The Devil's Tomb (2009)
Geregisseerd door: Jason Connery
Met onder meer: Cuba Gooding Jr., Ray Winstone en Ron Perlman
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot The Devil's Tomb
"An evil entombed for 2000 years... until now."
Een team archeologen is in een woestijn in het Midden-Oosten bezig met het zoeken naar top geheime resten. Als een wetenschapper (de leider) plotseling verdwijnt, wordt een groep militairen gestuurd, om hem op te sporen en te redden. Kapitein Mack en zijn team worden al snel geconfronteerd met het kwaad, wat onder de woestijn leeft.
Mack
Nickels
Fulton
Hicks

ASman
Na de trailer gezien te hebben denk ik dat het wel een erg leuke no-brainer kan worden!

ken1976
Cuba Gooding Jr. speelt de hoofdrol in deze film dus ik vind het raar dat hij niet in de cast staat vermeld.
Voor mij was dit wel een vermakkelijke film, er zitten een paar gore scene's in. Het verhaal is simpel en heeft een wat voorspellend einde.
De cast was redelijk en er zitten een paar bekende gezichten in. Bijv Ron Perlman (maar die heeft maar een kleine rol) , ik vond die priester echt heel slecht akteren , maar verder deden de overige acteurs het redelijk. Cuba Gooding Jr. akteerde wel goed, jammer dat zijn medeakteurs dat niveau niet haalde waardoor de film in het geheel wat minder was qua acteerprestaties!
Verw8 geen topfilm want dat zal die tegenvallen, kortom 3 sterren voor een leuk avondje gore horror!

filmsjefke
heb hem zojuist gezien en wat is deze film slecht.....
zo slecht geacteerd en je ziet gewoon dat de film goedkoop in elkaar steekt.... verder met zeer veel moeite afgekeken....
kortom 0,5*

brave71
Leuke film, alleen liet het acteerwerk soms wat te wensen over.
Maar zeker wel leuk om een keer te kijken, einde was een beetje simpel, maar toch 3 ***

JacoBaco
Als ik afga op de poster zou ik zeggen, dit is de slechtste Bfilm ooit en ik vraag me serieus af wat mensen als Cuba Gooding Jr en Ron Perlman in deze film doen.
Maar ik heb met enig plezier gekeken naar deze film. Wel moest ik op de 1 of andere manier steeds aan Doom denken. Het tempo zit er lekker in, de gore momenten zijn goed en de film duurt ook vooral niet te lang.
De film heeft daarbij niet echt een duister sfeertje, de schrikmomenten komen soms heel erg geforceerd over en er zitten uiteraard van die momenten in dat je denk,.. Ben je nou echt zo dom of lijkt het alleen maar zo.
Maar zoals ik al zei, ik heb absoluut geen spijt dat ik deze film gezien heb. Eng of echt spannend is het totaal niet. Toch een bescheiden aanrader voor de horrorliefhebber.
Ik geef de film een 3,20.

- 12036 stemmen
Toch een prima gore film dit zeg.
Met een appart verhaal.
Acteren was ook nog redelijk.

motherwell1963
Cuba Cuba Cuba toch, jammer voor je c.v. In mijn ogen kwam je altijd nog geloofwaardig over maar na deze draak van een film ,die nergens ook maar enigszins geloofwaardig kon worden, ben je toch diep afgezakt. Een film die het allemaal niet had. Veel te hoge verwachtingen. Met moeite kon ik me naar het eind slepen. Jammer Cuba

RickZ
MysterieThriller met matige effecten en dito verhaal. Gelukkig wel een paar gore scenes, maar het blijft een onvoldoende. Slecht acteerwerk.

Stroe
Zojuist film gekeken. Ik vond het best tegenvallen. Er zitten een aantal leuke momenten in de film maar voor de rest is hij echt erg low budget. Nadat ik deze en Hero Wanted van Cuba heb gezien is hij voor mij afgeschreven voor hoofdrollen.
Voor een liefhebber is hij te kijken anders laat hem maar liggen.

gatygun
troep film, geen idee wat die hoofdrol speler erin zoekt.
Lowbudget en een erg slechte b film.

hannes64
- 1924 berichten
Ja, een oscar winnen en dan maar bijbeunen om wat centen binnen te halen.
Dan pakt ie `t wel verkèèrd aan.
Dit was niet een film voor de collectie.....leuke momenten , meer ook niet.......veel gore ( Had wel iets van "the thing". )........dus, wel aardig.
En ook nog geregisseerd door de zoon van Sean.
Ik verwachtte een kei van een actiefilm , maar, kwam bedrogen uit.
En ja, een verschrikkelijke poster.
Alleen voor de liefhebbers van Gooding, is ie wel te pruimen, maar niet voor mijn ogen.
Trailer nù hier dus: YouTube - The Devil's Tomb trailer

dragonlady1982
ik vond dit best wel een een aardige film om te kijken.
acteren ging wel.
3 *

lampje73
Slechte horrorfilm. Het verhaal lijkt in eerste instantie wel leuk maar tegen dit slechte acteerwerk kan geen script tegen op. Je ziet Gooding zich ergeren aan het acteerwerk van zijn collegae. Hij is diep gezonken door aan dit soort films zich ter verkopen. Maar goed toch twee sterren want ik heb hem afgekeken en met momenten nog wel aardig. Spannend of echt eng wordt het nergens.

camiel71
complimenten voor diegene die de 20 minuten hebben gered.

rari
Sorry mensen,maar hoe durft iemand te zeggen dat dit een goeie film is!Nog niet eens een b-film en heb m met moeite afgekeken omdat cuba erin meespeelt,maar hij moet zich niet gaan verlagen tot dit soort films,dat is zonde van zijn eigen kwaliteiten die hij zeker heeft.Amateuristisch geacteerd,zeker als die donkere vrouw voor de 2e keer haar dochter achterna gaat die helemaal niet bestaat!
een 0,5 voor deze slechte film

barcam
Leuk entertainment.
Goede gore momenten en wat katholiek gezwets.
Aanrader.

ASman
Gewoon eens lekker om te bekijken. Mooie duistere momenten en naar het einde toe wat goede actie. Vooral kijken voor wat fijn entertainment met immer betrouwbare acteurs als Cuba Gooding Jr. en Ron Perlman en de fantastische genregigant Bill Mosely ( had graag wat meer van hem gezien). Ook fijn om Franky G nog eens in een film te zien, ik blijf het toch een uiterst degelijke acteur vinden. Ik had persoonlijk wel graag meer gore gezien.
Voor de rest... weinig aan toe te voegen. Gewoon lekker entertainment !

Chris0478
Denk dat cuba last heeft van de crisis, vond m tamelijk tegenvallen deze. Ron Perlman heeft ook maar een rolletje van 10 minuten.

mcdaktari
onvoorstelbaar dat er toch nog mensen zijn die dit een aardige film vinden. Ik vond het een hele slechte film met een flauw en slap verhaal.

JacoBaco
Er zijn heel veel horrorfilms waarin 3x zo slecht geacteerd word, de special effects door kinderen van 5 gedaan zijn, er goedkope camera's gebruikt zijn waardoor het nog veel amateuristischer overkomt en de film dus een budget van 10.000 dollar lijkt te hebben. Ik snap dan niet hoe sommige horrorliefhebbers deze film een 0,5 kunnen geven.
Ik zal even een voorbeeldfilm erbij pakken om aan te tonen dat het echt veel, veel, veel slechter kan en dit dus eigenlijk in vergelijking best aardig is.

mcdaktari
Inderdaad het kan altijd slechter maar het gaat niet over andere films maar over "Devils Tomb" en ik persoonlijk vind het een 0,5 film. en ik weet ook wel dat Cuba jr. redelijk kan acteren , maar ik snap niet dat hij zich leent voor zo'n B film. Maar er zijn blijkbaar ook mensen die het een prima film vinden. Dat mag maar ik begrijp het niet net zoals er niet begrepen word dat ik het een flut film vindt

- 12036 stemmen
Ja ik heb die in mijn collectie gehad een hele tijd geleden maar ben gelukkig van af.
die film is echt te slecht

JacoBaco
Ik verwacht ook vooral niet dat ik je op andere gedachte breng. Sterker nog, gelukkig niet. Iedereen mag voor zichzelf bepalen hoe hij een film beoordeeld. Ik beoordeel deze met een 3 omdat ik het veel slechter heb gezien en ik vind het dan ook nog is amusant. Je hebt zeker wel gelijk als je zegt ''maar we hebben het nu over de Devil's Tomb en niet over andere horrorfilms, dus hij krijgt gewoon een 0,5''
Alleen af en toe vind ik het jammer dat mensen soms zo makkelijk een 0,5 geven. Dat betekend dat er van A tot Z werkelijk niets goed is aan de film. Ik zou dus al meer vrede hebben met een 1,0 dan met een 0,5 bij wijze van spreken. Bijvoorbeeld wanneer iemand zegt ik vind deze film erg slecht, maar toch een 1 omdat de gore effecten wel goed gedaan zijn.

tal1b
waardeloze film....heeeeeel slecht gespeeld, en niet overtuigend. cuba jr vooral, staat daar maar als een zoutzak pfff.
erg domme script ook, 't zal de duivel maar zijn, maar toch erg erg slappe hap.
Was het maar een 13 uit een dozijn film, kon ik weer eens een keer 'n film afkijken.

jantje.vlaam
Waardeloos, 1 ster gekregen. Het verhaal is erg slap. De karakters kunnen me niet echt boeien. Na een uur zat ik al te kijken hoe lang het nog ging duren. Nee, dit is een film die ik had kunnen missen. Ga hem zeker nooit nog een keer kijken. Zonder van de bandbreedte van het downloaden.

Netflix schrapt vierde seizoen 'Heartstopper, maar komt wel met speelfilm

De streamingtop van Netflix: deze tien films worden nu het meest bekeken

Beroemde misdaadfilm 'Scarface' met Al Pacino vanavond te zien op televisie

Tweevoudig Oscarwinnaar 'Mystic River' van Clint Eastwood komt binnenkort weer naar Netflix

P2

Rise
Thriller / Horror, 2007

Screamers: The Hunting
Sciencefiction / Thriller, 2009
flashbackduct tape gagbandanaheadshotcamoflage uniformsadistic laughtermilitary unit恶魔的坟墓
Social media
- Registreer |