• 9.218.841 stemmen

Met onder meer: DMX en David Arquette

Gesproken taal: Engels en Slowaaks

Plot Never Die Alone

"No King Rules Forever"

Verfilming van het gelijknamige boek van Donald Goines. King David, een keiharde, stijlvolle crimineel keert terug naar zijn geboorteplaats op zoek naar vergiffenis. Maar alles wat hij vindt is een gewelddadige dood. Hij sterft echter niet alleen... King David's laatste momenten worden doorgebracht met Paul, een ambitieuze journalist, wiens leven, door de paar minuten dat hij David kent, voor altijd zal veranderen.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van damon

damon

JAHAAAA DE NIEUWE DMX FILM!!!! het lijkt me nu al bekend wie de oscar voor beste mannelijke hoofdrol gaat winnen volgend jaar. Robert de Nire is NIKS vergeleken met DMX [einde sarcasme]

avatar van Tommeh

Tommeh

Het was dan ook sarcastisch bedoeld...

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Roger Ebert was vreemd genoeg erg enthousiast over de film:

"Never Die Alone, written by James Gibson and based on a novel by the legendary ex-con writer Donald Goines, is not a routine story of drugs and violence, but an ambitious, introspective movie in which a heartless man tells his story without apology. The evil that he did lives after him, but there is no good to inter with his bones.

DMX is hard and cold as King David, and never more frightening than when he seems so charming to the women he encounters. It's a fearless performance, made more effective because we begin the movie by sort of liking him -- so that we're being set up just like his victims."

Verrassend. Ik ben ineens erg benieuwd.

moviefreak#1

Voor mij één van de grootste verrassingen van dit jaar tot nu toe. DMX in misschien wel de rol van zijn leven als King David en hoogst waarschijnlijk de beste film van regisseur Dickerson (ik heb Juice nog niet gezien). Wat je eigenlijk verwacht is een soort van vervelende hip-hop film maar wat je krijgt is een mooi verhaal dat mooi gefilmd is en bij tijden een mooie soundtrack kent. 4 welverdiende sterren voor deze film.

avatar van dj dretrance

dj dretrance

ja ik heb hem gezien de film zit goed verhaal in maar valt wel tegen de aktie is wat minder jammer

ik had wat meer verwacht van DMX

moviefreak#1

Ja dat is dus wel inderdaad waar mensen de fout mee in kunnen gaan. Dit is dus geen snoeiharde aktiefilm of zo. Dit is toch echt heel wat anders als Romeo Must Die en Exit Wounds.

avatar van supergalo

supergalo

ziet er veel belovend uit

avatar van glockster

glockster

vond het maar een suffe film

avatar van olly

olly

is een goeie film maakt het eigenlijk alleen een beetje ingewikkeld doordat het afspeeld in het heden en in het verleden.deze film is het bioscoop bezoek echt wel waard.is een goed verhaal en niet overdreven.had alleen iets meer actie van dmx verwacht.

avatar van cr_ix

cr_ix

orgineel afgespeeld, maar naar mijn idee ging het verhaal niet diep genoeg. Er zijn bij mij te veel momenten geweest dat de film me even niet boeide. Vooral het verhaal van de bandjes had veel beter kunnen worden uitgewerkt. Het werd op een gegeven moment té voorspelbaar naar mijn idee. Wel een voldoende.

avatar van stinissen

Zeer matig geacteerd zeer magere plot niet onderhoudend......nee gewoon niet mijn film een magere drie dus 1.5*

avatar van damon

damon

zeer matig geacteerd (vooral DMX is totaal miscast) en what the fuck doet die Arquette in zo'n film. laat hem maar domme comedy films spelen

het verhaal is op zich wel goed, maar niet goed uitgewerkt

dus een dertien in een dozijn film

avatar van darkcity

darkcity

Yeeh ! hij is met Jennifer Sky, die uit de kleren ging in My little eye

moviefreak#1

En hier weer.... een aantal keer .... tot vervelens toe ....

avatar van GogigaGo

GogigaGo

Gisteren deze film gezien op SVCD.

Wat een verschrikkelijke B-film zeg.

Acteerprestaties zijn echt 0,0.

Zelfs DMX acteert nog beter dan Arquette (........) Laat die vent inderdaad maar simpele komedies spelen.

Verhaal is echt flinterdun en het plot is o zo duidelijk en voorspelbaar.

Geen aanrader. 1* voor de moeite.....................

avatar van janoz46

janoz46

Nou dit was dus echt een top film! Zeker de beste van DMX, veel beter dan Cradle to the Grave; alhoewel die ook wel vermakkelijk was. Het verhaal is erg goed, flashbacks zijn goed!

De normale filmkijker moet dit gewoon goed vinden!

AANRADER: van mij 4,5*

p.s: wanneer draait hij in de bios?

avatar van sdr

sdr

Ik vond de film wel redelijk goed.

avatar van Tomsen

Tomsen

damon schreef:

wat leuk geschreven van je

DMX is zeker wel een goeie acteur

avatar van EEE

EEE

Zonde van mijn tijd deze film. Een doorsnee gangsta/macho film waar men een beetje diepgang in pobeert te stoppen, wat overduidelijk niet lukt. DMX is echt een aanfluiting als acteur. 1 ster is meer dan genoeg.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Een matig filmpje. Erg slecht geacteerd en weer DMX in een macho nigga with attitude rol. De film kende een goed eerst half uur maar het laatste uur was echt drie keer niks. 2*

avatar van savi_7

savi_7

de gene die deze film niets aanvonden zouden hem nog eens moeten kijken want het is echt een goede film. op het einde valt alles op zijn plaats, wat velen hier voorspelbaar vinden. maar uiteindelijk gaat het om het verhaal wat David King vertelt!! 4

avatar van Redlop

Redlop

De titel lijkt haast een parodie op een Bondfilm.

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Dmx Iz Tha Bomb duzz deze film ook!

Ik vond hem wel toppie en heb hem al thuis

avatar van Quentin

Quentin

Je stemgedrag is bijna net zo slecht als je woordgebruik

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Ja oeps was spontaan vergeten te stemmen hahah maar ja krijg je dervan he......Dmx laat ditkeer wel veel van zich zelf zien.....sexy ass!!

avatar van grummelke

grummelke

Never die alone, heb ik met spanning gekeken super!

avatar van mikoz

mikoz

BOne thugs waarom geef je scarface eem 0.5 ??!!

Dat is een echte gangster hoor niet deze 2e hands rapper

avatar van savi_7

savi_7

mikoz schreef:

BOne thugs waarom geef je scarface eem 0.5 ??!!

Dat is een echte gangster hoor niet deze 2e hands rapper

precies het is een schande om Scarface een 0,5 tegeven