• 9.218.668 stemmen

Love, Death & Robots - Seizoen 2 (2021)

Alternatieve titel: OVE DEATH + R⬤BOTS, Vol. 2

Afleveringen: 8

Speelduur: 1 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: David Fincher en Tim Miller

Met: Hayley McLaughlin (stemrol), Helen Sadler (stemrol) en Stefan Kapičić (stemrol)

Datum van release: vrijdag 14 mei 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Love, Death & Robots

Dolgedraaide robots, weerwolf-soldaten, overgevoelige zuivelproducten, vuilnis-monsters, cyborg-premiejagers, buitenaardse spinnen en bloeddorstige demonen uit de hel. Je kan het zo gek niet bedenken of ze komen aan bod in deze anthology aan genre- en grensoverschrijdende geanimeerde kortfilms.

Afleveringen Seizoen 2 (2021)

1. 1. Automated Customer Service

14 mei 2021 (12 minuten)

Kies 3 als je robotstofzuiger je probeert te vermoorden.

2. 2. Ice

14 mei 2021 (13 minuten)

Twee broers zijn ver van huis en sluiten zich aan bij genetisch gemodificeerde locals in een dodelijke race.

3. 3. Pop Squad

14 mei 2021 (18 minuten)

Een agent krijgt de opdracht om iets te doen aan de overbevolking, maar wordt gekweld door de mensen waar hij het op heeft gemunt.

4. 4. Snow in the Desert

14 mei 2021 (18 minuten)

Iedere premiejager in het universum zit achter Snow aan.

5. 5. The Tall Grass

14 mei 2021 (11 minuten)

Tijdens een reis over de prairie staat een man als aan de grond genageld door spookachtige lichtjes in de verte.

6. 6. All through the House

14 mei 2021 (07 minuten)

Op kerstavond sluipen twee kinderen naar beneden om een glimp van de Kerstman op te vangen. Een gestoord sprookje, alleen voor volwassenen.

7. 7. Life Hutch

14 mei 2021 (13 minuten)

Nadat een piloot is gecrasht op een onherbergzame planeet, zoekt hij een schuilplaats. Maar daar wacht hem een onaangename verrassing.

8. 8. The Drowned Giant

14 mei 2021 (13 minuten)

De locals raken gefascineerd door het aangespoelde lichaam van een reusachtige jongeman.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Seizoen 1 vond ik echt een te gekke serie. Heb veel zin in dit 2e seizoen.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Net meteen gekeken want ik kon niet wachten tot vanavond. Ik vind het wel jammer dat het 2e seizoen maar 8 afleveringen heeft daar het eerste 18 afleveringen had. Maar dit 2e seizoen vind ik toch wel beter. Of beter nou net, het eerste seizoen was ook heel goed, maar daar zaten nog redelijk veel echte tekenfilms in, en die vond ik toch minder dan de realistische filmpjes. De afleveringen, Pop Squad, Snow in the Desert, Automated Customer Service, vind ik persoonlijk de betere uit seizoen 2. Maar eigenlijk zijn ze alle 8 wel goed. Ze zien er ook echt super goed uit. Net als het laatste filmpje, The Drowned Giant, ziet er zo realistisch uit, en dat heeft, Snow in the Desert ook. Net alsof het echte acteurs zijn. Maar het is allemaal CGI. Wat mij betreft mag er weer heel snel een 3e seizoen komen. Ik hoop ook echt dat er dat weer gaat komen.

avatar van The Oceanic Six

Erg naar uitgekeken, maar best een teleurstelling. Erg gedurfd zijn de slechts 8 afleveringen niet en het brute geweld en de gore uit seizoen 1 ontbreekt ook wel vaak. Visueel blijft dit tweede seizoen wel sterk. Slecht is het niet, maar ik mis een beetje lef. Het slot van The Tall Grass bijvoorbeeld, met een redding op het nippertje van de monsters. Had ik leuker gevonden als het wel fout af was gelopen. Toch zit er nog wel genoeg vermaak in, maar na een kleine anderhalf uur zit dit er alweer op en vraag je je af of dit het lange wachten waard was. Voor mij niet.

Automated Customer Service 4/5
Ice 2/5
Pop Squad 3/5
Snow in the desert 3,5/5
The Tall Grass 3,5/5
All Through the House 2,5/5
Life Hutch 3/5
The Drowned Giant 3,5/5

Mijn score is geen gemiddelde, maar een weergave van mijn gevoel.

avatar van legian

legian

Het is inderdaad allemaal wat flauwtjes, Pop Squad was de eerste die me echt wist te boeien. Daarna wordt dat ook nauwelijks meer gedaan. Ik moet nog twee afleveringen, maar echt denderend is het allemaal niet. Voordeel is dat het allemaal snel voorbij is.

avatar van horizons

horizons

Lijken eerder de conceptuele stukken welke seizoen één niet hebben gehaald maar voor seizoen twee alsnog zijn afgemaakt.

Wat mij betreft steekt alleen Ice boven het maaiveld uit.

avatar van Esteban

Esteban

Voorlopig valt dit tweede seizoen wat tegen. Op grafisch vlak valt er wel het één en ander te beleven. Nog het meest bij de stijlen die afwijken van het haast foto-realistische. (where's the point in that) Maar na 5 kortfilms gezien te hebben, kan ik alleen maar besluiten dat er tot nu toe geen enkele uitschieter tussen zit wat het scenario en de uitwerking daarvan betreft. Het eerste seizoen blonk ook al niet uit in originaliteit, zowat elk idee had ik elders al gezien, maar nog erger is een leuk idee waarvan het potentieel niet werd benut. Ik blijf dus wat op mijn honger zitten. Hopelijk brengt één van de laatste drie exemplaren nog iets dat mij echt weet te verrassen.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Seizoen 1 vond ik geweldig. Je merkt dat het moeilijker word origineel te blijven, dit seizoen was bij nog steeds leuk, maar wel aanzienlijk minder dan seizoen 1.

horizons schreef:

Wat mij betreft steekt alleen Ice boven het maaiveld uit.

Yups, de enige die een beetje visueel wist te verrassen. Algemene niveau wel iets beter dan de eerste reeks, maar minder uitschieters.

avatar van 1AngryMan

1AngryMan (moderator series)

Berichten verplaatst naar Love, Death & Robots - Seizoen 3 (2022)

Bedankt voor het verzoek, is nu toegevoegd!