• 9.218.872 stemmen

How to Sell Drugs Online (Fast) - Seizoen 3 (2021)

Show titel: How to Sell Drugs Online (Fast)

Afleveringen: 6

Speelduur: 3 uur en 22 minuten

Ontwikkeld door: Philipp Kässbohrer, Matthias Murmann, Matthias Murmann en Philipp Kässbohrer

Met: Danilo Kamperidis, Danilo Kamperidis, Lena Klenke en Maximilian Mundt

Oorsprong: Duitsland

Datum van release: dinsdag 27 juli 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot How to Sell Drugs Online (Fast)

De tiener Moritz wil indruk maken op zijn ex-vriendin en tevens de liefde van zijn leven. Hij besluit samen met zijn beste vriend een online drugshandel vanuit zijn tienerkamer in Leipzig op te zetten. Dat blijkt erg succesvol. Het lukt hem om onopgemerkt verdovende middelen ter waarde miljoenen euro's te verkopen aan klanten door heel Europa. Al snel wordt hij een van de grootste dealers van Europa.

Afleveringen Seizoen 3 (2021)

1. 1. A Single Failure, a Little Slip

27 juli 2021 (35 minuten)

Onder druk van Goodtimes wil Moritz MyDrugs tijdens een schoolreisje naar het bos snel weer opbouwen. Bugs in de code en allergieën zorgen dat hij niet veel verder komt.

2. 2. A Misdemeanor, a Little Trip

27 juli 2021 (34 minuten)

Lenny helpt Moritz onder één voorwaarde met de site: hun samenwerking moet geheim blijven. Jens maakt zich zorgen over de toekomst van zijn zoon.

3. 3. Does This Condemn Me, Lock Me Away?

27 juli 2021 (33 minuten)

Moritz huurt een dikbetaalde bedrijfsadviseur in. Kira en Dan bedenken nieuwe manieren om geld in te zamelen voor Lenny's medische behandeling.

4. 4. Before You Turn the Key, I Have One More Thing to Say

27 juli 2021 (36 minuten)

De jongens gaan op een roadtrip naar Rotterdam. Marie vraagt of Lisa haar broer in het oog kan houden. Moritz gaat te ver en Dan probeert de schade te beperken.

5. 5. To Make Amends, Maybe Be Friends

27 juli 2021 (30 minuten)

Om het einde van hun eindexamens te vieren, geven de studenten een verkleedfeestje op school. Dat loopt een beetje uit de hand.

6. 6. Everybody Gets a Second Chance

27 juli 2021 (34 minuten)

De vrienden komen in een situatie terecht waarin er veel op het spel staat. Dat maakt het lastig te bepalen wat hun volgende stap moet zijn.

avatar van umbra

umbra

Zalig derde seizoen, über vette humor! Alles klopt aan deze serie. En dat Hollands ertussen, schitterend. Qua series laat Netflix heel vaak top spul zien, nu hun filmaanbod nog opkrikken.

avatar van david bohm

david bohm

Vond dit het minste seizoen, begint nog leuk maar begon voor mij te slepen de laatste afleveringen. Nog wel ruim voldoende.