• 9.218.737 stemmen

Ontwikkeld door: Kirstie Swain

Met: Ella Purnell, Nicôle Lecky en Jonathan Pointing

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 10 oktober 2024

Eerst uitgezonden op: starz (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk miniserie via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Sweetpea

Rhiannon Lewis maakt niet veel indruk: mensen lopen haar op straat voorbij zonder een tweede blik te werpen. Ze wordt voortdurend over het hoofd gezien voor een promotie op haar werk, de jongen die ze leuk vindt wil zich niet binden en haar vader is heel erg ziek. Dan komt alles in haar leven op zijn kop te staan. Rhiannon wordt over de rand geduwd, verliest de controle en pleegt een moord. Plotseling is het muurbloempje verdwenen en in plaats daarvan is er een jonge vrouw die tot alles in staat is. Maar kan ze haar bloederige geheim voor zich houden?

Afleveringen

1. 1. Sorry for Your Loss

10 oktober 2024 (44 minuten)

2. 2. This Sort of Thing Requires Some Feminine Energy

10 oktober 2024 (45 minuten)

3. 3. Black Spots in the Garage

10 oktober 2024 (41 minuten)

4. 4. Everybody Loves Julia

10 oktober 2024 (43 minuten)

5. 5. Someone's Been a Naughty Girl

10 oktober 2024 (44 minuten)

6. 6. Life 2.0

10 oktober 2024 (50 minuten)

avatar van DreamTech

DreamTech

Hebben we hier een vrouwelijke Dexter ??

Ik hoop een 2e seizoen maar zo te zien aan de laatste aflevering zijn we nog niet klaar ?

Lekkere mini serie kijkt lekker vlot weg is wel een aanrader !!

avatar van cor1946

cor1946

Slaat nergens deze serie. Traag enz.

avatar van cor1946

cor1946

cor1946 schreef:

Slaat nergens op deze serie. Traag enz.

avatar van scorsese

Traag zou ik deze serie niet noemen.

avatar van Suitehome

Suitehome

Bedenker en scenariste Kirstie Swain houdt er van om gedachten van hoofdpersonen de vrije loop te laten. In de serie Pure (2019) leidt dat tot een heerlijk verfrissende comedy. Het zesdelige Sweetpea, naar het boek van CJ Skuse, tapt uit een soortgelijk vaatje. Rhiannon (een overtuigende Ella Purnell) neemt in gedachten wraak op haar pestkoppen van school, vervelende collega's en ongemanierde winkelmedewerkers. Voegt zij uiteindelijk de daad bij de gedachte? Sweetpea is een vlotte en onderhoudende dark comedy, maar uiteindelijk te licht om indruk te maken.

avatar van platonie

platonie

Heerlijke serie en kijkt lekker weg. Een beetje in de trant van Dexter en You. Ben blij dat t 2e seizoen al is aangekondigd. Ik geef het n dikke 4.