• 9.218.630 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Benny Boom

Met onder meer: Lauren London, Donald Faison en Wood Harris

Plot Next Day Air

"It's all in the delivery."

Waneer een UPS-medewerker een pakketje met zakjes cocaïne op het verkeerde adres aflevert krijgt het leven van de ontvangers een andere wending. Voordat ze het weten raken ze verwikkeld in een plot, waar de dealer zijn cocaïne terug wil en de werkelijke ontvangers graag hun gekochte spul wil ontvangen. Ondertussen proberen de mensen die het pakketje hebben gekregen geld te verdienen, door de coke te verkopen.

avatar van david bohm

david bohm

Voorspelbare en niet bijster grappige film met een aantal redelijke momenten en wel aardige muziek. Geen aanrader.

avatar van Kondoro

Kondoro

"If It Ain't Worth Dying For Is It Really Worth Fighting For”

Voor de mensen die mij een beetje volgen hier op MM weten dat ik een aantal films heb verwijderd als stem omdat deze geen goede mening hadden voor mij en ik mijn statestieken gelijk wou maken (gelijkwaardig aantal van stemmen en meningen). Ook deze film was slachtoffer van deze opofferingen die ik uitvoerde. Deze film heb ik bijna tien jaar geleden voor het eerst gezien, ook wel toen ik mij net aan had gemeld voor deze site. Ik wist nog wel dat volgens mij net de destijds nieuwe lay-out (nu al weer oude layout) van deze site was uitgekomen door ‘Jordy’. Dit was ook een tijd dat ik onwijs fan was van de film ‘Red’ en hier ook graag vervolgen van wou zien. Ik kwam na een beetje zoeken uit op deze film, en nu weet ik eigenlijk niet heel goed of de films op elkaar lijken maar één ding weet ik wel zeker, wat ik destijds vond van de film is nu hondertachtig graden gedraaid. Ik zei namelijk dit over deze film;

Kondoro schreef:

Was een zeer leuke film!

En daar kon ik enigszins nog wel inkomen, dat ik destijds een mening als dat vormde. En ik merk ook echt wel dat mijn smaak of misschien wel film interesses in die jaren echt zijn omgeslagen. Eigenlijk deed deze film (en doen dit soort films in het algemeen nog) me niet zo veel mee, ik vond het eigenlijk nergens echt héél bijzonder worden en dat is best jammer. Het begon immers best geinig maar, het script is dermate saai dat je er nauwelijks door heen kwam, dit toch voornamelijk door saaie momenten of misschien beter; stil vallende momenten.

De film biedt namelijk maar vrij weinig, de film is komisch in een bepaald opzicht maar, wil te vaak te komisch zijn waardoor de film toch altijd weer wat slapjes naar buiten kwam. Dit resulteerde in vaak overdreven acteer scenes waar de cast nou niet bepaald sterk uit zijn spelen kwam, te theatraal of te overdreven. Zonde want het had nog best wat potentie, aangezien het script vrij simpel is en waar je makkelijk door heen kan komen en ook het verhaal is daardoor simpel maar leuk. De film duurt niet lang, nog korter dan anderhalf uur, en zelfs dan nog weet de film een prestatie neer te zetten om traag te worden zo nu en dan.

Deze herziening is dus totaal niet positief te noemen, sterker nog, het was best slecht. Er was moeilijk doorheen te komen, “grappen” waren niet grappig en de film vond ik in totaal gewoon niet boeiend te noemen. Ik snap best dat ik deze film zo'n tien jaar geleden helemaal geweldig vond, en ik ben blij dat mijn smaak noch interesse in films toch wel wat zijn bijgespijkerd. Wellicht ook tijd om mijn kijklijst eens door te spitten en dit soort gedrochten er uit te filteren.