• 9.218.705 stemmen

Some Mothers Do 'Ave 'Em (1973-1978)

3 seizoenen

Ontwikkeld door: Raymond Allen

Met onder meer: Michael Crawford, Michele Dotrice en Jessica Forte

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 15 februari 1973

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Some Mothers Do 'Ave 'Em

Frank Spencer is een erg onhandige en vreemde man waarbij alles misloopt. Hij belandt dan ook in de meest problematische situaties door zijn klunzige gedrag. De enige die in hem blijft geloven is zijn vrouw Betty, die echter wel op het punt van een zenuwinzinking staat.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Some Mothers Do 'Ave 'Em

avatar van Bobbejaantje

Bobbejaantje

donderdag 4 augustus 2022
Some Mothers Do 'Ave 'Em seizoen 3 Blijft geweldig na al die jaren. Leuke humor in combinatie met slapstick die je in een deuk laat liggen. Te vermelden waard is toch ook het stuntwerk dat Michael Crawford telkens op zich nam. Behalve de 3 seizoenen waren er ook 3 kerstspecials van de serie (en niet vermeld op deze site). Deze liggen uiteraard in de lijn van wat we gewend zijn en dus evenzeer de moeite waard. Last but not least heeft men in 2016 éénmalig een nieuwe aflevering/lange sketch gemaakt met de gekende personages. Te bekijken o.a. via Some Mothers Do Ave Em - Sport Relief 2016 - video Dailymotion. Intussen zijn allen op leeftijd maar nog steeds uitermate grappig. En hoed af voor Michael Crawford die op 74-jarige leeftijd hier straffer heeft gestunt dan ooit.
avatar van Brix

Brix

donderdag 15 april 2021
Some Mothers Do 'Ave 'Em seizoen 1 Britse komedieserie van de bovenste plank, met de onnavolgbare Michael Crawford in de hoofdrol. Dit had niemand anders op een enigszins vergelijkbaar hilarische wijze voor elkaar kunnen krijgen, zeker weten.