• 9.218.623 stemmen

Alternatieve titel: Redneck County Rape

Geregisseerd door: Pericles Lewnes

Met onder meer: Lisa M. DeHaven, Stan Morrow en Brent Thurston-Rogers

Plot Redneck Zombies

"They’re tobacco chewin’, gut chompin’, cannibal kinfolk from Hell!"

Een vat met chemisch afval wordt tijdens een transport, per ongeluk, een bos ingeslingerd. Enkele rednecks vinden de ton en gebruiken hem om alchohol in te stoken. Iedereen die van de alcohol drinkt, die zij maken, verandert in een zombie.

logo tmdbimage

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Met het 'pareltje' Ozone! Attack of the Redneck Mutants nog zeer vers in het geheugen vannacht maar begonnen aan Redneck Zombies. En ook hier is hetzelfde praatje van toepassing; voor wie wel iets heeft met absurde en amateuristische rotzooi vol met ranzige, gore en goedkope effecten en belachelijk acteerwerk, heeft aan Redneck Zombies een hele goeie.

Toch was deze film een stuk leuker dan de bovengenoemde titel, ondanks de vele overeenkomsten. Vooral de humor is iets wat deze film toch wel erg bijzonder maakt. Een aantal personages zijn echt erg grappig (die homofiele soldaat en die dikke zuiplap, die geen woord zegt in de hele film, voorop) en de dialogen zijn hier en daar ook erg droog en leuk gevonden. Maar goed, hoe je het ook went of keert; de film blijft natuurlijk belachelijk slecht en elke scène schreeuwt gewoon 'amateurisme'. Toch zullen de die-hard fans (het enige publiek wat een film als dit zal aanspreken) zonder twijfel prima kunnen genieten van dit Troma- werkje, dat zichzelf (gelukkig) geen moment serieus neemt!

Moeilijk hier een geschikte score voor te bedenken. Hou het voorlopig maar even op 2 sterren.

Ben het wel eens met Chainsaw's beschrijving. Het aardige aan deze absurde op home-video geschoten film is dat je merkt dat de makers er echt wel wat tijd (en lol) in gestoken hebben, vooral de gore effecten zijn erg mooi gedaan. Een van de laatste scenes die zich afspeelt in het boerenhuisje spant hierin echt de kroon.

Huis, tuin en keuken-horror van de bovenste plank!

avatar van Vascago

Vascago

Wansmaak ten top. Hilarisch slecht acteerwerk: 'Manos' The Hands Of Fate is er niets bij. De hoofdrolspelers daarin verdienen een oscar in vergelijking met deze acteurs . Maar heb er daardoor wel om moeten lachen en zeker het laatste gedeelte was hilarisch en behoorlijk gore.

Ik denk niet dat het verstandig is om 3 van dit soort films achter elkaar te kijken. Volgens mij ben je dan hersendood na afloop, maar ik ga het toch proberen. Met een kratje bier erbij dat wel

Zombiegeddon here i come !

avatar van vaxukarius

vaxukarius

Eigenlijk een wanproduct maar desondanks vroeger best wel vaak gehuurd.

avatar van jordandejong

jordandejong

Troma, je houdt ervan of je haat het. Eigenlijk hou ik er wel van, maar dit viel mij heelerg tegen. De trailer 3 keer gezien en ik vond het geweldig. Ze spotten zelfs met een van de grootste horrorfilms in de history door in de trailer te zeggen It makes Dawn of the Dead look like marry poppins. Dan weer over de film. Acteerwerk was bagger. Normaal stoor ik me hier niet aan, maar in sommige scenes werd zo gemompeld dat je amper kon horen wat ze nou eigenlijk zeggen. Verder liep het geluid niet gelijk met het beeld. Weet niet of dat aan mijn dvd lag of dat het door het lage budget van de film komt. Verder vond ik de eerste 3 kwartier gewoon dodelijk saai. Alleen de stukjes met die ongeloofelijke dikzak waren lollig. Ook de beelde van de kuikenfabriek vond ik overbodig. Dan de positieve dingen. Dingen? Maak daar maar ding van, want het enige leuke aan deze film is de gore die er gewoon lekker low-budget en lekker smerig uit ziet. Dat is dan ookk het enige waar deze film punten bij mij scoort. 2* voor de lekker gore.

avatar van movielife

movielife

best wel leuke horror film . Even rechtzetten Redneck Zombies is van 1989 en NIET van 1987

avatar van perceived

perceived

Matige meuk. Eén van de mindere Troma filmpjes die ik heb gezien. Moet er wel bij zeggen dat ik er ook een aantal heb geskipt omdat ik ze te cheap vond. Zoals ook deze: leuke vondsten maar te belabberd uitgewerkt.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Ik en Tromafilms is zelden een geslaagde combinatie. Nu ondanks het flutverhaal, slecht acteerwerk, flauwe comedy en clichés (de domme hillbillies) valt er nog wel wat te genieten. De gore is wel goed, maar helaas moet je hiervoor wel drie kwartier of langer op wachten. Het ware beter geweest als ze dit beter hadden gespreid over de speelduur die eigenlijk 15 tot 20 minuten korter had gekund.

avatar van Kondoro

Kondoro

"She says "three inches". So I said "Yeah. From the FLOOR!"”

Achja, eigenlijk kun je op voorhand al wel weten wat je gaat krijgen, toch sprak deze film mij wel aan toen ik hem op de pindakaas site voorbij zag komen en heb hem binnen gehengeld eigenlijk niet wetende wanneer ik hem ging kijken. Vanmiddag tussen de middag had ik wat tijd over om hem op te zetten, dus maar gelijk gedaan. En nee dat was natuurlijk niet best, al ben ik er wel achter gekomen dat ik waarschijnlijk een fan ga worden van troma films.

Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik echt stuk ging om het script, waar een stel rednecks een ton met afval jatten (Nucleaire afval) en ze vervolgens bedenken om daar moonshine van te maken, deze groene ranja verkopen ze waardoor mensen veranderen in zombies die vervolgens een weg banen met veel doden achter hen. Heerlijk, slechter kan bijna niet. Toch vond ik de make-up echt wel sterk, de film is onwijs gore en I loved it.

Maar, daar is alles wel mee gezegd. Acteerwerk is natuurlijk echt net zo slecht als de kinderen die meespelen in een groep acht musical, en het camerawerk is verschrikkelijk amateuristisch net zoals de hele regie. Dit is ook geen B fillm maar echt een C film, dit kon net zo goed een hobbyproject zijn (en wellicht was dat het ook). Qua gore dus echt goed, het verhaal vond ik best komisch al blijft het daar gewoon bij.