Genre: Komedie / Thriller
Geregisseerd door: Mark Atkins
Met onder meer: Corin Nemec, Gina Holden en Christina Corigliano
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Sand Sharks
"Just When You Thought You Were Safe Out of the Water"
Bij het eiland White Sands vindt er een onderzeese aardbeving plaats. Als gevolg hiervan ontsnappen er prehistorische zandhaaien uit een open krater diep onder het zeeoppervlak. De meest bedreigende dieren die ooit heer en meester waren in het water trekken nu het land op. Met hun monsterlijke honger vreten ze alles op wat er op hun pad komt. De nietsvermoedende eilandbewoners dienen zich voor te bereiden op een aantal ernstige haaienaanvallen.
Jimmy Green
Angus McSorely
Willie
Nikki

AmazingPP
Whaaaaaaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaa, wie is nu weer op dit belachelijke idee gekomen?

- 12035 stemmen

pieterTk
- 1997 stemmen
Na Piranha snap ik dat dit soort onzinfilms worden bedacht, maar dat het ook echt word verfilmd...

Actarus
..en binnenkort nog 'Ice Sharks'?...of 'Flying Sharks'? Mark my words

Seifer
Eigenlijk ongelofelijk dat zoiets ook daadwerkelijk uitgebracht kan worden... misschien moet ik ook maar films regisseren.

- 12035 stemmen

Vascago
Helaas teveel saaie stukken. Gelukkig zaten er nog wel wat leuke dingen in ook. Ik wou eigenlijk een 1 geven, maar vanwege het laatste kwartier nog een halfje erbij. Brooke Hogan verdient wel een oscar. Of 2

hrdcr-hooligan
Wat een ongeloofelijke saaie en slechte kut film!!!
Vette crap!!

kampsie1
Och een film die zichzel nergens serieus beschouwd, vond het acteerwerk ook nog wel redelijk.Geen film voor de zaterdagavond, maar op een zondagmiddag mwah. 2 sterren

pierrrke
I thought you were stuck on a rock ?
yea we got of.
whahah 4 keer teruggespoeld geweldig gewoon :d
heb echt wel kunnen lachen met deze film
ook een leuke verwijzing naar jaws " we need a bigger beach"
ochja zeker geen spijt dat ik hem opgezet heb
zeker leuk omdat hij zichzelf niet serieus neemt wat bv sharktopus dus wel doet en daardoor minder leuk is

anders99
Afrader deze film bevat zwakke acteurs en slechte special effects.
Mislukt als goede komedie

Noodless
hahaha ......je weet wat te verwachten
Op zich is het idee gewoon hilarisch...wie bedenkt nu zoiets
Best nog vermakelijk als je er tenminste voor open staat, anders is het inderdaad vreselijk.
Het acteerwerk, hoe kan het ook anders, is slecht. De effecten zijn niet om aan te zien.
Maar toch was het enigszins te pruimen door het idee, de babes en de humor ( al of niet bedoeld )
4/10

Keane1983
Het verhaal is grappig bedacht, de uitwerking is redelijk maar het acteerwerk en de (in mijn ogen erg slechte) SFX zorgen ervoor dat ik er niet meer voor kan geven dan een 1,5*
Maar wat mijn voorganger al aangeeft, je weet wat je kunt verwachten.
En wat het vreemde is, ondanks dat alles erg/matig slecht is...ik toch ben blijven kijken!!!
Hebben de makers toch iets voor elkaar gekregen.....

Warren Stantin
Mijn hemel, wat een prul. Niettemin toch wel kostelijk vermaak. Het wachten is nu op "Forest Sharks", "Mountain Sharks" en "Space Sharks".

mnrk
That's gonna be bad for business....
En dat is deze film zeker !! Het verhaal is leuk bedacht maar dramatisch uitgewerkt en dan hebben we nog de special effects ....
Het acteerwerk is gewoon slecht, gelukkig loopt Brooke Hogan nog rond en daar gaat dan ook mijn enkele punt heen voor deze film

henkula
Als ze geprobeerd hebben een B-film te maken zijn ze daar in geslaagd.

AmazingPP
Kunnen ze niet een film maken die "Sharks who only eat persons like Breivik" maken en dan met de echte in de hoofdrol en echte haaien. Dat lijkt me wel wat.

Boeikens
Van waar halen ze het
Povere actie, geen gore (op een kleine scène na), zwakke CGI en voor een komedie heb ik er niet echt mee kunnen lachen. Enkel over die aanstormende vinnen dan misschien.
Tijdverlies.

Emrof
Briljant slecht gewoon deze film.
Als die haai ontploft aan het einde, dan zie je gewoon (in gedachte) de mensen staan die de ingewanden tegen die twee aangooien, hilarisch. Die ingewanden komen ook van opzij en niet van boven, daarna nog 'n emmertje bloed er over.
Hoewel zo slecht dat het grappig is, toch maar 'n 0,5 *.

Machete23
hier wil je toch niet aan meedoen al was ik de camera man van deze film dan nog zouden ze mijn naam niet tussen de credits mogen zeggen.

daxclusive
Een aardige filmpje met slappe humor.
Je moet ervan houden, het is geen ultieme topper, maar voor een saaie zondag de moeite waard.

AmazingPP
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele slechte film. Kloont Jaws op elk front, maar haalt bij lange wijle die kwaliteit nergens! En dan bedoel ik ook nergens! Vreselijk. 0,5 *

Drifter
Zoals de meeste hier wist ik dat het een slechte film zou zijn, heb ik de film uitgekeken zonder mij te irriteren en vind ik het een hele slechte film.
Er is niets goeds aan behalve dat je hem niet halverwege uitzet en dat is knap gedaan.
Ik vind het soms leuk om een b-film te kijken als er een bepaald idee achter zit, in dit geval zandhaaien, al is de vraag of het geen c-film is. Voor mij was het feest op het strand hilarisch, veel meer dan 20 mensen zag ik niet.

%%%%%%
Foei, wat was dit schabouwelijk.
Het idee zou zelfs met een slechte uitwerking nog een leuke impact kunnen hebben,maar dat zit er bij lange na niet in. De uitwerking mist alles wat een film zou kunnen missen en daarbij komt ook nog eens dat de kills niet meer dan ''hap slik weg'' zijn. Daarbij komt ook nog eens het script zo ontzettend pijnlijk slecht is met het gruwelijke misplaatste ''I love the smell of napalm in the morning ....''
Het droevigste is nog dat ik min of meer kon weten wat ik verwachte,ik was er op voorbereid,maar deze vertoning is schabouwelijk.
Film is meer dan ''dingen in beeld brengen''

Goede beoordeelde komedie 'The Peanut Butter Falcon' is nu te streamen op Prime Video

Nederlandse thriller 'iHostage' wordt veel gestreamd op Netflix, maar niet erg goed beoordeeld

Netflix-film 'The Two Popes' over overleden Paus Franciscus is nu relevanter dan ooit: 'Meesterwerk'

Frontière(s)
Horror / Thriller, 2007