• 9.218.737 stemmen

Ontwikkeld door: Harlan Coben

Met onder meer: Michelle Keegan, Adeel Akhtar en Richard Armitage

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 1 januari 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Fool Me Once

Maya Stern probeert in het reine te komen met de brute moord op haar man Joe. Maar wanneer Maya een oppascamera installeert om haar jonge dochter in de gaten te houden, is ze geschokt als ze een man die ze herkent in haar huis ziet. Haar man, van wie ze dacht dat hij dood was. Rechercheur Sergeant Sami Kierce leidt het moordonderzoek naar Joe's dood, terwijl hij worstelt met zijn eigen geheimen. Ondertussen proberen Maya's nichtje en neefje, Abby en Daniel, de waarheid te achterhalen over de moord op hun moeder, enkele maanden eerder. Zijn de twee gevallen met elkaar verbonden?

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Abby Walker

Meningen over Fool Me Once

Firecrest

woensdag 10 januari 2024
Fool Me Once seizoen 1 Ik heb me prima vermaakt met deze originele en spannende serie met een leuke cast. Het verhaal en het acteerwerk zijn prima in orde, en de puzzelstukjes vallen in het juiste tempo in elkaar, en met een bevredigende en ook verrassende ontknoping! Aanbevolen!
avatar van hkoster16

hkoster16

dinsdag 2 januari 2024
Fool Me Once seizoen 1 Ik had steeds het idee dat ik naar twiggy zat te kijken: https://www.ensie.nl/betekenis/miss%20twiggy
avatar van Mr. Rock

Mr. Rock

maandag 22 januari 2024
Fool Me Once seizoen 1 Had het boek al gelezen een paar jaar terug, herkende veel dingen in de serie, al waren er ook zaken afwijkend. Overeenkomst is dat het allemaal nogal plat en goedkoop is. Coben staat voor totaal ongeloofwaardige, vergezochte, maar makkelijk verteerbare thrillertjes. De serie is eigenlijk exact dat. De setting is verplaatst van Amerika naar Engeland, maar het voelt allemaal nog steeds erg Amerikaans aan. Zo is de liefde voor vuurwapens klakkeloos naar Engeland gekopieerd en ook qua overacting kan deze cast zich meten met hun Amerikaanse collega's. Zal hier niet beginnen over plot holes en loose ends, dan zijn we nog wel even bezig. Maar het geheel oogt amateuristisch en rommelig. Oog voor detail is ver te zoeken. Het kijkt lekker weg, je wilt weten hoe het zit, maar dat is dan ook alles wat deze serie te bieden heeft. De cast is zeer matig, meer typetjes dan uitgewerkte personages. Sideplots ook vrij nutteloos en oninteressant. Met een beetje plat vermaak is op z'n tijd niets mis, maar we moeten niet gaan doen alsof dit iets voorstelt.
avatar van Corcicus

Corcicus

woensdag 31 januari 2024
Fool Me Once seizoen 1 Vrij vroeg in het verhaal was de serie me helemaal kwijt. Ik heb het natuurlijk over de ronduit schokkende scène waarin Maya Stern meedogenloos toeslaat op het voetbalveld en totaal onuitgelokt de broek van de coach naar beneden trekt. Dit wordt allemaal zeer luchtig geënsceneerd alsof Maya hier gelijk heeft. Degoutant. Ze is niet akkoord met zijn coachingstijl, dus exhibeert ze hem voor het oog van tientallen kinderen. Bravo, you go girl. Dit is vanzelfsprekend een zeer grove misdaad die we in omgekeerde richting - een man die een vrouw de kleren van het lijf rukt omdat ze hem niet respecteert - nooit zouden tolereren. Meteen was elke sympathie die mogelijks kon ontwikkeld worden voor het personage verdwenen om nooit meer terug te keren. Los daarvan is de serie ook niet goed. Een of andere bimbo die hier moet doorgaan voor stoere legerkapitein, give me a break. B-acteurs en onrealistische verhaallijnen doen de rest.