• 9.218.668 stemmen

Deo Eiteu Syo - Seizoen 1 (2024)

Alternatieve titels: The 8 Show, 더 에이트 쇼

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 59 minuten

Ontwikkeld door: Jae-rim Han

Met: Ryu Jun-Yeol, Woo-hee Chun en Jeong Min Park

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: vrijdag 17 mei 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Deo Eiteu Syo

Acht mensen in geldnood worden uitgenodigd om te verschijnen in de realityserie 'Money Game'. De deelnemers moeten verblijven in de studio die uit niets anders bestaat dan betonnen muren. Als ze het daar honderd dagen volhouden, mogen ze een grote geldprijs gelijk verdelen. Maar alles wat ze uitgeven, inclusief benodigdheden zoals voedsel, water en elektriciteit, kost duizend keer meer dan de normale prijs en wordt van de geldprijs afgetrokken.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. Aflevering 1

17 mei 2024 (52 minuten)

Een man met hoge schulden neemt aarzelend deel aan een mysterieuze show. Samen met zeven andere eclectische deelnemers is hun eerste doel om uit te zoeken wat de regels zijn.

2. Aflevering 2

17 mei 2024 (50 minuten)

Omdat de acht deelnemers beseffen dat ze tijd verdienen met een activiteit, beramen ze een plan. Maar al snel breekt er chaos uit als hun strategie niet blijkt te werken.

3. Aflevering 3

17 mei 2024 (52 minuten)

Een deelnemer benadert 3e Etage met een voorstel om de volgende activiteit te sturen, waarna in een strategische stemming voor de badkamerlocatie wordt gekozen.

4. Aflevering 4

17 mei 2024 (56 minuten)

Eén deelnemer neemt de touwtjes in handen en maakt de anderen wanhopig. Al snel begint een nieuw spel met uitdagingen en gaan mensen op de vuist.

5. Aflevering 5

17 mei 2024 (48 minuten)

Een paar etages slaan strategisch de handen in elkaar om de overhand te krijgen. Maar de anderen reageren mogelijk met een opstand.

6. Aflevering 6

17 mei 2024 (47 minuten)

Nu de rollen zijn omgedraaid, plannen de lagere etages hun eindspel. De klok tikt echter door terwijl er vreemde, gruwelijke dingen gebeuren.

7. Aflevering 7

17 mei 2024 (46 minuten)

Een onbaatzuchtige daad mislukt en brengt sommige deelnemers in gevaar. Maar een schokkende zet verandert alles, waaronder opnieuw de hele dynamiek.

8. Aflevering 8

17 mei 2024 (1 uur en 08 minuten)

Eén deelnemer oppert een idee om het tij in hun voordeel te doen keren. Maar de show valt in duigen wanneer het resultaat anders blijkt dan verwacht.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Interessant plot iig

avatar van umbra

umbra

Weer zeer vette Zuid-Koreaanse serie, volledig mijn ding. In 1 ruk uitgekeken. 9/10

avatar van WB

WB

Prima uitgewerkte serie met een leuk concept. Goed onderhouden en zag er verzorgd uit, met prima acteurs en actrices, en passende muziek. Bij diverse acties had ik wel zo mijn vraagtekens, en snapte bepaalde keuzes van de hoofdrolspelers niet. Zeker wanneer een en ander uit de hand loopt / dreigt te lopen. Daardoor kwam een en ander ietwat ongeloofwaardig over.

De laatste aflevering was de langste van allemaal, maar dat kwartiertje voegde verder niets toe. Had prima korter gekund.

Al met al een leuke serie, die de acht aflevering boeiend blijft.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Gave serie. Al vond ik afl 8 juist de minste.

avatar van Warning

Warning

Het bouwt zich op, waarbij het uit de hand loopt, tot het extreme.

avatar van Septua

Septua

Deze show had mij even helemaal te pakken, zat er echt heerlijk in. Sadistisch, shockerend, grappig maar ook serieus. Geweldige regels ook voor een game show wat zorgt voor de nodige drama. Absoluut een aanrader om dit te kijken!