• 9.218.656 stemmen

Geregisseerd door: Bruno Barreto

Met onder meer: Gwyneth Paltrow, Christina Applegate en Mark Ruffalo

Releasedatum: 12 juni 2003

Plot View from the Top

"Prepare for her arrival."

Donna is een vrouw die is opgegroeid in de provincie. Haar droom is om ooit een stewardess te worden. De weg erheen is echter niet makkelijk. Ze vraagt zich ook steeds meer af of ze haar droom moet laten gaan of dat ze alles op alles moet zetten om haar droom te verwezenlijken.

Donna Jensen

Angela Samona

Co-Pilot Steve Bench

Tommy Boulay

empirekees

Leuke film, leuk verhaal, leuk geacteerd, geinige muziek, en Mike Meyers die voor de verandering een keer goed acteerde.

Leuk 3.5*

empirekees

Heeft niemand hier een opmerking over deze film?

avatar van jackie

jackie

Voor mijn gevoel duurde de film veel langer dan 87 minuten, slecht teken.

Er wordt goed geacteerd, de film begint leuk maar na een halfuurtje had ik het wel gezien....

avatar van wpstolk

wpstolk

Is dit niet een beetje overdreven, empire...?

wpstolk schreef:

Is dit niet een beetje overdreven, empire...?

Ja wel een beetje!

avatar van Moviestar

Moviestar

Ben benieuwd, wel leuk dat Mike Myers ook meedoet, hmm van de week dan maar even huren.

avatar van brainwave

brainwave

In het begin zit de vaart er nog wel in maar wordt op den duur wel langdradig

avatar van Moviestar

Moviestar

Wel een leuke film. Goede rol van Mike Myers en Candice Bergen, en Gwyneth Paltrow en Christina Applegate zijn ook erg sterk in deze film. Ik vond het een lekkere feel-good movie over een meisje dat haar droom verwezenlijkte maar als dat eindelijk lukt..
Heeft ze eindelijk alles bereikt wat ze wilde komt dat gedoe met dat vriendje Ted ertussendoor dat vond ik wel jammer, gelukkig gaat ze dan toch door met haar werk en wordt uiteindelijk piloot.
Ook vond ik, hoe goed hij het ook deed, dat Mike Myers af en toe iets te veel terugkeerde met zijn personage naar de Austin Powers films. Maar al met al 3,5*

avatar van Linda

Linda

Blegh wat een misbaksel. Dat er geen verhaal in zit weet je van tevoren maar je zou op zijn minst toch mogen verwachten dat er nog wat leuke grappen inzitten. Het enige wat ik nog een beetje leuk vond waren de sollicitatiegesprekken met de domme blondjes. Het acteerwerk vond ik ook waardeloos, vooral Gwyneth Paltrow vond ik erg teleurstellend terwijl ik haar normaal gesproken een uitstekend actrice vind. Nog net 1,5 ster.

avatar van Ericinho

Ericinho

Zouteloze en voorspelbare comedie met een afloop waar het glazuur van je tanden afspringt. Bij vlagen wist deze laagvlieger een glimlach op mijn gezicht te krijgen, maar verder is het hopelijk geen indicatie voor het verdere verloop van de carriere van mevrouw Paltrow.

*,5

matig onderhoudend, gemiddelde film

**1/2

avatar van Thomas

Thomas

als je vriendin hier een stem zou mogen uitbrengen dan waren het 5 sterren geweest.....

avatar van Justice4All

Justice4All

Een vraagje, welke jaartal speelt deze film af. Ik heb het gevoel dat het de jaren 60-70 is, gezien de kleding die ze dragen?

avatar van Idol

Idol

Leuke film niets bijzonders maar wel grappig

mike myers die erg leuk acteerde

avatar van Locutus

Locutus

2,5 *. Zonder Mike Myers was het 1 geweest.

avatar van Beejeej

Beejeej

tja ach, wel grappig filmpje. leuk als je ff niks te doen hebt

avatar van m44r73n

m44r73n

Af en toe wel grappig.

Voor de rest gewoon saai. Simpel verhaal enzo

avatar van aurora

aurora

Ik was erg verbaasd, na het kijken van de film, toen ik op de dvd achterkant las dat het hier om een komedie gaat. Suf en sloom verhaal. Alleen de bloopers na afloop zijn levendig en zelfs een beetje grappig. Een 1. Keek alleen om Mark Ruffalo te zien acteren.

avatar van Deckard

Deckard

Niet geweldig maar wel aardig en gwyneth is en blijft wel the best.

avatar van arjanbruin

arjanbruin

De film is goed in elkaar gezet. Het verhaal echter niet. Het kijkt naar mijn mening wel lekker weg. Maar een voldaan gevoel na het bekijken van de film zal je zeker niet krijgen.

avatar van lalaguna80

lalaguna80

Deze film werd gedraaid tijdens mijn vlucht naar Egypte.

Ach...wel leuk voor in het vliegtuig...om de tijd te doden....maar meer ook niet! Ik geef deze film 2**.

avatar van mligtenberg

mligtenberg

Haai!

Ik vond het leuke film, gewoon een lekkere wegkijker! Niets mis mee! Het enige wat ik minder vond, was dat zij piloot was aan het eind. Sloeg nergens op.
Echt weer zo'n lekkere film om bij onder uit te zakken en te genieten!

Marlinda

avatar van soom

soom

leuk, lekker filmpje. Ik heb maar 4 films met Gwyneth gezien. maar ik vind haar zeker weten wel een goede actrice. deze is cker weten niet anders dan de andere films waarin ze speelt. Christina Applegate speelt volgens mij de rol van Christine, Kelly Preston, Mike Myers, Mark Ruffalo: Allemaal top.

Ik heb deze met een stel andere videobanden(!!!!!!!!!) gekocht bij de plaatselijke videotheek, en ik durfde me er eerlijk gezegd niet aan te wagen. Nu ik dat echter wel heb gedaan, kan ik met zekerheid zeggen, dat ik het een redelijk genietbare film vind. Geen flop-film in elk geval. Het is een luchtige film, waarover je niet teveel moet nadenken.

en Mark Ruffalo is heeeeeeeeeeel erg goed.

Mike Myers kan ik niet goed hebben. maar in deze film, waar hij geen hoofdrol heeft, is hij nog aardig, en zelfs op sommige momenten nog leuk ook!

avatar van De GeuS

Slap verhaaltje en totaal niet grappig; magere 2*

Je hebt helemaal gelijk. Ook van mij 2*

avatar van Leno

Leno

Slechte film: simpel verhaal, oninteressante karakters en uiterst voorspebaar. De bijrol van Myers maakt iets goed, maar het blijft een knudde film.

avatar van alexis

alexis

het is geen hoogdravend verhaal okee, maar de film vond ik wel lekker fris geacteerd en heb ook veel gelachen niks mis mee. het is inderdaad niet het niveau van de a beautifull mind maar dat hooft een comedy film ook niet te zien

***1/2

Tis inderdaad wel jammer dat gwyneth niet in veel films te zien is

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Amusante film, echt een genre waar ik wel van hou. Gwyneth was lekker enthousiast en Myers......eerst irriteerde ik me aan hem, maar hij werd steeds komischer. Mooie feelgoodmovie met ook nog eens `Bon Jovi `s: Livin on a prayer *4.

avatar van R.

R.

Had eigelijk niks van deze film verwacht. Maar hij viel me erg mee.

Niks bijzonders deze film, maar wel vermakelijk om naar te kijken.