• 9.218.609 stemmen

Suicide Squad (2016)

Actie / Avontuur | 123 minuten / 136 minuten (extended cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 123 minuten / 136 minuten (extended cut)

Alternatieve titel: Task Force X

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: David Ayer

Met onder meer: Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie

Gesproken taal: Engels, Japans en Spaans

Releasedatum: 4 augustus 2016

Plot Suicide Squad

"Worst. Heroes. Ever."

De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, onder leiding van Amanda Waller, doet een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen. Ze staan bekend als Task Force X of ook wel de Suicide Squad. Ze krijgen gevaarlijke opdrachten toegewezen in ruil voor een kortere gevangenisstraf.

Floyd Lawton / Deadshot

June Moone / Enchantress

Keith Griggs

avatar van Nicholas

Nicholas

Lekkere trailer met een paar geweldige shots (Harley in de lift, Boomerang met het blikje drinken).

Een van de spaarzame minpuntjes vind ik dat Robbie qua uiterlijk echt Harley Quinn is, maar dan weer niet de stem mee heeft gekregen.

Maar hoe dan ook: ik kijk hier naar uit, in tegenstelling tot Batman v. Superman.

DVD-T

Ben ook erg gecharmeerd van de nieuwe trailer. Hopen dat de film ook zo leuk gaat zijn.

avatar van schram101

schram101

Erg, erg lekkere trailer.

avatar van Materny

Materny

Gaat een fijn jaartje worden met de (anti)helden. Apocalypse en Batman Vs. Superman lijken me tof, maar vooral van deze heb ik hoge verwachtingen. Lekkere trailer ook!

avatar van De GeuS

De GeuS

Een hele andere insteek dan de eerste trailer, maar nog steeds erg mooi gemaakt (ik geniet tegenwoordig meer van trailers dan van de films zelf, valt altijd tegen). Ik hoop alleen niet dat het een grote Will Smith show gaat worden, ook al heb ik als acteur niks tegen hem.

avatar van n00r

n00r

Ben benieuwd..

avatar van N811

N811

Batman

avatar van benny the cop

benny the cop

lijkt me leuk! Hopelijk komt hij ook ergens in 2d uit, want kan niet tegen 3d. Wil hem wel graag zien.

BananenMan1982

Het enige wat ik hoop is: Please don't suck!

BvS vond ik een grote tegenvaller en wat ik van Apocalypse heb gezien geeft me ook weinig moed.

avatar van The Oceanic Six

Jammer dat dit weer PG13 is. Had net als Deadpool een R-rating moeten hebben, had veel beter bij de inhoud van de film gepast. Verwacht een erg vermakelijke, maar iets te softe film.

avatar van John Milton

John Milton

The Oceanic Six schreef:

coudn't agree more.

avatar van Kondoro

Kondoro

Hebben jullie voor mij een linkje met fijne uitleg over PG13 etc? John Milton Ajax&Litmanen1

avatar van John Milton

John Milton

Kondoro schreef:

Sure do. Started by yours truly

Neem die 20 minuten even wanneer je tijd hebt.

Film >> Algemeen >> MPAA en film ratings

avatar van Basto

Basto

Na de zeer teleurstellende teleurstellende Amazing Siderman 2, Avanger 2, Ant Man, Deadpool en Superman vs Batman kan ik me niet voorstellen dat het ooit nog wat wordt met die digitale superheldenfilms.

Dat de trailer zo ruim voor de film uitkomt belooft ook niet veel goeds even als de kleuterkeuring.

avatar van rayman

rayman

Na de tegenvallende Batman v Superman is dit een film waar ik toch wel erg naar uitkijk.

Vooral omdat in deze film zowel The Joker als Harley Quinn meespelen.

DVD-T

Er doen geruchten de ronde dat Batman meer in deze film aanwezig is dan we verwacht hadden.

bron: Rumor: Suicide Squad To Have More Batman Than Expected | Comicbook.com

Nu is Batman een van de weinige positieve punten aan Batman v Superman. Maar ik weet niet of ik er op zit te wachten hem hier veel meer aanwezig te zien dan in een cameo rol.

Nieuwe trailer

Stukken beter dan de tweede.

DVD-T

Heerlijke trailer weer. Met inderdaad iets meer Batman. De film waar ik dit jaar het meest naar uitkijk.

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

Wat een heerlijke poster.

avatar van Nicholas

Nicholas

Ziet er veelbelovend uit.

avatar van centurion81

centurion81

• 2060 berichten
  • 1919 stemmen

Suicide Squad zit midden in de re-shoots momenteel, het moet lichter en grappiger omdat Batman v Superman te duister zou zijn.....Warner gaat meer richting MCU om die succesformule te kopiëren =)

avatar van Jellesteeg

Jellesteeg

Poah, lekkere trailer hoor. En Margot Robbie, wauw..

BananenMan1982

Enige minpuntje is het uiterlijk van the Joker. Maar Leto is een begenadigd acteur dus zou het toch positief kunnen uitpakken.

avatar van comely

comely

centurion81 schreef:

Neeheeeeeeeeeeeee.

avatar van maurice32

maurice32

David Ayer toch wel een zeer goede regisseur en goede films gemaakt , ben wel benieuwd alhoewel de super helden films me langzaam de oren uitkomen .

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Margot Robbie ziet er strak uit in de trailer. Will Smith en Jared Leto kunnen me gestolen worden.

Waar heeft levioswag de film al gezien en zo 5** toe te kennen????

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

avatar van donnie darko

donnie darko

Naomi Watts schreef:

Robbie zet (en ook de aankleding is subliem) een magistrale Harley Quinn neer (één van mijn favoriete DC villains)

Naomi Watts schreef:

Robbie is geen goede HQ.

Deze film kan twee kanten uit precies

avatar van Zwolle84

Zwolle84

donnie darko schreef:

Deze film kan twee kanten uit precies

Nou, ik heb in ieder geval m'n nerdshirt alvast binnen.

Die nieuwe trailer is erg gaaf trouwens. Stuk beter dan dat vreselijke Queen-gedrocht.

Zwolle84 schreef:

Nou, ik heb in ieder geval m'n nerdshirt alvast binnen.

Haha, dat shirt heb ik ook