• 9.218.841 stemmen

Geregisseerd door: Luis Llosa

Met onder meer: Sylvester Stallone, Sharon Stone en James Woods

Releasedatum: 27 oktober 1994

Plot The Specialist

"The government taught him to kill. Now he's using his skills to help a woman seek revenge against the Miami underworld."

Ray Quick is een voormalige bom-expert van de CIA die nu als outsider in Miami woont. May Munro heeft van zijn kwaliteiten gehoord en probeert hem over te halen om de daders van een aanslag op zijn ouders te bombarderen. Ray is geïnteresseerd in het aanbod, maar blijft bij zijn besluit om zijn kunstjes nooit meer te vertonen. Wanneer een voormalige CIA-collega verschijnt verandert de situatie drastisch.

avatar van Jordy

Jordy

Vrij droevige film. Weinig-opwindende scenes tussen Stallone en Stone, veel mooi-bedoelde plaatjes die niet zo mooi zijn, en een zeer matig verhaaltje. Kom vanwege een paar mooie explosies nog net op 2 sterretjes uit.

avatar van dttom

dttom

ja maar die met die flat doormidden oid was beetje erg slecht gedaan.Beetje er gnep

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Deze film vond ik redelijk zwak. Hij was niet echt spannend en hij boeide me niet erg . 2*.

avatar van Diesel

Diesel

Typische Luis Llosa film.

Zwak geregisseerd, waardeloos script, spanningloos verhaal en slechte aktie scènes. Verder zijn Woods, Stone en Stallone zeer ongeloofwaardig. Alleen Rod Steiger en Eric Roberts leveren 'watchable' acteerwerk.

Waardeloos.

0.5/5.0 (deze film hoort opgeblazen te worden)

avatar van The Goss

The Goss

Oef, ik zie dat ik hier ooit 3* voor gegeven heb. Zal wel een van de eerste films zijn geweest die ik sterren heb gegeven. Maar goed, bijstellen die hap naar 2*. Meer dan voldoende voor dit niemanddalletje.

avatar van donnie B.

donnie B.

viel eigenlijk best mee hoor. soms is een film gewoon een film, ong 2 uur tijdverdrijf zeg maar. en je hoeft niet over alle films zware kritieken te uitten alsof het over 1 of ander waargebeurd oorlogsdrama gaat..

En Eric Roberts was goed te genieten hier!

avatar van djelle

djelle

Inderdaad flauw script en inhoudelijk nogal zwak. Op zich niet altijd een probleem, maar in deze was het wel slecht geregisseerd en de actiescenes waren veelal onboeiend ondermeer door de eentonige herhaling. Altijd maar opnieuw een ontmijningssituatie en een ontploffing (wel spectaculair, maar als dit het enige is dat zich telkens herhaalt...). Met een betere regie, wat boeierende scenes en afgewisseld met af en toe ook eens een leuk vuurgevecht, had ik hem veel beter gevonden... Spijtig (1,5)

avatar van Jorick

Jorick

Een zwakke actiefilm. De film bevatte weinig boeiende scenes, was over het algemeen ook nog eens voorspelbaar en Stallone en Stone heb ik beter zien acteren. Vanwege enkele vermakelijke scenes kom ik uiteindelijk op 2 sterren uit.

avatar van Phil Leotardo

Phil Leotardo

Ikzelf vond dit wel een lekkere actiefilm. Mooie actiescenes en de veel bekende acteurs. Vooral James Woods acteert hier weer lekker over the top. Ook leuk om Eric Roberts en Rod Steiger als soort Cubaanse mafia bezig te zien. De twee hoofdrolspelers vallen eigenlijk in het niet bij de andere acteurs. De explosies zijn mooi en een paar leuke plotwendingen in de film. Ik geef de film 3 sterren.

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

James Woods acteert fantastisch 'over-the-top', wat samen met de mooie explosies en actiescènes de beste punten van deze film zijn. Stallone en Stone zijn niet op hun best (of iets wat daarop lijkt) en de romantische scènes zijn behoorlijk droevig met slechte muziek. Toch nog 3*.

avatar van exfrozen

exfrozen

1 van de beste films van Sly

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Vond er geen drol aan

echt slechte actie en spanning en die stone was gewoon veel te oud voor die sexscene het is echt een gaapfilm inhoud/doelloos slecht begin.

Waarom zit ie bij de dvds dan in de action collection er zat echt heel weinig actie in.

0,5 ZO!

avatar van RalphDeG

RalphDeG

vond het best wel een redelijk goede film toen ik een jaar of 14 was, hoe sharon stone trouwens in deze film speelt vind ik haar de mooiste vrouw aller tijden, nancy halligan van Sin City komt wel aardig in de buurt.

avatar van boerenpummel

boerenpummel

Nergens goed of spannend, maar desondanks wel redelijk vermakelijk. Stone is echt bloedmooi in deze film!

avatar van mabo

mabo

Stone en Stallone samen in bed. Het zag er niet uit.

avatar van Purmerend

Purmerend

De ene explosie is nog niet ontploft of de volgende staat alweer in de wacht. Bam, knal, boem, beng ik hou het op 2*.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

RalphDeG schreef:

die stone was toen al berjaard. en ze gebruikt allerlij anti rimpel middelen, Nee geef mij maar Angelina Jolie in tomb raider of julliette lewis(toen)

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

goeie Stallone film zoals we gewend zijn van hem. krijgt een ***

avatar van 606

• 12036 stemmen

super actie en een goed duo.

vermakelijke film

3,5 ster

avatar van dasnetz

dasnetz

Fantastische film. meer kan ik niet zeggen.

avatar van HeatWave

HeatWave

Geweldig filmkoppel: Stone en Stallone, de actie knalt werkelijk je beeldbuis uit.

avatar van Gestuz

Gestuz

alle films met sylvester stallone zijn bagger en saaai!!!!!

avatar van Theatertje

Theatertje

Gestuz, waarom? Ik hou wel van de smoel van Stallone.

avatar van by_the_way

by_the_way

Gestuz schreef:

alle films met sylvester stallone zijn saaai!!!!!

Saai kan ik me niet voorstellen ze zitten vaak propvol actie.

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Belachelijke film, die totaal geen spanning bevat, en ook nog eens voortborduurt met een traagheid van een slak.

Verder is er totaal geen chemie tusen Stallone en Stone, en zijn de dialogen beroerd.

1,5.

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Gestuz schreef:

alle films met sylvester stallone zijn bagger en saaai!!!!!

Domme opmerking, dan zal ik deze films maar eens gaan kijken: Rambo 1,2 en 3, Demolition Man, Cliffhanger, Nighthawks, Rocky en Tango & Cash en zo kan ik nog wel door gaan.

Hij heeft inderdaad veel flops op zijn naam.

Maar zijn lijst met goede actiefilms is een stuk groter.

avatar van DragQueen

DragQueen

Matige actieprent, met een slecht verhaal. en ondermaats acteerwerk van sly en stone. die normaal toch wel goede rollen neerzetten. het filmpje bevatte weinig spanning. en het enigste pluspunt van de film waren dan ook de redelijk uitgevoerde explosies. 2 krappe sterren.

avatar van film88888

film88888

Goede actie film, met een prachtige James Woods, en Sharon stone die ook nog wel goed speelde, maar Woods was echt super in deze, en ja Stallone probeert, maar een betere rol als Rocky zal hij nooit hebben. Redelijk verhaal. De film voor een actie had meer bommen dan vecht scene's was nog wel cool gedaan ook de vuur scene's. Een 3,5 verdient deze Specialist nog wel.

avatar van nightbreed

nightbreed

Pijnlijk slechte film waar Sharon Stone zich destijds waarschijnlijk voor heeft geschaamd want op dat moment ging het erg goed met de femme fatale.

avatar van bisse

bisse

niet goed maar toch verdomd vermakelijk