• 9.218.737 stemmen

Ontwikkeld door: Curro Novallas

Met onder meer: Javier Rey, Ángela Cremonte en Manuela Velasco

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: zondag 19 april 2020

Eerst uitgezonden op: Atresplayer (Spanje)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mentiras

De Mallorcaanse docent literatuur Laura Munar gaat op een eerste date met de gerespecteerde en succesvolle chirurg Xavier Vera. De volgende dag is Laura overstuur door haar herinneringen aan de gebeurtenissen aan het einde van deze date met Xavier, en is ze naar eigen zeggen verkracht door Xavier; hij beweert dat ze het zich niet goed herinnert. Hierop beschuldigt ze hem van verkrachting. Dan begint de zoektocht naar de waarheid: Laura zoekt gerechtigheid, terwijl Xavier haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Mentiras

lang pee

zondag 24 juli 2022
Mentiras seizoen 1 Een remake van de Britse serie Liar die ook aangenaam was om te kijken, ik vond de Spaanse hoofdrolspeelster wel iets beter dan Joanne Froggatt in de Britse versie. Joanne Froggatt was fantastisch in o.a Downton Abbey, maar de rol van verleidelijke vamp vond ik iets minder voor haar....
avatar van DjFrankie

DjFrankie

maandag 24 oktober 2022
Mentiras seizoen 1 Vermakelijke kost, kon hier prima naar kijken En die 6 afl zijn zo voorbij