• 9.218.803 stemmen

Geregisseerd door: Matthew Saville

Met onder meer: Tom Wilkinson, Joel Edgerton en Jai Courtney

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Felony

"One moment can change everything"

Drie rechercheurs raken in een web van leugens verwikkeld na een tragisch ongeval waarbij een kind in kritieke toestand achterblijft. Eén van hen is schuldig aan een misdrijf, de ander probeert het ongeval in de doofpot te steken terwijl de derde net poogt om de waarheid aan het licht te brengen.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van gauke

gauke

Solide thriller met een boeiende en sobere verhaallijn over morele dubbelzinnigheid bij de politie plus de conflicten die dat met zich meebracht, die iets te traag verliep. Positief voor mij was in elk geval de ruimte die de regisseur nam om de dwangmatige personages (psychologische ingewikkeldheid) te karakteriseren. Het slot vond ik meer dan acceptabel en de cast speelde zeer goed.

avatar van blurp194

blurp194

Nogal traag, weinig boeiend verhaal over een politieman die iets op zijn kerfstok heeft. Dubbele moraal alom, maar op een niet erg spannende manier. Ondanks dat de speelduur niet heel erg lang is, voelt dat wel zo aan - maar evengoed is er maar weinig ruimte om de karakters uit te diepen. Ook daardoor blijft het oppervlakkig.

Toch niet de minste Australische acteurs die er meedoen overigens. Aan hun ligt het ook niet.

avatar van Norman Mailer

Norman Mailer

Gaangdeweg ontiegelijk saai – in mijn beleving althans. Maar solide en verre van amateuristisch, derhalve ook niet nog eens stierlijk vervelend om uit te zien. Wel saai, man man.

avatar van stinissen

Film kabbelt maar voort om langzaam maar zeker als een kaars te doven...

avatar van Onceuponanytime

Onceuponanytime

Te weinig vaart in het verhaal en geen overtuiging van de acteurs. Vooral de 'starende' Jai Courtney laat het ferm afweten...