• 9.218.769 stemmen

De Lengte van Liefde (2016)

Documentaire | 48 minuten

Genre: Documentaire

Alternatieve titel: Longitude of Love

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Anna Peeters

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Plot De Lengte van Liefde

De 21-jarige Jasmijn kreeg twee jaar geleden op reis een hersenbloeding. Eenmaal thuis veranderde alles, niet alleen voor Jasmijn maar ook voor haar ouders en twee jongere broers. Moeder Peronne bevindt zich in een constant dilemma: waar moet ik sturen, waar moet ik afstand nemen? Ze neemt haar dochter bij de hand om haar mogelijkheden te ontdekken, maar is tegelijkertijd zondebok voor alles waar Jasmijn tegenaan loopt. Documentaire waarin inzichtelijk wordt gemaakt hoezeer Jasmijn én haar moeder zoeken naar het juiste evenwicht tussen zorg en zelfstandigheid.

avatar van Decec

=> komt dinsdag 10 januari 22:55 NPO 2

thx

avatar van 606

• 12035 stemmen

Knappe jonge dame, die haar eigen ver omhoog heeft gewerkt na een hersenbloeding. alleen wat blijft is hersenbeschadiging wat veel problemen met zich mee brengt, veel dingen die ik zie lijken veel op wat ik heb autistische kenmerken, Harde muziek in combinatie met andere drukte, muziek aan hebben en je willen concentreren, (zie stukje waar ze haar huisje wil zien van binnen bij haar ouders in de tuin.) Ik weet heel goed wat de ouders doormaken en snap de emotie dan ook heel goed.