• 9.218.705 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: David Jackson

Met onder meer: Max Martini, Nick Chinlund en Jane Park Smith

Plot Street Warrior

Oorlogsveteraan Jack Campbell keert terug naar zijn geboortestad en komt erachter dat die nu onder controle is van een hebzuchtige zakenman. Het lokkertje waar iedereen voor komt wordt 'The Gauntlet' genoemd, de meeste criminele vechtclub van het land, waar Jacks broer al zwaargewond is geraakt. Jack besluit een wraakplan op te zetten en deze begint hier.

Jack Campbell

Georgie Bautista

Maggie Kuerner

Tuck Baldus

Cage Match Waitress

avatar van 606

• 12035 stemmen

Aardige film dat weg heeft van damage.

Redelijk standaard maar gevechten waren goed

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Prul

Strontvervelend werkje dat nog geen deuk in een pakje boter weet te slaan. Vooral dankzij de droevige verschining van Max Martini, wat een emotieloze zaadbal is dat! Hij heeft niet eens het afgetrainde lichaam voor dit soort rollen...

Het verhaal biedt genoeg ruimte tot actie, er wordt dan ook wel aardig wat gevochten, echter is het dusdanig droevig uitgevoerd dat ik me gewoon verveelde tijdens deze momenten. De cameravoering is ontzettend (gemaakt) druk, dat in combinatie met de irritante (zogenaamd ''flitsende'') montage en overgangseffecten zorgen voor een zéér onaangename kijkervaring.

De gevechten bestaan uit moves die een kleuter nog onder de knie kan krijgen, dankzij de constant heen en weer springende shots kan elke jan lul zo'n scene invullen, daar hoef je geen talent voor te zijn. Ik zie weinig reden om hier aan te beginnen.

Dit alles resulteert in een bovennatuurlijk slechte film die nergens iets voor elkaar weet te krijgen. Het heeft de opzet van een lekker genrewerkje maar de invulling is dusdanig amateuristisch (in de slechte zin van het woord) dat hij met volle overtuiging een plekje krijgt tussen mijn 1.5 sterren films....en die zijn zeldzaam.