• 9.218.769 stemmen

Ontwikkeld door: Jae-rim Han

Met onder meer: Ryu Jun-Yeol, Woo-hee Chun en Jeong Min Park

Oorspronkelijke taal: Koreaans

Release datum: vrijdag 17 mei 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Deo Eiteu Syo

Acht mensen in geldnood worden uitgenodigd om te verschijnen in de realityserie 'Money Game'. De deelnemers moeten verblijven in de studio die uit niets anders bestaat dan betonnen muren. Als ze het daar honderd dagen volhouden, mogen ze een grote geldprijs gelijk verdelen. Maar alles wat ze uitgeven, inclusief benodigdheden zoals voedsel, water en elektriciteit, kost duizend keer meer dan de normale prijs en wordt van de geldprijs afgetrokken.

Meningen over Deo Eiteu Syo

avatar van WB

WB

dinsdag 4 juni 2024
Deo Eiteu Syo seizoen 1 Prima uitgewerkte serie met een leuk concept. Goed onderhouden en zag er verzorgd uit, met prima acteurs en actrices, en passende muziek. Bij diverse acties had ik wel zo mijn vraagtekens, en snapte bepaalde keuzes van de hoofdrolspelers niet. Zeker wanneer een en ander uit de hand loopt / dreigt te lopen. Daardoor kwam een en ander ietwat ongeloofwaardig over. De laatste aflevering was de langste van allemaal, maar dat kwartiertje voegde verder niets toe. Had prima korter gekund. Al met al een leuke serie, die de acht aflevering boeiend blijft.
avatar van DjFrankie

DjFrankie