• 9.218.668 stemmen

Jesse Stone: Death in Paradise (2006)

Misdaad / Drama | 87 minuten

Genre: Misdaad / Drama

Geregisseerd door: Robert Harmon

Met onder meer: Tom Selleck, Viola Davis en Kohl Sudduth

Gesproken taal: Frans en Engels

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Jesse Stone: Death in Paradise

Jesse Stone (Tom Selleck) begint nog maar net te wennen aan zijn baan als hoofd van de politie in Paradise (Massachusetts), of hij moet al de brute moord op een tienermeisje op zien te lossen. Nader onderzoek wijst uit dat het tienermeisje altijd een voorbeeldige scholiere is geweest, maar plotseling omgeslagen is naar een zelfdestructieve puber. Stone ontdekt steeds meer details over haar ongelukkige verleden en hij krijgt het sterke vermoeden, dat de welvarende inwoners van Boston meer van de moord af weten.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Jesse Stone

Emily Bishop

Lovey Norris

avatar van Lovelyboy

Lovelyboy

Als afsluiter donderdagavond na Blind Horizon en Unstoppable nog even een Jesse Stone episode en bekend dat ik ben met Jessie Stone wist ik meteen dat dit het beste van de avond ging worden. Want in verleden zag ik al verschillende van deze tv-films en mogelijk zag ik Death in Paradise ook al eerder maar dat is waarschijnlijk ook al iets van 13 a 14 jaar geleden, mischien zelfs langer.

Afijn, let's roll met de altijd sympathieke vertolking door Tom Selleck, en zoals vaker heeft Stone het niet gemakkelijk met een lastige zaak, de zucht naar drank en zijn eigen sores cq verleden die hem als een molensteen om de nek hangt. Stone is in die zin aimabel maar ook een beetje tragisch en dat geeft net dat extra randje dat het karakter interessant maakt. Centraal staat het gevonden lichaam van een jonge dame waar het puzzelen is wat haar identiteit betreft, of haar dood een misdrijf betreft en uiteraard wie het dan gedaan heeft. Fijn aan de Jessie Stone verhalen is toch zeker het aangename en rustige tempo dat helemaal op zijn plek is in deze omgeving. De dader en motief laat zich op een gegeven gemakkelijk raden met een andere lastige zaak die er tussendoor banjert wat aangevuld wordt door de prima cast met ondermeer Viola Davis, William Devane en de prachtige Orla Brady en je hebt een meer dan voldoende en plezierig gevulde avond. Top notch is dit natuurlijk niet maar meer dan acceptabel wel.