• 9.218.737 stemmen

Ontwikkeld door: Scott Z. Burns

Met onder meer: Eiza González, Tobey Maguire en Marion Cotillard

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 17 maart 2023

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Apple TV+ Bekijk via Apple TV+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Extrapolations

Extrapolations speelt zich af in een nabije toekomst waarin de chaotische effecten van klimaatverandering ingebed zijn in ons dagelijks leven. Acht met elkaar verweven verhalen over liefde, werk, geloof en familie van over de hele wereld zullen de intieme, levensveranderende keuzes onderzoeken die moeten worden gemaakt wanneer de planeet sneller verandert dan de bevolking. Elk verhaal is anders, maar de strijd om onze toekomst is universeel. En wanneer het lot van de mensheid tegen een tikkende klok staat, is de strijd tussen moed en zelfgenoegzaamheid nog nooit zo urgent geweest.

Meningen over Extrapolations

avatar van cdman19800

cdman19800

zondag 16 april 2023
Extrapolations seizoen 1 Deze serie zet je echt aan het denken. Verder goed geacteerd. Apple levert echt goeie series en films af.