• 9.218.737 stemmen

Ontwikkeld door: Kay Cannon

Met onder meer: Britt Robertson, Alphonso McAuley en Ellie Reed

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 21 april 2017

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Girlboss

Sophia, een anarchistisch buitenbeentje, ontdekt een passie voor vintage mode en wordt al snel een onwaarschijnlijke businessvrouw. Door het verkopen van kleding via eBay ontdekt Sophia een gat in de markt. Terwijl haar business groeit, moet ze zien te wennen aan haar nieuwe leven als eigen baas. Sophia weigert echter om volwassen te worden. Haar nieuwe kledinglabel is al snel miljoenen dollars waard. De serie Girlboss is gebaseerd op het leven van businessvrouw Sophia Amoruso.

Meningen over Girlboss

avatar van grovonion

grovonion

vrijdag 16 juni 2017
Girlboss seizoen 1 Vind het ook een aangename serie om te zien, zeker omdat een aflevering niet meer dan 25 minuten duurt. Het visuele concept staat me aan, waar ik wat meer problemen mee heb is het hoofdpersonage, Sophia, die ik eigenlijk niet zo sympatiek vind.