- Home

Bekijk via iTunes
Bekijk via SkyShowtime
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Along Came Polly
"For the most cautious man on Earth, life is about to get interesting."
Reuben Feffer is doodsbang voor enig risico in zijn leven. Op zijn huwelijksreis wordt hij dan door zijn vrouw, die er met een duikinstructeur vandoor gaat, bedrogen. Eenmaal thuis gekomen loopt Reuben oud-klasgenoot Polly Prince weer tegen het lijf. Reuben vraagt Polly mee uit en wil een relatie met haar opbouwen, maar ontdekt dan dat Polly's leefstijl totaal anders is dan zijn eigen manier van leven.
Reuben Feffer
Leland Van Lew
Javier
Vivian Feffer
Irving Feffer

Kleine simpele komedie die je maar eenmaal moet zien, een dikke voldoende dus een 7. dus 3.5* Wel leuk om Bryan Brown in zo een rol te zien verder zien we ook Alec Baldwin als de baas van Ben Stiller.

Verder zaten er een paar erg leuke stukken in de film, vooral de 'natte wind' en Stillers wc-avontuurtje waren super. 3 sterren.
Verder toch wel een aardige comedy, hoewel de bijrollen (vooral Azaria en Baldwin) veel leuker zijn dan Stiller en Aniston.

otherfool
De film met misschien wel de leukste bijrollen ooit (Azaria, Hoffman, Baldwin, Brown) en een behoorlijke Stiller wordt verknald door de misplaatste toilethumor en de 'rare' rol van Aniston, wiens karakter maar niet goed over wil komen. Hierdoor mislukt het hele romantische gedeelte van de film, en is het telkens wachten op de volgende bizarre scene met de supporting cast. Jammer!
2*.

Chainsaw
Ondanks de vele clichés nog best aardig. Stiller en Anniston spelen weer voor de zoveelste keer dezelfde typetjes op de automatische piloot, maar de bijrollen van Phillip Seymour Hoffman, Hank Azaria, Alec Baldwin en Bryan Brown zorgen gelukkig nog voor een hoop vermaak. Along Came Polly heeft hier en daar zijn charme en kan best grappig zijn, maar neemt af en toe ook teveel de bocht naar voorspelbaar en flauwtjes.

tommykonijn
Best een aardige film vind ik dit, Ben Stiller en Jeniffer Aniston doen het vind ik echt heel leuk geen topfilm maar wel zéér vermakelijk en leuk!
***

Best wel een aardige humor film. Vooral het begin is leuk. Leuk gespeeld door Ben Stiller en Jennifer Aniston.

Matig.
Stiller is degelijk maar niet geweldig op dreef, Aniston bakt er eigenlijk helemaal niks van. Waggelt doorheen de film als hippy hippie zonder enige gevoel voor komische timing of mimiek. Eng om te zien.
Leuke momenten komen vooral van de supporting cast. Azaria zette een erg leuke rol neer, ook Baldwin was leuk. Hoffman jammer genoeg absoluut niet, normaal vind ik het toch een goed acteur. Heel plat en ongrappig, slecht op één of twee momenten uit te staan.
Verder ook enkele leuke scenes die het niveau ietsje opkrikken, met name dan de slomo scenes op het basketveld en de dansvloer. Toch de betere momenten in de film.
Iemand zei het eerder al, maar jammer dat er het laatste half uur toch weer een hoop oninteressant drama in het verhaaltje geschreven wordt. Ik zit er nog steeds niet op te wachten. Gelukkig duurt de film verder niet al te lang, dus enig drama is al zo goed als opgelost alvorens het begonnen is.
De leuke momenten zitten vooral in de marge, verder aardig tempo, vermakelijk en niet te lang. Maar het duo Stiller - Aniston maakt het niet echt waar, waarbij vooral Aniston schuld treft.

Een opvallend laag gemiddelde op Moviemeter met 2,81. Een gemiddelde dat in mijn ogen onterecht is. Ik heb me echt heel goed vermaakt met de film die gewoon regelmatig grappig was door momenten maar nog meer door de leuke personages. En dan doel ik niet op Stiller en Aniston, maar op de bijrollen. Vooral Philip Seymour Hoffman als beste vriend Sandy vond ik echt leuk. Zo zaten meer bekende acteurs in de film met een geinig rolletje. Ook in dierlijke vorm zat er een leuke bij met Polly's bijziende fret die enkele geinige momenten had.
Ben Stiller speelt wie hij altijd speelt; de sullige goedzak. Niet heel goed maar ook niet slecht als acteur. Jennifer Aniston is bij mij anders...geen groots actrice maar ik heb een ongelooflijke zwak voor haar. Ik vind haar echt een beeldschone vrouw en dat werd in de film weer bevestigd. Wat is zij sexy! Haar rol vond ik verder niet al te groots.
De hele romance stelde weinig voor maar gelukkigwas ietswat drama gedeelte van de film was gelukkig ook niet lang. De film moest het meer hebben van de komische kant en die heeft mij zeker vermaakt. Prima wegkijker die niet boven het gemiddelde van een rom-kom uitkomt, maar wel 1 die prima vermaakt.

Aardige romantische komedie met twee hoofdrolspelers, die wel enige chemie met elkaar hebben alleen qua spel deze keer niet altijd even goed zijn. Stiller is in ieder geval wel aardig en doet wat hij eigenlijk altijd doet, als sympathieke loser onbedoeld in komische situaties geraken, iets wat hem altijd wel toevertrouwd is. Aniston heeft een leuk kopje, maar acteren lukt haar niet echt in deze film. Haar rol was door elke andere willekeurige actrice minimaal geëvenaard geweest. Het zijn vooral de bijrolacteurs die het goed doen, waarbij Hank Azaria het best is en ook Hoffman het wel aardig doet, met een leuke scène met Stiller op het basketbalveld. De show wordt echter gestolen door het huisdier van Aniston, een bijna blinde Fred . Leuk anderhalf uur vermaak dus!

jumpstylemovie
Along Came Polly heb ik nou 2 keer gezien en allebei de keren vond ik hem erg leuk. Ben Stiller is een goed acteur en ook hier doet hij het goed. Jennifer Aniston is ook niet slecht bezig. Verhaal is leuk, niet ontzettend orgineel maar wel erg vermakelijk. Ook een leuk einde.

booyo
Wat vind ik Ben Stiller toch een verschrikkelijk irritante acteur. Wist van te voren niet dat hij in de film meespeelde, heb de film nadat ik erachter kwam toch een kans gegeven, maar nee.. Ben wist me weer te irriteren! Verder is de film eigenlijk ook niet veel soeps, veels te simpel en saai allemaal. Alleen Hoffman is weer ouderwets goed.

Elineloves
Ben Stiller en Jennifer Aniston. Klinkt leuk, en dat was het ook. Along Came Polly is voor mij een komedie die ik zeker meerdere keren wil zien, gewoon omdat er zo'n vrolijke sfeer in zit. Jennifer is jarenlang mijn 'idool' geweest als Rachel in Friends, met Stiller had ik echter niet zoveel. Toch vond ik hem in deze film echt schattig. Ligt natuurlijk wel aan de rol die hij speelt, een onhandige en aan smetvreeslijdende goedzak, maar mij wist hij te overtuigen. Zij ook trouwens.

harm1985
Zelden zo weinig gelachen als om deze film, want wat een on-leuke draak is dit zeg. Ten eerste is Ben Stiller gewoon een beroeps-loser die film na film voor de zelfde rol getypecast wordt en ten tweede toont deze film maar weer eens aan dat Jennifer Aniston, hoe leuk ze er ook uitziet, nooit verder zal komen dan romantische comedy's van dit niveau, en zij is niet de enige van de cast van Friends voor wie dat geldt.
Zoals ik al zei viel er niets te lachen, zeker niet om al die vooropgezette grappen die je van een kilometer zag aankomen, niet in de laatste plaats omdat je ook maar geen moment gelooft dat het handelen van Reuben enigszins realistisch is. Komt bij dat zijn beste vriend een ongelooflijk irritant personage is, die alleen maar ergernis opwekt bij me. Geen enkel normaal mens pikt zijn crap en geen enkel normaal mens zal tot 9 keer toe aanbieden om een restaurant uit te kiezen (en afgewezen te worden) zonder te zeggen dat hij iets aan zijn darmen heeft en hij dus niet zomaar naar elk restaurant kan bezoeken. Komt bij dat het redelijk duidelijk is dat Reuben de meeste dingen tegen zijn zin doet, zoals dat salsa dansen, een hoop vrouwen zijn daar heel gevoelig voor, dus dat het al verder komt dan een eerste date verbaast me al zeer.
Dan is er nog de toilet scene, ook totaal wars van enige logica. OK, ik begrijp dat het gênant is dat je uitgebreid gaat zitten kakken op de WC van een vrouw die je nauwelijks kent, maar als je ziet dat het WC papier op is, dan vraag je, als normaal mens toch gewoon of ze nog een rolletje extra hebt, en als je dan een handdoek pakt, dan spoel je die toch niet door de WC? Voor iemand die aan risico-analyse doet had ie toch wel ff kunnen analyseren dat het risico dat dat ding niet kon worden doorgespoeld te hoog was? Bovendien zit er nooit genoeg water in die chiffon om de WC te laten overlopen. Om de scene compleet te maken pakt hij, uiteraard, de super dure rugspons om die te gebruiken als ontstopper. En oh ja, het hele idee van deze scene is sowieso gejat van ik meen Dumb & Dumber.
Wederom een herinnering waarom ik films met ben Stiller mijd als de pest. 0.5*

DonOswaldo
- 1931 stemmen
Wel leuk. Ben Stiller is prima gecast voor z'n rol, net als de rest. Paar grappige momenten, al mocht het ietsje meer (zo was er ook soms meer drama dan me lief is). Is ook geen hoogvlieger, maar wel een leuk feel-good filmpje voor een keertje.
Kleine 3,5*

Fran
- 1953 berichten
Wat een draak van een film. Ik hou best wel van een romcom op zijn tijd maar hier zag ik toch echt niks in hoor. Ik moet wel bekennen dat ik sowieso geen fan ben van Stiller maar Aniston vind ik meestal wel leuk. Maar ook haar vond ik beduidend minder. Er was ook 0,0 procent chemie te ontdekken tussen de twee. En dan de humor .... tè flauw voor woorden. Nee, voor mij was dit wel een teleurstelling.

Jessen0wnt
Nee.
Soms heb je van die dagen dat dit soort films je echt niet pakken, en dan blijft er weinig over. Kijk, ik kan dit soms best wel waarderen, en de droge humor bevalt me uiteraard soms wel. Dat is ook mijn humor, en ik heb ook best wel kunnen lachen, alleen pakte het totaal niet. Het kwam niet eens over, een romcom met een nogal vaag verhaal wat overkomt, is op zich al een mijlpijl.
Al met al een redelijke romcom, maar heeft op elk echt elk vlak flinke aandachtige minpunten waardoor het echt nergens ''gewoon leuk'' word. 't Is allemaal te gemakkelijk, maar ook te amateuristisch qua techniek en interactie van de cast. Erg slecht getimed en veel verkeerde grappen.
Ben en Jennifer zijn geen top acteurs maar kunnen echt wel beter dan dit, al is het qua romcom-humor al erg laag. Gewoon nergens goed, beetje pijnlijk allemaal.
Het was mijn dag niet, en was sowieso al niet veel soeps.
0,5 ster

Redelijke film waarin een man door zijn vrouw wordt bedrogen tijdens hun huwelijksreis. Een weinig origineel verhaal voor een romcom als deze, maar de film kijkt mede door de korte lengte wel gemakkelijk weg. De grappen zijn vaak wat aan de platte kant. Een leuke cast waarbij vooral de bijrollen het beste op de lachspieren werken.

Lennert
Ik heb het maar weer geprobeerd om te proberen te doorgronden waarom mensen Ben Stiller films kijken en wederom is het me niet gelukt. Ja, ik heb onbedaarlijk gelachen bij Tropic Thunder en kan Zoolander licht waarderen. Waarom lukt het me bij de rest niet? Ben Stiller is als hij Ben Stiller speelt uitzonderlijk... Ben Stiller. De beste man speelt irritante personages met praktisch constant dezelfde mimiek in scripts die bestaan uit simpele poep- en pieshumor. Along Came Polly is in dat opzicht wederom een film die valt bij zijn abominabele presentatie en enigszins van een afgang wordt behoed door een, gedeeltelijk, capabele resterende cast. Aniston is charmant in dezelfde rol die ze al decennia speelt, Hoffman is aardig en Azaria is fenomenaal in zijn veel te kleine rol. Net zoals in Night At The Museum 2 wilde ik meer van hem in plaats de Stiller-ramp die zich door de film heen klunst. Maar nee, het mocht niet zo zijn, Stiller mag doorgaan met doen waar hij op zijn meest middelmatigste in uitblinkt.
Wat vooral zo erg is, is het feit dat het allemaal maar voortkabbelt en voorzichtig stroomt en gewoon eigenlijk nergens naartoe gaat. De gimmick van een man die risico's inschat en langzaamaan die kille rationaliteit moet loslaten voor de quirky manic pixy dream girl die zijn leven binnen dartelt is saai en werkt niet. Verstopte toiletten werkten in Dumb And Dumber al niet. De zoveelste hoeveelheid Joodse grapjes werkten niet. Het enige dat echt werkte was Hank Azaria. Misschien moet ik maar gewoon eens een romantische komedie met Hank Azaria kijken in plaats van mezelf te ergeren aan dit soort inferieure zooi.

IH88
“When you least expect something great might come along. Something better then you even planned for.”
Stiller is een beetje hit and miss voor mij en Aniston vind ik meestal redelijk goed in dit soort films, maar Along Came Polly is het allemaal net niet. Het is allemaal iets te braaf voor een grove romcom en te weinig zoetsappigheid voor een romantische film.
De humor werkt ook niet echt (op één of twee scènes na) en waarom Aniston en Stiller nou verliefd worden is voor mij onduidelijk. Er is nou niet echt sprake van een bepaalde chemie tussen beide en de personages hebben weinig gemeen. Seymour Hoffman heeft wel een leuke rol en zorgt nog voor wat humor. Aniston is een innemende actrice en Stiller wisselt sterke prestaties af met zwakke maar samen zijn ze gewoon geen overtuigend duo. Jammer!

Vinokourov
Ondanks Philip Seymour Hoffman (hij is overduidelijk de grappigste) is Along Came Polly niet al te best. Het verhaal werkt zich richting het eind in de nesten en Ben Stiller en Jennifer Aniston hebben weinig humor in zich. Verder erg routineus allemaal met weinig leuke momenten.

Duke Nukem
"So, tell me true... are you guys for suba?"
Heel grappige film met Ben Stiller als neurotische loser en Jennifer Aniston... wat heeft die een mooi kontje zeg!

jermaineoneal7
Eergisteren voor de 5de of 6de keer gezien en ik blijf lachen met Philip Seymour Hoffman's Sandy Lyle typetje. Vooral bij de playground scenes: White Chocolate! (brick) Iceman! (brick) Old Skoo-ool! (brick)
Ook heb ik een hopeloze zwak voor Grieks vrouwelijk schoon zoals La Aniston en ook ben ik enorm fan van Debra Messing van de Will & Grace series.
Ook speelt Alec Baldwin en de stem acteur van Apu uit de Simpsons een grappige bijrol.
Good things
3.5 sterren

Mescaline
Vooral in de eerste helft stiekem nog best vermakelijk, flauw met momenten maar op zich kon het er wel mee door.
2de helft krijgt helaas(wat wel vaker het geval is bij filmpjes zoals dit) een beetje last van een sleur, de serieuzere kant die de film op probeerde te gaan voelde eerder langdradig aan als dat het echt iets toevoegde. We weten allemaal dat dit voorspelbaar ging worden, dat weet je eigenlijk al voor dat je de film gaat bekijken maar dan nog kan het best vermakelijk worden als de film zichzelf niet al te serieus neemt.
Ben Stiller was geen storende factor, Jennifer Aniston zag er fantastisch uit en Philip Seymour Hoffman gaf een klein extraatje, jammer dat de film het luchtige niveau van het eerste gedeelte niet heeft vast gehouden en ook op het einde de boel te lang probeert uit te rekken.
De spoof naar Breakfast Club was trouwens wel leuk gevonden

des1
Stiller kan als geen ander een wat klunzig tiep neerzetten die met de nodige ongemakken en neuroses te maken heeft. Denk ook aan The Heartbreak Kid en Meet The Parents. Leuke komedie die eens te meer bewijst dat Aniston moeiteloos past in komedies. Denk ook aan Bruce Almighty waar ze tegenover Jim Carrey acteert. Maar ook in serieuzere rollen. Leuk verhaal deze film die af en toe tenenkrommende momenten te zien gaf... op een offbeat manier. Hoffman had er ook zin an als sidekick van Stiller.

Decec
Een redelijk komedie/romantiek film...
Redelijk verhaal...
Redelijk acteerwerk...
Komedie is mijn ding niet...
Bekende acteurs Ben Stiller en Alec Baldwin...
Prima camerabeweging...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Prima achtergrond geluid/muziek met Dolby Digital...
Niet te moeite waard...

mjk87 (moderator films)
Een romcom, maar meer com dan rom en de grappen zijn eigenlijk nooit leuk. Sterker, dit is eerder een film die van slechte grap naar slechte grap werkt en de stukken ertussen, zeker dan rond Stiller en Aniston, zijn veel leuker. De poster geeft ook meer die sfeer dan hoe de film daadwerkelijk is. Helaas zit daar niet de focus. Terwijl zo'n Stiller best sympathiek is maar geen beste komiek. Typisch zo'n film die beter had kunnen zijn als de nadruk meer op de personages zat. En door te werken van grap naar grap die vrijwel nooit leuk zijn voelt de film enorm langdradig aan. 1,5*.

Ste*
- 2018 berichten
Had al een tijd geen film meer gezien met Philip Seymour Hoffman, mijn favoriete acteur, dus ik besloot deze eens te kijken. Een luchtige romcom op zijn tijd is best leuk. Nu had ik beter moeten beseffen dat dit een Ben Stiller-film is en dat dat meestal weinig soeps betekent. Wat mensen leuk vinden aan gorigheid en poep- en piesgrappen, ik zal het wel nooit begrijpen. Echt afschuwelijk niet grappig.
De rest van het plotje is ook flinterdun. De film wil een soort 'controlfreak-guy en losbandige go with the flow-meid' tegenstelling maken maar dat komt er maar nauwelijks uit. Blijft over een oerstandaard romcomverhaaltje, maar dan met meer flauwe vervelende gorigheid.
En vooruit, Philip Seymour Hoffman, makkelijk de beste factor in deze film. Ik heb die man nog nooit iets slechts zien doen.
1*, dat halfje extra is voor hem.

Brabants
Along Came Polly is een simpel verhaaltje maar leuk uitgevoerd. Prima mee vermaakt en daarna weer gauw vergeten.

Beroemde misdaadfilm 'Scarface' met Al Pacino vanavond te zien op televisie

Tweevoudig Oscarwinnaar 'Mystic River' van Clint Eastwood komt binnenkort weer naar Netflix

Voormalig kindster Sophie Nyweide (24) dood aangetroffen

Australia
Drama / Avontuur, 2008

There's Something about Mary
Romantiek / Komedie, 1998
strandhoneymoonbridechancerisk relationlong island, new yorkromantische komediescuba divingunfaithfulnesslos angeles, californiëart gallerydance class opposites attractcaribische zeecommitmentdance club neuroticchance meetingbagpipechance encounterinsurance risk managerferret
Social media
- Registreer |