• 9.218.668 stemmen

Love Begins (2011)

Familie / Western | 89 minuten

Genre: Familie / Western

Oorsprong: Ierland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: David S. Cass Sr.

Met onder meer: Wes Brown, Julie Mond en Abigail Mavity

Plot Love Begins

De jonge Clark Davis zit vol avontuurlijke plannen. Hij wil goud gaan zoeken in Californië. Maar die droom lijkt in duigen te vallen als Clark en een vriend een vechtpartij beginnen waarbij een café flink beschadigd raakt. Gelukkig staan de sheriff en de eigenares van het café, Millie, open voor een schikking: bij wijze van alternatieve straf mag Clark een tijd gaan werken als boerenknecht bij de gezusters Barlow, Ellen en Cassie.

Clark Davis

Ellen Louise Barlow

Cassandra Mae 'Cassie' Barlow

Sheriff Holden

Decec schreef:

Let op, het is meer dan zeven delen, dus niet toevoegbaar:

Clark Davis (Character) - imdb.com

kappeuter

Ok, geen problem, maar om voor mezelf wat meer duidelijkheid te scheppen, wat is dan het verschil met bijvoorbeeld een SAW-reeks?

Decec

Even afwachten antwoord van kappeuter, lang geleden heb ik ook deze film goedgekeurd en later verwijderd...

Decec

oke ik heb gestemd, ik zal kijken of andere films ook toevoegen (minder dan zeven delen)...

avatar van Brix

Brix

• 19555 berichten

Mierzoete romantische "western" met een stichtelijke achtergrond.

Meer iets voor de E.O.

Hoofdrolspelers zien er goed uit, en Jere Burns als sheriff Holden is degene die dit filmpje toch nog een western feel geeft.