of hij zijn onverwachte gast wil helpen. Rachel loopt vast. Lenny legt cruciaal nieuw bewijsmateriaal voor aan Cheryl.

5. Aflevering 5

18 juni 2026 (44 minuten)

David neemt drastische maatregelen om een vijand uit zijn tent te lokken. Rachel probeert de schade te beperken na een groot verraad. Hayden moet partij kiezen.

6. Aflevering 6

18 juni 2026 (37 minuten)

David staat voor een hartverscheurende keuze. Rachel loopt groot gevaar. De zoektocht van Sarah en Max naar de waarheid eist zijn tol.

7. Aflevering 7

18 juni 2026 (35 minuten)

Het spoor naar Matthew begint in het ziekenhuis … als David en Rachel Ronald tenminste kunnen overtuigen om mee te werken. Sarah vindt een nieuwe bondgenoot in haar onderzoek.

8. Aflevering 8

18 juni 2026 (36 minuten)

David en Rachel hebben een onwaarschijnlijke bondgenoot aan hun zijde en één kans om Matthew uit de handen van zijn ontvoerders te redden, voordat hij voorgoed verdwijnt.

Alle Acteurs en Actrices

David Burroughs

Rachel Mills

Cheryl Dreason

Adam Mackenzie

Max Williams

avatar van lang pee

lang pee

Ik heb het al op het moviemeter nieuws gezegd, dit is echt weer een vreselijke Harlan Coben verfilming op Netflix! Vandaag zegt serietotaal terecht hetzelfde, vergezocht en absurd.

Ik blijf het niet begrijpen dat Harlan Coben een enorm succes is. Ik vind zijn boeken en bijna al de verfilmingen van zijn boeken vreselijk, ze hebben allemaal hetzelfde gemeen. Totaal over de top en zo ongeloofwaardig en absurd dat het een beetje belachelijk word......

avatar van AniSter

AniSter

• 1926 stemmen

Volgens de berichten is deze miniserie binnen no time doorgestoten naar de top tien van Netflix. Ik denk dat dit meer iets zegt over het publiek hiervoor dan over de serie. In het begin was het een redelijk interessant verhaal maar in de laatste twee afleveringen veranderde het geheel toch in een soort klucht en wat betreft de afronding kun je het beste een teiltje binnen handbereik hebben. De acteerprestaties waren redelijk, maar van bijvoorbeeld moeder en zoon Hayden tamelijk beneden peil. Een onrealistisch en sappig verhaal van Coben, toch net voldoende wat mij betreft omdat ik niet voortijdig ben afgehaakt.

avatar van Nebeo

Nebeo

Had in 2 afl gekund....

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Inderdaad te lang en heel erg vergezocht.

avatar van Splinters

Splinters

lang pee schreef:

Dan rest er een oplossing; niet langer kijken naar films en series die door coben zijn geregisseerd.

Pas ik zelf ook toe maar dan bij tarantino. Werkt uitstekend.

avatar van lang pee

lang pee

Splinters schreef:

Pas ik zelf ook toe maar dan bij tarantino. Werkt uitstekend.

U hebt natuurlijk gelijk, maar ik denk altijd, het moest zo maar eens meevallen. Ik blijf wel op dezelfde nagel kloppen, de kwaliteit van wat Netflix de laatste bied is absoluut miniem geworden, als dit nog even aanhoud stop ik ermee. De vrouw een groot filmliefhebber zou er al mee stoppen...en ik geloof niet dat Coben regisseerd trouwens!

avatar van Splinters

Splinters

lang pee schreef:

Ja de kwaliteit is ook gewoon ruk. Maar het werkt wel, ze doen precies genoeg. Zo ook deze serie, het is slecht, er mankeert van alles maar wanneer je het genre pruimt - zoals ik - is het net te pruimen. En das nou net het verdienmodel van netflix; fastfood.