• 9.218.618 stemmen

Geregisseerd door: Devon Downs en Kenny Gage

Met onder meer: Robert LaSardo, Jordan James Smith en Claire Garvey

Gesproken taal: Litouws en Engels

Plot Parlor

Zes jonge studenten zijn druk bezig met vakantie vieren en feesten in Oost-Europa. Het blijft echter geen feest. De studenten raken ongewild verstrikt in lokale, duistere zaken en krijgen daarmee meer dan ze om gevraagd hebben.

logo tmdbimage

avatar van perceived

perceived

Metaforisch kun je gerust zeggen dat men deze film veel te "groot" ziet...

Kleine genre film, soort van vrienden-club-filmpje. Naar beschikbare middelen toch best leuk gedaan!

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Redelijk horror film.

Maar kom op ,,vraag dan de rechten om het hostel 4 te noemen.

Spreek je meteen meer liefhebbers aan.

De gore is niet van de lucht.het acteren is middelmatig .

Maar voor een horror filmpje tussen door en fan van dit genre,, ? Doen.

avatar van Noodless

Noodless

Doet je inderdaad aan Hostel denken, maar het concept is toch wel anders. Waar in Hostel alles draait om een georganiseerde misdaad waar verschillende killers en krankzinnige rondlopen, heb je hier te maken met één maniak ( goede rol van Robert LaSardo ) die wordt bij gestaan door de sexy freaky getatoeëerde vamp Uta (Sara Fabel). Gezien de locatie, de intro, het uitgaansleven en de opzet is de link naar Hostel evident. We krijgen een aantal bloederige, onsmakelijke beelden gepresenteerd, al valt de kwantiteit ervan nog wel mee. Buiten een paar gore scènes valt het nog best mee. De cast valt vooral op door eye candy . Amy (Tiffany DeMarco) en Stephanie (Beth Humphreys) mogen er wezen.
En dan niet te vergeten de wulpse strip danseres Joey Fisher. Deze film biedt voldoende entertainment in zijn genre dankzij Robert LaSardo, het vrouwelijk naakt en een aantal gore scènes.
Aangenaam verrast. 7/10

avatar van Daan258

Daan258

Aardig filmpje.

Ook mij deed het een beetje denken aan Hostel, al moet ik zeggen dat ik die wel een stuk beter vind.

Het verhaal stelt niks voor maar gelukkig zitten er een aantal leuke scene's in en redelijk wat gore waardoor het allemaal prima vermaak is. De gore had van mij wel wat meer gemogen want het was allemaal een beetje braafjes.

Robert LaSardo zet een leuke rol en ook zijn acteerwerk is best oké, jammer dat de rest van de cast nogal matig is.

Net geen 3,0* maar toch is dit filmpje goed vermaak.

Prima film in dit genre:spannend genoeg enmet goede bloederige scenes.

De acteurs waren niet slecht op dit niveau en Roberto Lasardo blijft een "leuke" slechterik,voor

de zoveelste maal.Komt bijna zeker een vervolg op!

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Geen hoogstaand verhaaltje in deze film, maar wel het kijken waard.

Gore scenes iig aanwezig.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Goedkope B film met slecht acteerwerk en een zwak verhaal. De twist vond ik niet zo geslaagd, zoiets is al veel te vaak gedaan. Spannend werd het ook niet want er was weinig tot geen sfeer, het ging puur en alleen om de gore. Maar ook dat vond ik niet bepaald shockerend, het is vrij tam en bovendien ik heb dat soort ongein al te vaak gezien. De muziek in het begin vond ik wel lekker maar voor de rest is het geen beste prent.

avatar van Barry83

Barry83

Duidelijk hetzelfde thema als Hostel. Mooie sexy vrouwen, tieten, paar gore scenes en verder een standaard verhaal. Film die prima valt te kijken als je van dit genre houdt.

avatar van Valak

Valak

Weer een horror-titel die ik nog niet kende. *toegevoegd aan lijst*

Als ik naar die poster kijk denk ik dat het om een horror-tattooshop gaat, maar van wat ik lees is dat blijkbaar niet echt 't geval.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

De vergelijkingen met Hostel snap ik wel al is dat toch een ander verhaal en andere opzet. Nu goed ik verwachte geen sterk acteerwerk of sterk verhaal, maar het verhaal zit eigenlijk teveel in de weg van het shockeffect dat de film zou moeten hebben op de kijker. Dat er nog een soort twist kwam op het einde boeide mij totaal niet. Wie hoopt op lange pijnlijke en bloederige martelingen komt bedrogen uit. Uiteindelijk vloeit er denk ik meer bloed door vechtpartijen. Die blonde tattoo chick kost de film ook wel flink sterren, wat een lelijk scharminkel was me dat zeg! Uiteindelijk blij dat die niet full monty ging. Er waren wel een aantal mooie meiden tussen die topless gingen (vooral strippers eigenlijk) al zal het de film niet aan een voldoende helpen.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke horror die lekker wegkijkt.

avatar van yassin k

yassin k

dit was een goede horrror film vondt ik ik heb deze film een 3.0 gegeven alleen was het niet helemaal perfect om een hogere score te geven

avatar van dualcia

dualcia

Best prima vermaakt en keek lekker weg. Zoals velen voor mij hebben gezegd veel raakvlakken met Hostel, maar dat vind ik ook nog steeds een hele toffe film, dus dat is voor mij een pluspunt. Het concept maakt de film voor mij vermakelijk genoeg om het *2.5 sterren te geven. Meer dan dat kan ik eigenlijk dan ook niet doen met het ontzettend slechte acteerwerk dat sommige acteurs lieten zien. Ik verwacht alles behalve Oscar prestaties in een film als deze, maar als het acteerwerk gaat irriteren, dan leidt dit alleen maar af.

*2.5