• 9.218.841 stemmen

Speelduur: 7 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Paul William Davies

Met: Uzo Aduba, Randall Park en Giancarlo Esposito

Datum van release: donderdag 20 maart 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Residence

Cordelia Cupp is een adviserende rechercheur voor de Metropolitan Police Department. Cupp staat bekend om haar ironische humor, meedogenloze zoektocht naar de waarheid en scherpe blik op menselijk gedrag. Ze is de meest gewilde detective ter wereld, en bovendien een fervent vogelaar. Special Agent Edwin Park werkt bij de FBI en heeft de taak om samen te werken met Cupp tijdens een staatsdiner in het Witte Huis. Hoewel Park sceptisch staat tegenover Cupps onconventionele methoden, belooft hun dynamiek net zo intrigerend te zijn als het mysterie dat ze proberen te ontrafelen.

Afleveringen

1. 1. The Fall of the House of Usher

20 maart 2025 (51 minuten)

Tijdens een hoorzitting van het Congres ontvouwt zich het verhaal over een mysterieuze dood in het Witte Huis en de briljante detective die de zaak moet oplossen.

2. 2. Dial M for Murder

20 maart 2025 (50 minuten)

Van beroemdheden en kabinetsleden tot loodgieters en banketbakkers, niemand ontkomt aan de verhoren van Cordelia.

3. 3. Knives Out

20 maart 2025 (51 minuten)

De smeulende conflicten in de keuken van het Witte Huis bieden Cordelia een smakelijke kans om aanwijzingen te ontdekken.

4. 4. The Last of Sheila

20 maart 2025 (54 minuten)

De onstuitbare butler Sheila is opgeklommen van een wafelhuis naar het Witte Huis, maar haar wangedrag tijdens het staatsdiner wekt Cordelia's argwaan.

5. 5. The Trouble with Harry

20 maart 2025 (47 minuten)

Een verrassende tip wijst Cordelia op drie minder bekende huisgenoten van de president: zijn broer Tripp, schoonmoeder Nan en topadviseur Harry.

6. 6. The Third Man

20 maart 2025 (53 minuten)

De dag breekt aan en Cordelia wordt onder druk gezet om de aanwezigen in het Witte Huis te laten gaan. De hoorzitting in de Senaat wordt opgeschrikt door een nieuwe getuigenis.

7. 7. The Adventure of the Engineer's Thumb

20 maart 2025 (1 uur en 07 minuten)

Huishoudster Elsyie is de meest geliefde werknemer van het Witte Huis. Maar Cordelia vermoedt dat ze iets te verbergen heeft.

8. 8. The Mystery of the Yellow Room

20 maart 2025 (1 uur en 27 minuten)

De klok tikt verder en Cordelia is klaar om te onthullen wie de moordenaar in het Witte Huis is, ook al vergt dat enige improvisatie.

Alle Acteurs en Actrices

Didier Gotthard

Senator Aaron Filkins

avatar van c.dragon

c.dragon

Het doet te zeer zijn best om apart en lollig te zijn, wat op den duur vermoeiend wordt.

avatar van dijk1023

dijk1023

Eerste aflevering gezien, zeker niet vermoeiend of lollig, zit gewoon goed in elkaar. Vleugje luchtigheid in een leuke who dunnit sfeer. Ik ga snel verderkijken!

avatar van vincetenerife

vincetenerife

Leuke "cluedo" serie.

avatar van Hodepine

Hodepine

Heel veel minder komisch dan "Only Murders in the Building", waarnaar heel duidelijk gekeken is. Ik vond het "would be" grappig, karikaturaal (maar niet leuk) en vooral te lang. Op een gegeven moment was mijn aandacht gewoon weg. Wel leuk om Susan Kelechi Watson terug te zien na haar briljante rol in "This is us". Al met al: niet aan mij besteed.