Genre: Horror / Thriller
Releasedatum: 17 oktober 2002
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Frailty
"No Soul Is Safe."
Fenton Meeks neemt contact op met de FBI om te melden dat zijn broer Adam misschien de seriemoordenaar is die zichzelf God's Hands noemt. Via flashbacks zien we de jeugd van Meeks met een vader die geloofde dat hij op een missie van God was om de demonen te vernietigen die zich in menselijke lichamen bevonden. Fenton zag zijn vader als een slechte man, terwijl Adam hem als held zag.
Dad Meiks
Agent Griffin Hull
Becky Meiks
Brad White

Jordy
ja erg goede film.. lekker duister, verontrustend, goed opgebouwd, indrukwekkend einde (misschien was het nog iets indrukwekkender geweest als ik het allemaal niet voorspeld had, hoe het af zou lopen )
4 sterretjes

Goed en verrassend filmdebuut van Paxton. Net iets beter dan de standaard serial-killer film. 3,5*

Nogal angstaanjagende film. Ik vond het ook niet echt voorspelbaar. Wel een naar verhaal, maar behoorlijk origineel uitgewerkt. Ik vraag me ook af hoe ze ouders van die acterende kinderen zo ver krijgen om ze dit soort rollen te laten spelen. 3,5 ster

Phoenix
Iets beter inderdaad dan de standaard seriemoordenaarfilm. Spannend, goed geacteerd, soms misschien wat voorspelbaar en wat mij betreft had hij bij het doden van de FBI-agent wel afgelopen mogen zijn.
Ander minpuntje: van mij hadden ze het feit dat McConaughey de jongste broer bleek te zijn wel ietsje subtieler kunnen brengen. Niet zo van dat er rechttoe rechtaan gezegd wordt: "stiekum ben ik toch die ander".
3,5* omdat het Paxton's eerste film is (als regisseur dan) en het toch goed was voor ruim anderhalf uur vermaak.

neo
Was wel een spannende film met een religieus tintje. Mooi camerawerk, muziek die enorm bijdraagt aan de sfeer en Paxton en MacCouneghy acteerde prima. 3.5 sterren

Het verhaal op zich leek nogal dun, voor ik de film had gezien. Vanwege de positieve reacties heb ik hem toch gezien en ik heb er zeker geen spijt van. Zoals al eerder werd gezegd hier, is het inderdaad aanbevolen om zo weinig mogelijk te weten over de film voor je hem ziet. Verrassende film die zeker niet verveeld. Ook de acteerprestaties staan er. Geen oscars, maar wel genoeg om de film te kunnen dragen. 4 sterren

Rianneke_Dan
Goeie spannende thriller, met goed acteerwerk.
Einde was beetje vaag maar daardoor juist wel leuk!

Halcyon
Ja, heb me best geamuseerd met deze thriller. Paxton neemt rustig z'n tijd om de film op te bouwen waardoor je als kijker steeds meer het verhaal wordt ingezogen. Echt spectaculair is het bovennatuurlijke aspect niet, maar het vormt wel een uitstekende katalysator voor de onderhuidse spanning die lanzaam maar zeker de bovenhand neemt. Het verdere verloop van de film is redelijk voorspelbaar, net zoals de onvermijdelijke plottwist op het einde, maar dat maakt de film er niet bepaald slechter op.

Goldenskull
ik vond eigenlijk alleen de laatste (ong.) 20 minuten echt de moeite waard, voor die tijd was de film wat aan de saaie kant.. ook het om de 3 zinnen noemen van God irriteerde ik me soms aan.. desalniettemin toch 3* voor de laatste 20 min en het aardige verhaal

Filmkriebel
Een briljante thriller die veel meer erkenning verdiende. Spanning op een hoger niveau en een totaal onverwacht einde.

Revolt
Redelijk fijn filmpje, alleen de voorspelbaarheid is wel erg jammer.
Eigenlijk wist ik na de eerste 10 minuten al dat Fenton eigenlijk Adam was, en de FBI agent een demoon was. Dat stoort tijdens de film toch wel een klein beetje.
Het is allemaal een beetje kinderlijk niveau qua verhaaluitleg, ze hadden het wel een beetje vager en onvoorspelbaarder kunnen houden voor mij.
Maar over het algemeen wel een heel goed, interessant verhaal. Audiovisueel is het allemaal goed onderhouden.
Een paar dingen die me wel stoorden:
- De kleine Adam kon absoluut niet acteren, dat was af en toe behoorlijk storend.
- Willen ze nou echt beweren dat God gewone mensen inhuurt om mensen te vermoorden die iets fout doen? En ze dan ook nog helpen door bijvoorbeeld een videoband te laten storen? Dat gaat er bij mij niet in .
Redelijke film, ik twijfel tussen een 3,5 en 3, maar voor nu krijgt de film een:
6,7/10
Ik verbaas me een beetje over de hoge score. Inderdaad, ik geef de film dezelfde score, maar meestal geef ik iets hogere scores dan de gemiddelde persoon hier.

Zandkuiken
Sjongejongejonge, wat een absolute TOPfilm! Nee even serieus, aardige prent die je aan het eind nog fameus bij je piemel blijkt te hebben. Bij je piemel, zeg ik!!
Verder toch wat te 'doordeweeks' om echt te kunnen overtuigen. Visueel zoals hier al gezegd nu niet bepaald een meesterwerkje hé.
Ook de acteerprestaties kruipen niet echt onder de huid. Paxton en McConaughey zijn wel redelijk en ook die knulletjes komen behoorlijk voor de dag. En dan die kleinste eventjes de situatie wat proberen misbruiken om persoonlijke rekeningen te verheffen! Zelf mijn demonlijstje opmaken, denkt 'ie. Met dat soort onzin moet je natuurlijk nooit komen aanzetten bij Pappie Meeks!!
Een ster of 3.

Kr!kke
Redelijke horrorthriller...
Een groot pluspunt van deze film zijn de acteerprestaties van de cast. Dan heb ik het ni zo zeer enkel over Bill Paxton en Matthew McConaughey, maar eveneens over de jongetjes die de kinderen spelen. Al moet ik wel zeggen dat Paxton er naar mijn gevoel bovenuitstak, hij deed het echt geweldig. Hij speelde zijn rol met veel overtuiging en inlevingsvermogen.
Naast de goede acteersprestaties is er ook nog het redelijk goede verhaal. Ik zeg redelijk, omdat het einde het voor mij toch een beetje verpest heeft. De film begint goed, met een toch wel origineel verhaal. Meer naar het einde toe komen er 2 grote plotwendingen: de eerste waardoor blijkt dat Matthew McConaughey niet Fenton blijkt te zijn, maar Adam is. Deze eerste plotwending was echt geniaal, ik had ze dan ook in de verste verte niet zien aankomen (al wist je wel dat er iets niet pluis was met het personage dat Matthew McConaughey speelde). Dan had je de 2e plotwending die ik veel minder vond, namelijk toen bleek dat de FBI-agent zijn eigen moeder had vermoord, en dus ook als een demon werd beschouwd. Dat brengt me bij mijn grootste ergernis in deze film: namelijk het feit dat Adam (en dus ook zijn vader) werkelijk met de taak van God werden belast om demonen uit te roeien. Dat bleek toch uit het feit dat Adam wist dat de agent een moordernaar was, dat niemand hem kon herkennen,... Dat vond ik eigenlijk wel jammer, want ik ben zo niet voor die bovennatuurlijke dingen.
Maar ondanks dat vond ik het toch nog een redelijke film, gewoon jammer van het einde...

Elineloves
Na jaren deze film weer eens herzien.
Het begint niet bijster vlot, het is zelfs een tikkeltje traag te noemen, maar dit stoort niet. Langzaamaan leer je de twee broers en vaderlief kennen. Matthew McConaughey is de verteller van het verhaal en blijft hierdoor een tikkeltje mysterieus. Dat deze man geen zuivere koffie is heb je direct al door, maar dat mag de pret niet drukken. Hij weet in ieder geval het 'romcom-imago' van zich af te schudden, van voorgaande films die ik van hem gezien heb zoals bijvoorbeeld ‘How to Lose a Guy in 10 Days’.
Bill Paxton is erg overtuigend in zijn vaderrol. Het verhaal is prima en het is absoluut sfeervol te noemen, wat de cinematografie ten goede komt. Aardige plottwists, mooie shots en een goede dosis suspense houden je aandacht vast.
Knap spel van de jonge acteurtjes. Altijd intrigerend om te zien hoe kinderen een dergelijke rol kunnen neerzetten zonder ook maar ergens ongeloofwaardig over te komen.
Fijne, onderhoudende thriller.

Bottleneck
Het sterkste punt vind ik de overtuigende rol van Paxton, zo'n mafkees die zich er niet van bewust is dat hij fout bezig is, zijn de gevaarlijkste gekken. Het verhaal wordt lekker rustig gebracht en is ruim geslaagd in de opzet van brainwashing, je zou hem haast zelf gaan geloven wanneer hij zo kalm blijft inspreken op Adam en Fenton. Precies zoals sektes ook werken.
Frailty behandelt dat aspect erg delicaat; het blijft bijna constant binnen de grens van het geloofwaardige (de inbeeldingen zijn vanuit het oogpunt van de vader en Adam), jammer is dan dat de vertroebelde beelden van de bewakingscamera's net over het randje gaan, had ik niet nodig gevonden.
Er hangt een lekker druilerig sfeertje en het is soms nog best aardig geschoten (zoals de vonken bij de autoreparatie en het monotone geluid van de ruitenwissers). Alleen de twist bevalt me niet zo, vind het er niet goed bij passen en komt wat geforceerd en standaard over. Het eindshot vind ik wel weer gaaf, die evil blik van McConaughey en langzaam uitzoomend.
Ruim 3,5*

Een behoorlijk sterke film dit.
Het begint allemaal vrij rustig en via flashbacks wordt de jeugd van Matthew McConaughey getoond. Een bizarre jeugd, waarbij de jongens en Bill Paxton sterke rollen spelen. Vooral de manier waarop Paxton zich steeds gekker en gekker gaat gedragen, wordt erg goed tentoongespreid.
Verder is de sfeer niet onaardig en daarnaast kent het verhaal een sterke opbouw. Ik zat tijdens de film wel enigszins te gissen welke kant het allemaal op kon gaan, maar desondanks werd ik op het einde toch nog redelijk verrast.
Paxton levert hier een goed regiedebuut af. Het blijft geloofwaardig en is vrij overtuigend. Zeker niet slecht deze Frailty.

Beun de Haas BV
Misschien ben ik met te hoge verwachtingen Frailty ingestapt, maar wat een dertien in een dozijn film. Loop de eerste de beste Blokker in en je vind nog 46 van dit soort films in de budgetbakken. Het verhaal, de regie, het acteerwerk: het is allemaal erg safe uitgewerkt. Van begin tot eind allemaal erg voorspelbaar. En juist dat is funest voor een goede thriller. Wellicht spannend voor RTL8-kijkende huisvrouwen, maar voor een iets meer doorgewinterde filmkijker een huis-, tuin- en keukenthriller,
2,5 *

FillumGek
Toch een halfje er af. De film moet het vooral van de sfeer hebben en het overtuigende acteerwerk van Paxton en de kids. Eng om te zien hoe mensen langzaam gek worden in hun kop en er zelf overtuigd van raken dat ze een of andere verlosser zijn. De opbouw is sterk, maar blijft daarna een beetje op hetzelfde ( maar goede) niveau hangen.
Wat ik vooral jammer vond was dat er veel buiten beeld gebeurd. Geen lekkere kills dus, waardoor dat 'horror' met een korreltje zout genomen mag worden. Ondanks dat ik de twist compleet was vergeten, wist het me niet te verrassen. Onderhoudende thriller.

Montorsi
Niet heel verkeerd, maar het voelt nogal aan als een B-filmpje. De clou is ook niet heel verrassend en het einde nogal slapjes en doet een beetje afbreuk aan het voorafgaande. Had het wat meer geslaagd gevonden als het een nog een beetje in het midden gelaten werd of vader nou van het padje was of echt door God werd gezonden .

arno74
Deze vond ik wel een goede film toen ik het in de bioscoop zag. Eenmaal gezien zul je het niet snel vergeten. Sfeer is lekker creepy en evil kids doen het altijd goed. Het verhaal maakt het bijzonder, want qua verloop is het een doorsnee Hollywood-thriller, twist inbegrepen, met af en toe acteerwerk wat onder de maat is. Aardige thriller om een keertje te zien. Niet meer dan 3 sterretjes van mij.

Brabants
Sublieme serial killer film van en met Bill Paxton. Het verhaal is vrij simpel van aard, maar de uitwerking ervan is werkelijk pakkend. De film wordt vanuit het oogpunt van een kleine jongen uiteengezet, waarbij heden en verleden elkaar afwisselen. Het duistere verhaal van de uitverkorene met demonische uitbanningen, zit ondanks de morbide aard subtiel in mekaar. De film zet geen kracht bij door grote bloedbaden, maar weet met hoogstaand acteerwerk van de hele cast een wonderlijk verhaal neer te zetten.

SmackItUp
Heerlijk sfeervol thrillertje, want van horror is absoluut geen sprake. Ondanks dat je de twist al kan raden, weet de film spannend te blijven. Mede natuurlijk doordat je Adam langzaamaan ziet veranderen in een monster, wat op zichzelf al schokkend is blijft deze film absoluut het kijken waard. Acteerprestaties waren redelijk. Een goede 7 waard.

DionneDarko
R.I.P. Bill Paxton.
Binnenkort mijn favoriete film van 'm nog maar eens kijken. En dat is dus deze. Hiermee bewees ie dat ie ook nog eens heel goed kon regisseren. Ik ben doorgaans best wel kritisch wat betreft horror (ook al ben ik er dol op, maar dan wel als het goed gedaan is en dat is dus vaak niet het geval). Maar dit... dit is 1 van de zeldzame horror pareltjes. Alleen heeft de film veel te weinig exposure gekregen. Meeste mensen aan wie ik de film heb laten zien hadden er nog nooit over gehoord.

Alathir
Een heel sfeervolle film die ik eigenlijk heel origineel vond en bovendien keek als een trein. Ik heb me hiermee geen seconde verveeld. Hoewel ik atheïst ben en helemaal niets heb met demonen, ben ik ondertussen wel vrij bekend met demonen door series als Supernatural en Constantine. Dit is echter niet te vergelijken met deze film en ik zat desondanks ook best geboeid te kijken.
Er werd sterk geacteerd, misschien iets overact van Paxton soms, al vond ik hem wel goed. De jongens deden het ook goed en ik vond dit weer eens een leuke film met Matthew. Met hem erin weet je het soms niet goed, hij is een acteur die meespeelt in een hele variëteit aan films en de ene ligt me al beter dan de andere. Soundtrack vond ik overigens ook een plus hier alsook het einde dat ik niet zag aankomen (nu vraag ik me af of ik iets gemist heb in bv dat telefoongesprek tussen Adam en Fenton. Hoe dan ook ik was aardig verrast. 4* ik twijfel zelfs voor een 4.5, ach ik geef het gewoon.

Chainsaw
Blijft een sterke thriller, dit regiedebuut van Bill Paxton. De in 2017 overleden acteur speelt zonder meer één van de sterkste rollen uit zijn eigen carrière en haalt ook het beste uit de andere acteurs, met name de twee kids. De film lijkt zich in eerste instantie te presenteren als een vrij eenvoudige serial killer flick, maar wordt al vrij snel veel interessanter dan zo'n dertien-in-een-dozijn killer verhaaltje. De film blijft de gehele tijd goed boeien, gezien je je blijft afvragen waar het naar toe zal gaan en de film heeft de nodige verrassingen om je goed bij de les te houden. Maar zelfs als je bepaalde wendingen weet - of voelt aankomen - blijft de film staan als een huis. De film is qua toon en onderwerp vrij duister, maar eng is het nooit en praktisch al het geweld vindt buiten beeld plaats. Paxton werkt uitstekend met suggestie en zet een goede sfeer neer. Eigenlijk jammer dat we niet veel meer van hem als regisseur hebben gezien.
4 sterren.

baspls
Het regie-debuut van de onlangs overleden acteur Bill Paxton is een bijzonder origineel serial killer-drama.
S'avonds laat meld een man zich bij de FBI en beweert dat zijn broer de beruchte 'God's hand'-killer is die de omgeving onveilig maakt. Om een sceptische FBI-agent te overtuigen verteld de man hoe hun vader ervan overtuigt raakte dat God hem opdracht had gegeven om demonen te vernietigen die zich als gewone mensen voordeden. De ene broer verzette zich tegen zijn vader, maar de ander had enkel bewondering...
Frailty heeft een heel sterke opzet. Erg goed dat de vader niet als een typische serial killer wordt uitgespeeld, maar meer als een zorgzame vader met extreem religieuze wanen. Hij geloofd daadwerkelijk wat hij verteld en alleen in de ogen van zijn zoon is hij daadwerkelijk een moordenaar. Ik vond het erg prettig dat het verhaal in een soort coming-of-age-vorm werd verteld. Op die manier werd je echt meegesleept in het leven van de twee broers. Wat als je vader een moordenaar is en het zelf niet weet?
Toch had er in de uitvoering een aantal dingen wat beter gekund. Ik kan het niet helpen te denken dat dit verhaal in de handen van een wat meer ervaren regisseur dan Paxton een meesterwerk had opgeleverd. De film kampte met een laag budget, maar daar is op zich goed op ingespeeld. Het probleem is meer de fragmentarische vertelvorm met vertelstem die te aanwezig is. Daarnaast gebeurt er aan het einde van de film net wat teveel. Waarom heeft de FBI-agent in godsnaam zijn eigen moeder vermoord? Hoe kan het dat hij toevallig deze zaak heeft gekregen? En betekend de gave van Adam om dit te zien dat het geen wanen waren, maar dat ze al die tijd werkelijk demonen hebben vermoord? Het zou beter zijn om in het midden te laten of het nu echt is of niet.
Bill Paxton speelt een sterke rol als de vader en laat daar mee zien dat hij heel wat is gegroeid als acteur sinds de cult-hits uit de jaren '80. Matt O'Leary en Jeremy Sumpter speelde erg goed voor hun leeftijd en kwamen echt als broers over. Powers Boothe en Matthew McConaughey waren ook niet slecht.
Al met al een erg sterke film die een heel andere invalshoek heeft op het thema van seriemoordenaars.

Woland
Misschien was het een kwestie van te hoge verwachtingen, na het toch behoorlijk hoge gemiddelde gezien te hebben, waaronder een hoop stemmen van mensen wiens mening ik wel vertrouwen in heb. Begrijp me niet verkeerd, dit was ook absoluut niet slecht, maar het was wat minder verrassend en origineel dan ik verwacht had. Een groot deel van de film is een flashback naar de jeugd van Fenton, waarbij eigenlijk Adam dus door zijn doorgedraaide vader wordt gehersenspoeld, en die langzaam ontsporende geschiedenis wordt behoorlijk sfeervol gebracht - je voelt mee met Adam en Fenton als ze langzaamaan maar mee gaan in de gekte van vader. Weliswaar komt er nog een redelijke twist aan het einde, maar qua verhaal vond ik dit verder niet heel bijzonder. Een wat standaard seriemoordenaarverhaaltje waarin wellicht de familiebanden wat extra's geven, en natuurlijk de mogelijkheid die gesuggereerd wordt dat Adam daadwerkelijk een goddelijk geïnspireerde doodsengel is. Best oké voor een avondje vermaak, maar ik vond het toch niet heel bijzonder.

joolstein
Prima thriller met een religieus/bovennatuurlijk tintje die het meer van de sterk acteerwerk moet hebben dan het verhaal. Een geslaagd regiedebuut van acteur Bill Paxton. Wanneer een man (Matthew McConnaughey) tegenover de FBI (Powers Boothe) de identiteit van een lang gezochte seriemoordenaar prijs geeft: blijkt dit zijn vader(Bill Paxton). Maar zoals mij al veel te snel duidelijk werd, verloopt dit in flashback-vorm vertelde verhaal natuurlijk anders dan verwacht. De spanningsopbouw van het verhaal is goed, maar het wordt in het midden wat eentonig, om dan wel weer af te sluiten met een onverwacht zeer sterk einde. Mensen die het niet al té eng willen, kunnen hier dan zeer goed naar kijken.

Kondoro
Deze film heb ik dan wel in twee dagen moeten kijken (anders werd het te laat, moest op tijd slapen), ik heb me erg vermaakt met ‘Frailty’. Toch wel ondanks ik hem best vaak wat zwak vond uiten, weinig bloed en maar weinig horror vond ik zelf. Toch had het verhaal mij het meest te pakken, een erg vet meeslepend verhaal waardoor ik op het puntje van mijn stoel ging zitten. En ook het acteerwerk was goed, en zo krijg je dat ‘Frailty’ gewoon een super goeie film is ook al vond ik hem nergens spannend of horror genoeg. Het verhaal is vrij duister, vooral wanneer de vader beweert dat hij is bezocht door god en vanuit hem een missie te horen heeft gekregen: hij moet mensen vermoorden die op het lijstje van god staan. Maar het zijn niet zomaar mensen, het zijn demonen en dus gevaarlijk. Dad zet alles op alles om deze mensen te krijgen en ze te vermoorden en laat zijn jongens van alles mee genieten, dit uiteraard om hun later deze taak ook te geven. Het drama niveau was vrij goed en in verhouding kwam dit niet als een bepaalde irritatie over. Het verhaal werd verteld in een vorm van flashbacks, of ik hier nou een grote fan van ben durf ik niet te zeggen maar bij 'Frailty' was het geen irritatie. Ja, ik vond ‘Frailty’ aardig geslaagd maar als echte horror film vond ik hem net iets te matig, thriller komt al wel meer in de buurt.

wibro
Zeer aangename thriller - btw voor mij is dit géén horror - die op den duur wel lekker wegkeek. Er was spanning genoeg, lekker thriller sfeertje en er werd bovendien goed geacteerd. Ik heb toen de aftiteling begon de film wel even terug moeten spoelen omdat mij niet helemaal duidelijk was hoe de vork nu precies aan de steel zat. Inmiddels is mij dat wel duidelijk geworden en het einde vond ik juist daarom erg sterk.
Tja, een film in de bioscoop bekijken mag dan wel mooier zijn maar als een en ander je niet duidelijk is blijf je dus met vragen zitten. Dat nadeel heb je niet als je een film thuis bekijkt mits je de mogelijkheid hebt filmfragmenten daaruit nogmaals te bekijken.

Shadowed
Leuk.
Voor een pure horrorfilm is Frailty misschien niet de beste keuze, maar als je naar een mysterieuze thrillerfilm zoekt met enkele korte invloeden van horror, stop dan bij deze film. Frailty is terecht een film met degelijke beoordelingen, en Paxton durft genoeg van de paden af te wijken, dat ervoor zorgt dat deze film nooit echt saai wordt.
Inhoudelijk is de film niet al te sterk, maar het voornaamste voordeel is dat het allemaal weet te boeien. Paxton weet precies wat hij moet doen en zet in op een aardig apart personage. Echt waanzinnig geacteerd is het niet, maar het is wel een boeiend personage die de totale speelduur van 100 minuten goed weet op te vullen. Daarnaast doen de kinderen het ook goed.
Cinematografisch ontbreekt er wat kracht aan de film. Tussendoor worden we getrakteerd op wat aardige sequenties, maar de algemene look had toch iets gladder mogen zijn. Het is intrigerend, maar niet echt spannend en de lugubere sfeer die de film soms probeert uit te werken weet ook niet echt effectief te worden. Het camerawerk brengt alles degelijk in beeld, maar doet qua beweging of kadrering weinig bijzondere dingen.
Gelukkig is het verhaaltje leuk en interessant om te volgen. De chemie tussen Paxton en de kinderen werkt best wel en het mysterie wordt er voldoende ingehouden. Zoals ik echter al eerder heb benoemd is het voornaamste voordeel van de film dat het weet te boeien. Het verloop is interessant en de flow loopt lekker door. De 100 minuten zijn hierdoor nooit een opgave.
Er ontbreekt wat op het visuele aspect om de film echt bijzonder te maken, maar dat neemt niet weg dat Frailty een boeiende, intrigerende en leuke film is die soms anders in elkaar zit dan je zou denken. Ik zou zeggen dat de best hoge score voor horrorbegrippen volledig verdiend is. Leuk geheel. Niet perfect, maar erg vermakelijk.

rainmist
Pfff, religie. In het begin zou men kunnen denken dat deze film religieuze mensen tot reflectie over hun geloofsovertuiging zou kunnen doen bewegen, maar uiteindelijk denk ik dat men zelfs kan verharden na het zien van deze film.

Tiany
Zag er een veelbelovende film uit, de oudste zoon acteerde best goed. Ik vond het in eerste instantie oprecht een goede thriller. Was benieuwd hoe dit ging eindigen. Helaas, hoe meer naar het einde toe hoe idioter het verhaal, denk dat regisseur acteur Bill Paxton iets teveel is opgegaan in zijn verhaal

Plot-twists: vijf films met een ronduit verbazingwekkend einde

Vijf goed beoordeelde horrorfilms met een Oscar-winnaar in de hoofdrol

Threads

El Orfanato
Horror / Mystery, 2007

Arlington Road
Thriller / Mystery, 1999
engelverlies van geliefdesheriffjaren 70texasdroomfbirose garden graveaxkrankzinnigheidhorrormoordflashbackmechanicvisionseriemoordenaarpunishmentdemonreligious fundamentalismglovesreligious fanaticismremorseforced to kill ax
Social media
- Registreer |