• 9.218.737 stemmen

1 seizoen
2,61 63 stemmen + Mijn stem

Status: In productie

Genre: Drama / Thriller

Ontwikkeld door: Casey Haver, Steve Hutensky, Bruna Papandrea, Minkie Spiro, Janice Williams, Lesli Linka Glatter en Charlotte Stoudt

Met onder meer: Toni Collette, Bella Heathcote en David Wenham

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 4 maart 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Pieces of Her

Wanneer een ritje op zaterdagmiddag met haar moeder naar het winkelcentrum plotseling uitmondt in geweld, verandert het beeld van een jonge vrouw van haar moeder voor altijd. Als verschillende figuren uit haar moeders verleden weer boven komen drijven, wordt ze gedwongen op de vlucht te slaan. Tijdens haar vlucht begint ze de waarheid over haar moeders vroegere identiteit te achterhalen en onthult ze geheimen uit haar jeugd.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Pieces of Her

hank2

zondag 3 juli 2022
Pieces of Her seizoen 1
bjerik76 schreef:
spannend en goeie cast, alleen ben ik na afloop van 3 afgehaakt er kwamen teveel flash backs, en kreeg ik het idee dat het vrij ingewikkeld zou worden.
Ok, dus je stopt na afl 3 omdat je denkt dat het te ingewikkeld gaat worden, maar kan de serie wel beoordelen? Apart. Enfin, wel érg lage beoordeling hier. Maar wel te begrijpen. Te traag, te veel flashbacks en soms to-taal onnodige zijsprongetjes zoals naar de tijd waarin ze kanker had: why??. Het begon nochtans erg sterk en ik heb het nog wel met plezier uitgekeken. Ken het boek ook niet, maar heb het idee dat er bepaalde stukken in zitten die in een boek mss werken maar in deze serie de vaart er totaal uit halen. Ook zaten er behoorlijk wat ongeloofwaardige momenten in die best wat anders hadden gekund. Al met al toch mee vermaakt.

DickBos

zondag 10 september 2023
Pieces of Her seizoen 1 Wat zijn jullie een stelletje zeikerds. Hebben jullie wel gekeken of zitten slapen. De cast is goed, de show is voortreffelijk, en het verhaal is opbouwend. Al met al een dikke 5

Suitehome

vrijdag 11 maart 2022
Pieces of Her seizoen 1 Thrillerdrama geregisseerd door Minkie Spiro, eerder verantwoordelijk voor een paar afleveringen van The Plot Against America en Dead To Me. Pieces Of Her is gebaseerd op het boek van Karen Slaughter en de hoofdrol is voor niemand minder dan Toni Collette (Unbelievable, Wanderlust). Is dit een dreamteam? Pieces Of Her begint fantastisch met een aflevering die zo uit The Sinner zou kunnen komen. Helaas zakt de 8-delige serie daarna ver weg. Het acteerwerk is hier en daar ondermaats (Bella Heathcote) en zelfs Collette acteert gemanierd en geforceerd. We zien een roadtrip, uitgestrekte bossen en zoveel flashbacks, dat je de bomen er niet meer doorheen ziet. Het oninteressante verhaal over een familiegeheim helpt ook niet om de spanning op peil te houden, net zo min als de Netflix-wasstraat waar Pieces Of Her door is gegaan. Wat blijft is een rommelige, trage en gladde productie die ondanks het getalenteerde dreamteam, maar niet wil ontvlammen.
avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk