• 9.218.609 stemmen

Suicide Squad (2016)

Actie / Avontuur | 123 minuten / 136 minuten (extended cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 123 minuten / 136 minuten (extended cut)

Alternatieve titel: Task Force X

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: David Ayer

Met onder meer: Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie

Gesproken taal: Engels, Japans en Spaans

Releasedatum: 4 augustus 2016

Plot Suicide Squad

"Worst. Heroes. Ever."

De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, onder leiding van Amanda Waller, doet een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen. Ze staan bekend als Task Force X of ook wel de Suicide Squad. Ze krijgen gevaarlijke opdrachten toegewezen in ruil voor een kortere gevangenisstraf.

Floyd Lawton / Deadshot

June Moone / Enchantress

Keith Griggs

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

Eerste castleden (o.a. Smith, Hardy, Leto, Robbie) officieel bevestigd, link.

avatar van legian

legian

Cast klinkt goed, wordt voor Leto waarschijnlijk een lastig proces om Joker aan te pakken, ben benieuwd. Ook mooi om Smith weer eens in een film die niet om zijn zoon draait te zien. Krijg steeds meer vertrouwen in de film.

avatar van Nicholas

avatar van tattoobob

tattoobob

avatar van Nicholas

Nicholas

Meh. Vind HQ niet zo geslaagd eerlijk gezegd. Verkeerde kleuren.

avatar van misterfool

misterfool

Zowel HQ als de Joker vind ik niet zo geslaagd. Met name Jared Leto lijkt op iemand die heel erg zijn best doet om een psychopaat te spelen. Heath Ledger's joker leek meer een psychopaat die zijn best deed om(op momenten) een normaal persoon te zijn. Dat laatste vind ik veel realistischer, intrigerender en indrukwekkender. De laatst gelekte trailer lijkt dat ook te onderstrepen.

Naomi Watts

Goede trailer, ik wil nog wel de 'echte' trailer zien maar zeker veelbelovend. Zag er toch allemaal best stoer uit. Ik ben zeer tevreden vooralsnog.

So awesome

avatar van schram101

schram101

Hehe. Ja, dit ziet er erg interessant uit. Zelf voor een comic know-not als ik.

avatar van Kondoro

Kondoro

Ik was aan het wachten op deze. Het lijkt me wel wat.

avatar van Jellesteeg

Jellesteeg

Trailer ziet er gaaf uit. Kijk best uit naar deze film.

avatar van Dick Starbuck

Dick Starbuck

Trailer is awesome ...Ben benieuwd

Naomi Watts

Erg blij dat DC zich - na de laatste jaren alleen maar Marvel meuk te moeten slikken - weer films gaat produceren, en ook met een beter plan om meer films te releasen. Ik was sceptisch maar erg blij dat Suicide Squad first look buzz creëert. Zoveel beter dan verwacht, en Robbie zet (en ook de aankleding is subliem) een magistrale Harley Quinn neer (één van mijn favoriete DC villains) en The Joker van Leto is fris. Ook erg fijn met de traditionele look. Erg benieuwd naar de Killing Joke tie-in. I am so hyped!

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Zin in als een malle!!!

Vanaf 4 augustus 2016 in de bioscoop (Warner Bros)

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Vooral veel zin om weer eens een nieuwe Joker te zien. Leto heb ik wel vertrouwen in, die kan prima dat soort bijzondere personages spelen.

avatar van danuz

danuz

Mooie teaser wel, vooral door de melancholieke sfeer. Misschien eens een superheldenfilm die me écht gaat aanspreken?

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Trailer nog wat nietszeggend, maar Harley Quinn en The Joker spreken wel aan. Ziet er alleen qua looks wat generic uit. Nog niet echt het idee dat het erg onderscheidend wordt.

avatar van horizons

horizons

Naomi Watts schreef:

En dit vind ik dan wel weer een uitstekende trailer (in toevoeging op mijn eerdere opmerking bij S vs B)

avatar van DVD-T

DVD-T

Margot Robbie . Maar ook de rest van de cast heeft er duidelijk plezier in. Jared Leto heeft The Joker zich al eigen gemaakt. Maar ook de eerste beelden van Smith beloven veel goeds qua acteerwerk Heb hier heel veel zin in. Eerste beelden beloven heel veel goeds. Heb hier misschien nog wel meer zin in dan X-Men Apocalypse. Lijkt toch dat DC wat meer de overhand gaat krijgen in de toekomst omdat de kijkers een beetje Marvel moe zijn denk ik. DC lijkt toch wat meer "grounded in reality"

Denk dat deze film van een hoog niveau gaat worden. Ayer is een goede regisseur met het juiste materiaal. Hoop dat ie zich weer goed herpakt na het erg tegenvallende Fury.

avatar van ibendb

ibendb

Ik heb hier echt zin in. Margot Robbie ziet er geweldig uit als Harley Quinn. Hopelijk krijgt zij veel screentime. Leto als The Joker leek me eerst niet zo'n goede casting, maar met die ene zin uit de trailer heeft hij me al overtuigd. Nu hoop ik alleen dat de film niet gaat zuigen.

avatar van De GeuS

De GeuS

Zeker enthousiast na het zien van deze teaser(perfecte muziek!), vooral de donkere grimmige sfeer is een verademing na alle Thor, Ironman en Avengers herhalende meuk van de afgelopen tijd...

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

De GeuS schreef:

Man of Steel gezien?

avatar van schram101

schram101

Iron Maiden schreef:

Man of Steel gezien?

Hoop niet dat Suïcide Squad ook maar iets op die film lijkt. Verwacht het trouwens ook niet.

Overigens; voor de fans van die film is er Batman vs. Superman toch?