Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Damian Lee
Met onder meer: Cuba Gooding Jr., Christian Slater en Devon Bostick
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Sacrifice
"Drug Ring, Kidnapping, Violence, Police, One Word Title, Female Nudity, Drug Dealer, Hockey Arena"
Drugsdealer Mike probeert zichzelf en zijn 5-jarige dochtertje Angel uit de gevaarlijke heroïnehandel te halen en schakelt hiervoor de hulp in van de undercoveragent John Hebron. Terwijl hij het leven van zijn zus probeert te redden, komt Mike om het leven met het gevolg dat Angel bij John terecht komt. De drugsbazen ontvoeren haar en dreigen haar te vermoorden als John hen niet helpt. John moet tegen zijn geweten in gaan en alles gebruiken wat hij ooit in de geheime dienst geleerd heeft om het meisje te redden voor het te laat is.
John Hebron
Tiaz
Gary Diamond
Rachel

Goodfella1812
Films met Cuba Gooding sla ik tegenwoordig standaard over, wat is die gozer ver gezakt zeg. Jammer want hij heeft toch aardig wat sterkte rollen neergezet in het verleden.

pindope
Ik ga deze film geen ster geven dit slaat totaal nergens op het is niet eens meer B film waardig cuba goos dit is echt heel triest hoe ver kun je nog zinken !

gauke
Een soort tv-film met een hopeloos scenario en slecht geschreven rollen. Jammer voor Gooding en Slater want ze verdienen beter.

NLjoeri_30
Hoezo verdient Gooding beter dan! Ik heb van mijn leven nog niet zo een waardeloze akteur meegemaakt, Val Kilmer had The Doors, welke film mag Cuba van zeggen dat hij echt een steengoede rol had? Geeneen! Het is gewoon een slappe hap de gast en alle films met hem erin die gaan we niet meer proberen niet eens, Slater de mening deel ik, jammer dat hij zo makkelijk zich laat verleiden tot B-films want op zich een leuke coole kerel!

DiDa
Hij heeft een Oscar gewonnen voor zijn rol in Jerry Maguire, dus........

NLjoeri_30
Wrong Turn at Tahoe (2009) Was ook al een zeer bruut filmpje, ik neem 'm terug, sorry, de gozer heeft me nogal geiiriteerrd de laatste jaren maar ik ben nou echt te hard, Jerry Maguire was goed en Tahoe was 't met 'm en d'r is d'r nog een waar ik niet op kan komen.

Mythikal
Een slap aftreksel van Man On Fire.
Hoewel de acteurs/actrices hun best deden, was het verhaal en de slechterikken simpel gezegd zeer flauw uitgewerkt.

Trouwens de plot wat hierboven staat geschreven klopt niet helemaal.
Je kunt MovieMeter helpen door een correctie in te sturen, klik op de Corrigeren tab.
Alvast bedankt!

Gary-O-
"Men of Honor" wellicht???

Denny&Melenie
wat een b-film heb hem er na 30 min gelijk af gedaan kon er niet meer tegen

NLjoeri_30
Inderdaad Gary, die zocht ik! Het is een akteur met mogelijkheden dat hoe dan ook, evenals Micheal Madsen en Val Kilmer , jammer dat zulke veelbelovende acteurs het zo af laten weten door voor het grote geld te gaan en tegen elk aanbod JA zeggen, liever had ik gezien dat deze 3 selectief zouden zijn geweest in de rollen die ze namen want waarschijnlijk had ik dan gewoon simpelweg fan van ze geweest, ´t is te hopen want de potentie zit er! Tof de verduidelijking Gary en gelukkig word ik niet te hard aangevallen nadat ik toch ietwat te hard uit de bocht kwam.

Mega-Video
Wat is er godverdegodver aan de hand in Hollywood!!!!?????? Hoe kunnen acteurs die je een paar jaar geleden nog vrij hoog in het vaandel had, nu zo diep gezakt zijn. Slater, Cuba.....zeker geld nodig???? Misschien komt het door de wereldwijde kredietcrisis. Banken lenen steeds minder makkelijk geld uit aan grote producers??? Is Hollywood stervende?? Er is werkelijk geen enkel tot de verbeelding sprekende productie meer. Oscars voor een stotterende Engelse Koning uit het jaar kruikie. Is dat het enige waar ze mee kunnen komen? Heeft het te maken met de stille oorlog die nog steeds gaande is met de scriptschrijvers die, terecht, meer waardering willen voor hun werk. Ik kots de laatste tijd van heel veel diarree wat uit het hol (lees: Hollywood) van LA loopt.
Zo gefrustreerd ben ik dus na het zien van weer een bagger film! NUL sterren van mij!

dominion
Met Slater ben ik inderdaad teleurgesteld de paar laatste jaren

Bowy
Ik vond het wel een goede film. Ik heb hem helemaal gezien en dat zegt voor mij al heel wat, want ik val meestal in slaap onder een film waar ik niks aan vind.
Ik deel deze keer niet jullie mening.

jollyjoker
goedkoop opgezette film. Met betere actiescenes en betere setting (en misschien betere acteurs) had het een standaard aktiefilmpje kunnen zijn, nu valt de film bij mij in de categorie B

Matige goedkoop uitziende film met Christian Slater die al een hele tijd geen goede film meer heeft gemaakt en een Cuba Gooding Jr die af en toe nog een uitschieter heeft.

wege
Helemaal niet zo slecht, geen miljoenenproductie. Maar dat kan toch niet iedere film tegenwoordig zijn.
Heeft mij zeker niet verveeld, wel klassiek verhaal maar voor zo'n 95 min voldoende.
3,5 van mij.

bassie200
Idd, uiteraard geen top film, maar kijkt wel gewoon lekker weg op een zondagmiddag op de bank!
Net een voldoende, 3*

hrdcr-hooligan
Zeer saaie en trage film, eerder een drama film met slechte acteer prestaties, en HEEEL erg langdradig en voorspelbaar.

Semsoethot
Zeer matige film. Rommelig gefilmd, acteurs van C-niveau (Devon Bostick, niveau bonte avond op de mavo), het verhaal is onnavolgbaar. Wat mij betreft 1 punt voor dat lieve kleine meisje en een halfje voor haar beer die er ook niets aan kan doen..

mock turtle
Aardige film, die wel blijft boeien, maar niet echt goed is. De film begint en eindigt met een opsomming van een boel feiten over drugs, die misschien wel kloppen maar slechts zijdelings met de film te maken hebben. Een misplaatste poging om de film nog wat diepgang mee te geven?
Trouwens de plot wat hierboven staat geschreven klopt niet helemaal.
Huidige plotomschrijving klopt wel, maar omschrijft zo ongeveer alleen de laatste 5 minuten van de film... (En ja, ik weet dat ik een voorstel tot aanpassen kan indienen)

armand 1
Best aardige film geen overdreven geweld en ja elke film vergelijken met een andere is het ook niet.

Re73
Die shootout in de discotheek/bar was een van de slechtse amateuristische die in jaren gezien heb....
Verhaaltje zelf is idd een soort van slap aftreksel van man on fire. Kansloze film.

Weezie
Leuke film, kijkt lekker weg. Criminelen zijn de standaard drugscriminelen, dus niets mis mee.
Ik vind het geen B film heb er lekker naar kunnen kijken.

vanniezz
Iedereen klaagt allemaal over deze film ma toch nemen ze de tijd om m te kijken......

riesh
Ja vervelend he dat ze de film eerst kijken voor ze een mening geven

Netflix schrapt vierde seizoen 'Heartstopper, maar komt wel met speelfilm

De streamingtop van Netflix: deze tien films worden nu het meest bekeken

Beroemde misdaadfilm 'Scarface' met Al Pacino vanavond te zien op televisie

Tweevoudig Oscarwinnaar 'Mystic River' van Clint Eastwood komt binnenkort weer naar Netflix

Inhale
Drama / Thriller, 2010