• 9.218.822 stemmen

Ontwikkeld door: Robert C. Cooper en Brad Wright

Met onder meer: David Hewlett, Joe Flanigan en Rachel Luttrell

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 16 juli 2004

Eerst uitgezonden op: Sci-Fi (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Stargate Atlantis

'Lost City of the Ancients', ontdekt de 'Stargate Command' een nieuwe wereld: het legendarische Atlantis. Deze nieuwe wereld zit niet alleen vol met vernieuwende technologieën en bondgenoten, maar er huist ook een dodelijke nieuwe vijand! Terwijl het team meer en meer ontdekt in Atlantis blijkt dat zij te weinig kracht te hebben om naar huis terug te keren. Het begint er op te lijken dat hun reis naar Atlantis meer wordt dan alleen een kort bezoek...

Meningen over Stargate Atlantis

Yppe

dinsdag 7 december 2021
Stargate Atlantis seizoen 1 AMAZINING! Simply the best. Ik kan me echt geen één mindere aflevering herinneren van alle 5 seizoenen. Kan me nog steeds boos maken dat ze deze in volle glorietijd hebben gecanceld. En helemaal wat je er voor terugkreeg dat was zo veel slechter. Maar enfin, ik ben er al wel overheen haha. Toch blijf ik deze serie elke apar jaar met plezier terugkijken.