• 9.218.623 stemmen

Ontwikkeld door: Stephen Graham, Philip Barantini en James Cummings

Met onder meer: Vinette Robinson, Hannah Walters en Izuka Hoyle

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 1 oktober 2023

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• NPO Start Bekijk via NPO Start
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Boiling Point

Acht maanden nadat haar mentor Andy Jones een hartaanval kreeg, vecht chef-kok Carly samen met haar oude keukenbrigade om een naam op te bouwen voor het nieuwe Londense restaurant Point North. Met de druk om nieuwe, hongerige klanten aan te trekken en de financiële druk om het bedrijf winstgevend te houden, moet het team een manier vinden om hun gecompliceerde persoonlijke levens te beheren, terwijl ze dag in dag uit kwaliteitseten maken.

Meningen over Boiling Point

avatar van ShortyXL

ShortyXL

maandag 26 augustus 2024
Boiling Point seizoen 1 Ik vond de film uit 2021 al erg goed. Maar ook deze serie kijkt lekker weg. Het is net of je letterlijk in het bedrijf meedraait en alles kunt volgen. Ook gebeuren er tussendoor emotionele dingen met de mensen uit dit restaurant, die mij wel aangrijpen.

Movsin

dinsdag 5 november 2024
Boiling Point seizoen 1 De strubbelingen, de aard en de ervaringen van de personages, waar het toch uiteindelijk om te doen is, missen toch wel wat diepte. De "coup de feu"'s in de keuken en de spanningen worden overvloedig en kundig weergegeven en toegegeven dat veel van die gerechten toch wel echt uitnodigend waren. Serie had lang geen 4 uur nodig.