• 9.386.666 stemmen

Met onder meer: Jimmy Fallon, Queen Latifah en Jennifer Esposito

Gesproken taal: Engels, Portugees en Spaans

• meJane Bekijk via meJane

Plot Taxi

"Take a Ride on the Wild Side."

Belle, een bezorgster ter fiets besluit haar snelheidstalent aan te wenden om taxi-chauffeuse te worden. Ze wordt al snel bekend doordat ze met 135 mph de stad door scheurt. Een zekere politieman, die niet over deze rijstijl beschikt, weet Belle over te halen om voor hem te komen werken. Samen gaan ze op zoek naar een bende bloedmooie, vrouwelijke bankovervallers.

Isabelle 'Belle' Williams

Aardig tussendoortje.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

yowslymie schreef:

Ik was deze film beginnen kijken aangezien ik dacht dat het wel eens wat anders zou zijn. Uiteindelijk heb ik de eerste 3 minuten gekeken en de film stil gelegd. Mijn cijfer is dus waarschijnlijk ongegrond, misschien zit er meer in de film dan dat ik gezien heb, maar het was effectief rats hetzelfde verhaal als taxi. Zelfde manier, gewoon een complete kopie. Een echte afknapper.

3 minuten een film kijken en dan beoordelen. Oke dan...

avatar van teigertje

teigertje

• 2082 stemmen

Een aardige komedie film.

Enigzins met wat raakvlakken, naar de Fast and the Furious.

Maar van een beduidend minder niveau.

De humor is erg flauw.

En de film is helaas weinig orgineel.

Veel racen maar weinig pakkend is deze film.

Helaas een tegenvaller.

avatar van Vikanohara

Vikanohara

Vandaag voor het eerst gezien. Helpt misschien dat het zien van de originele film al ver in het verleden ligt, en die is hoe dan ook superieur aan deze, maar toch was dit lang nog zo slecht niet.

'k Denk dat mocht het geen remake zijn geweest deze een best normale score zou halen. Vind het ook wel wat hypocriet om puur om het feit dat het een remake betreft deze zo af te breken. Er zijn massa's remakes waarmee dit niet gebeurt (bv The Ring, Insomnia, Diabolique, The Mechanic, The Italian Job, Death Race, Assault on Precinct 13 en nog in het meest Cape Fear) en zelfs films waarvan weinigen beseffen dat het om een remake gaat (zie eventueel enkele uit voorgaande lijst).

Snap overigens best dat het wat flauw kan overkomen, of bepaalde acteerprestaties belabberd, maar om dan ineens 0,5 of 1 uit te delen voor een film met best goed camerawerk, leuke humor (zij het niet consequent), een leuk verhaal, toffe bolides, hier en daar ook wel wat spanning en sensatie, ... Maar goed, ieder is daar vrij in, uiteraard. Voor mij liggen de ratings alleszins veel te laag. Ik zou 'm zelf een 6,5 geven, zit dus wat tussen de 3 & 3,5 in.

Waar ik wel zeker een half punt aftrek voor geef... Waarom op tal van momenten zo het origineel proberen te kopiëren in manier van praten en doen? Hou je toch iets meer aan de eigen stijl en persoonlijkheid. Paar keren kwam dit wel heel geforceerd en daardoor pover geacteerd over. Misschien had dit met een ander duo beter gelukt, maar ze hadden het best niet eens geprobeerd. 't Is uiteindelijk wat gelijkaardig aan de Ride Along films van dezelfde regisseur.