• 9.218.822 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Robert Rodriguez

Met onder meer: Electra Avellan en Elise Avellan

Plot Two Scoops

"Ice Cream Scoopers By Day. Danger Seekers By Night."

Lucia en Lola, een tweeling, werken in een ijskraam. Ze zijn echter ook superagenten, die op een missie zijn om een buitenaards monster te verslaan. Dit monster is verantwoordelijk voor de verdwijning van een aantal personen, onder wie de vader van de tweeling.

avatar van John Milton

John Milton

▶ Two Scoops : A Green Screen project by Robert Rodriguez - YouTube

Geinig niemendalletje. Twee leuke dames. Veel meer is het niet

avatar van Metalfist

Metalfist

Het moet ergens anno 2012 a 2013 zijn geweest toen bekend geraakte dat Robert Rodriguez besloot om een onafgewerkt idee uit te brengen met de hulp van eenieder die maar wou/kon helpen. De details zitten niet meer zo helder in mijn hoofd maar je kon foto's opsturen om bij de missing posters te horen maar je kon ook meewerken aan het design van het monster. Vandaar dus dat op de eindcredits zowel Robert Rodriguez alsook 'you' wordt genoemd. Het resultaat is echter maar zozo. Rodriguez is er niet vies van om wat familieleden in te schakelen (de zusjes Avellan zijn ook de nichtjes van de regisseur) zijn vooral bekend als babysitters uit de Planet Terror film, ook van Rodriguez natuurlijk, maar je voelt dat de gekheid allemaal net niet gek genoeg is. Een speelduur van 11 minuten is misschien ook simpelweg wat te weinig, je hebt toch eerder een halfuur zoals Kung Fury nodig om een goede basis te leggen, maar de twist met "We're not from here" in de zin dat de zusjes half alien zijn is nog wel fijn. Dan vond ik Black Mamba wel een leukere kortfilm, al is de lijn tussen kortfilm en reclame wel erg kort daar.

Nipte 3*