• 9.218.785 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Serge Rodnunsky

Met onder meer: Stacy Keach, Billy Dee Williams en Dan Lauria

Plot Fear Runs Silent

"It Waits... It Watches... It Hungers..."

Natuurkundeleraar Hill haalt een groep leerlingen over om een nachtelijke boswandeling te maken. Een nachtelijk tripje dat uitloopt op een ware nachtmerrie. Mr. Hill en de sheriff hebben geen idee hoe ze de leerlingen kunnen redden.

logo tmdbimage

avatar van Demoniac

Demoniac

Op zich was het best een leuke film , maar het blijft wel erg vaag. Zoals ik het begrepen heb gebeurt er op de excursie helemaal niks en heeft de hoofdrolspeelster, naam nu alweer kwijt, het allemaal onder hypnose en in dromen beleeft doordat er in haar verleden iets is gebeurd.

Er waren ook nog een aantal dingen die ik niet goed kon plaatsen zoals de stiefvader die de moeder neerschoot, maar toen ze van de psychiater kwam stonden ze haar vrolijk op te wachten?

Ook wat er nou gebeurd is waardoor ze bang voor mannen is werd me niet duidelijk. Toch misbruikt ofzo?

Het acteerwerk was niet supersterk, de beelden soms wat rommelig, maar ging verder wel. Eng en spannend; niet echt.
Het einde was ook teleurstellend.

2* geef ik er nog wel voor

avatar van JollyMira

JollyMira

Snapte er niks van.wat was echt en wat niet.