• 9.218.841 stemmen

Geregisseerd door: Rick Jacobson

Met onder meer: Julia Voth, Erin Cummings en America Olivo

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Bitch Slap

"Prepare to get slapped..."

Bitch Slap gaat over drie vrouwen (een ongelukkige stripper, een moorddadige drugskoerier en een invloedrijke rechtspersoon) die midden in de woestijn een maffiabaas proberen af te persen. Dat gaat natuurlijk niet van een leien dakje, onthullingen worden gedaan en terwijl het onderlinge vertrouwen wegebt arriveren er andere kapers op de kust.

avatar van KW2

KW2

Nog meer grindhouse-achtige films? Ben benieuwd of het iets wordt.. maar ik vermoed dat het puur meeliften op succes is.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Dat belooft niet veel goeds als je ziet wat de regisseur nog meer gemaakt heeft.

Wel grappig dat in de cast zowel Xena als Hercules (van de TV series) zitten

avatar van mj rules

mj rules

@ Martijnnn: de actrice die de rol van Xena speelt is Lucy Lawless en niet Renée O'Connor. Renée O'Connor speelde Gabrielle.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

mj rules schreef:

Maar Lucy Lawless zit er ook in

Tja vroeger keek ik dat soort series

avatar van Macmanus

Macmanus

Ziet er leuk uit. Lekker b-vermaak lijkt me dit!

avatar van N811

N811

ziet er geinig uit

avatar van paul83

paul83

Deze film wordt knap treurig gezien de prestaties van de regiseur en de trailer in elk geval.....

Wie heb er gestemd trouwens?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Leek me op voorhand een op een goede manier slechte film te worden, maar aan die trailer te zien is het gewoon meuk.

avatar van domkey

domkey

Bitch Crap volgens mij.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Nah, geen bitch crap. Best leuk zelfs.

Heb eigenlijk best genoten van deze film, leuke dames, flauw verhaal, lachwekkende special effects, maar o zo vermakelijk.

Hetgeen wat dit soort films leuk maken is hoe slecht het is, duidelijke opzet om zo cheesy en goedkoop mogelijk te zijn.
Gooi er een paar mooie vrouwen in, wat geweld, en je hebt 90minuten gevuld.

De backgrounds zijn soms wel te lelijk voor woorden, wat weer word opgevangen door de talloze one liners, schaars geklede chicks en geweld, het doet er ook eigenlijk niet toe hoe het is vormgegeven.

Acteerwerk is ook niet iets waar je op moet gaan letten of je kritiek op uiten, het is goed zo, past bij het type film (Klinkt als een goedkoop excuus, maar het maakt het daadwerkelijk leuker)
Daarnaast zitten er wat leuke actie scenes in, constant ondersteund door flauwe one-liners en soms even opgeschud door een grappige move (Op een plek tussen een vrouw d'r benen bijten, even haar koplampen vastpakken o.i.d) Lachen!

Ook een random tussenkomst als dat ze met water over elkaar gaan gooien, lekkerder gemaakt door slowmotion, geniaal

Ondanks dat wanneer je om pluspunten zou vragen ik daar geen uitgebreid antwoord op zou kunnen geven, zijn de minpunten niet zwaar genoeg om dit een lage score te geven.
Erg leuk, 3.5*

avatar van mrwhite

mrwhite

tis een keer iets anders deze "bitch slap" bij momenten is hij best nog wel leuk om naar te kijken.verhaal en acteerprestaties is een ander verhaal maar goed dat heeft zo'n film dan mss niet nodig.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Inderdaad een slechte film op een goede manier. Vermakelijke actie(komedie) met een constante lijn aan seksuele tintjes.

Het is een goedkope film, die zich totaal niet serieus neemt, dus uiteraard moet je niet gaan letten op verhaal, acteerwerk (het slechte acteerwerk doet de film zelfs ten goede) en effecten..

Maar de mooie dames (in combinatie met de mooie shots van hen ), de leuke dialogen en one-liners en een aantal leuke momenten maken het een heerlijk b-filmpje dat lekker wegkijkt. Ik heb genoten

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Jammer dit. Had misschien wel beter moeten zijn.

De setting is leuk. 3 trashy vrouwen met licht lesbische trekjes, die vooral hun woede kwijt moeten op mannen. Er is dan ook nog een missie, maar who cares als de film vol zit met fistfights, allerlei wapens, verleidelijke poses en debiele one liners. Ik zet het bier en de chips alvast klaar!

Ware het niet, dat de makers wel om het verhaal geven. In een Memento-achtige vertelling word ontrafeld hoe alles nu eigenlijk in elkaar zit (gekloot met verleden en heden dus, vooral terug tellen).

Op deze manier blazen ze de film op, naar iets wat aardig complex lijkt, maar het is nog steeds maar een simpele expoitation film. Zoals ik al eerder zei, ik wil niet weten of het verhaal uiteindelijk anders in elkaar zit dan ik dacht. Ik wil gewoon actie en berglandschappen!

Los van het 'verhaal' is de film nog best wel eens genieten. Lekker overdreven allemaal, al had het nog best een paar stapjes meer gemogen. Ja, er is bloed, maar vaak is het meer suggestief dan in beeld. Het spuit nu niet in het rond.

Visueel misschien wat te geforceerd af en toe. Veel spilt screen, close-ups en slow-mo's. Die screens zijn even grappig, maar worden al snel een beetje irritant, al was het bij sommige scenes wel effectief grappig.

De film had gewoon nog wat rauwer gemogen. Door alle stilistische trucjes leek het ook wat gelikt. Hier had ook de soundtrack een groot deel mee te maken. Nu-Metal die maar dor bleef pompen. Erg eentonig op den duur. Het past bij de film, maar afwisseling had geen kwaad gekund.

Mijn 2e stuk van mijn recensie bevat maar kleine kritiekpunten. Met het actie gedeelte heb ik me best vermaakt. Allemaal lekker zelfbewust slecht. Wat de film de nek om draait is die verhaalstructuur erdoorheen. Totaal onnodig en ik zit daar ook niet op te wachten als ik hersenloos vermaak als dit wil zien.

Over mn score valt te twijfelen. Die kan een halfje omhoog. weet het nog niet. Zal dit nog vaak genoeg tegenkomen. Wel iets wat een cult status achterna gaat lijkt me.

EDIT: verhoging tijdelijk een feit

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Hilarisch.

Opzich niet een heel nieuw verhaal maar na een drukke werkweek

was dit eigenlijk het ultime vermaak.

Geheime recept:

Ingrediënten:

3- zeer knappe ladies.

Heel veel actie en geweld

een verhaal zo dun als een springtouw

Een aantal onverwachte en hilarische moves.

Een warme locatie

Koud water om af te laten koelen

Plus het geheime ingrediënt

Bereidingswijze:

Gooi alle ingrediënten plus het geheime recept in een pan

en roer de boel goed door elkaar. Zo'n 5 minuten doorroeren. Eetsmakelijk.

avatar van el padrino

el padrino

ben het eens met boogeyman & DonOswaldo. 4

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Prima onderhoudende actie film. Bij toeval zag ik deze achter memento en dacht he dat idee heb ik eerder gezien, zoals inland rabbit terecht opmerkte.

Toch zijn de gemaakte flashbacks leuk in de film.

avatar van RickZ

RickZ

Sexy rondborstige dames in actie in een dun verhaal en behoorlijke namaak-actie, maar dat mag de pret niet drukken. In bijna iedere shot zijn de rondingen zichtbaar, terwijl er geen bloot zichtbaar is. Dus een filmkeuring voor alle leeftijden zeg maar.

avatar van Steve Scandal

Steve Scandal

Leuke B film! Ik heb goed kunnen lachen om hoe fout het allemaal is maar dat is natuurlijk ook de bedoeling van deze film. Verstand op 0, biertje dr bij, dan is deze film prima vermaak.

Mijn vriendin kon de humor er wel niet echt van inzien

avatar van FidoChris

FidoChris

Een achteruit lopende film, goedkope budget film.

acteer werk slaat ook nergens op.

en de shot's van de mooie sletten......Beetje jammer. beetje te.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Voor deze film hebben ze alles uit de kast gehaald wat gewoon schreeuwt; "B-film". Zeer vermakelijk om te kijken in een tijdperk waar meer en meer op de special-effects wordt geleund om een "goede" film te krijgen.

avatar van tonycabanna

tonycabanna

wat een malle film

james bond, een bijt in de ka uu tee, en hercules die ff langskomt lol

nix voor mij maar het einde was wel lachen

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

Slechte film! Het enige was mooi is zijn de prachtige vrouwen.

avatar van van duijn

van duijn

wat een vreselijk slechte film. Hele avond naar de klote

avatar van RUBBERBURNER

RUBBERBURNER

Wat een crapfilm mensen,al zijn de dames een dikke 5 waard !

avatar van The_Game

The_Game

Ik heb erg gelachen tijdens deze film. Het is een heerlijke B-film, vol met mooie vrouwen, slowmotion en heerlijke shots. Het verhaal gaat ECHT nergens over en het acteer werk is ook niet van hoog niveau. Toch weet hij van begin tot eind te boeien. Neem hem dus niet serieus en ga er gewoon zonder enige verwachtingen na kijken.

avatar van Cyber60

Cyber60

Wat een flutfilm alleen de dames zijn mooi rest is k....

avatar van Theunissen

Vandaag in HD gezien en de dames zien er inderdaad mooi en kinky uit (vooral de meid in de goud kleurige jurk) maar dan heb je ook gelijk het beste van deze film gehad. Acteren kunnen ze uiteraard niet. Het verhaal is lachwekkend slecht en hetzelfde geldt voor de special effects. Deze film is min of meer een soort Sin-City rip-off maar wel een slechte. De film duurt naar mijn mening ook veel te lang, 80 minuten was meer dan voldoende geweest voor deze B-film.

avatar van Theunissen

Wat eigenlijk ook wel triest is aan deze film is dat er ondanks de vele sexy mooie vrouwen er geen enkele tiet te zien is