• 9.218.841 stemmen

The Curious Case of Natalia Grace (2023-2025)

Documentaire | 3 seizoenen
3 seizoenen
3,44 24 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Documentaire

Ontwikkeld door: Christian Conway, Jackson Conway, Eric Evangelista en Shannon Evangelista

Met onder meer: Caitlin McEachran, Beth Karas en Michael Barnett

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 29 mei 2023

Eerst uitgezonden op: Investigation Discovery (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Curious Case of Natalia Grace

Het is een van de merkwaardigste verhalen van deze eeuw: de adoptie van Natalia Grace. Adoptieouders Michael en Kristine Barnett wisten in 2010 niet beter dan dat ze een 6-jarig meisje uit Oekraïne adopteerden met een zeldzame vorm van dwerggroei. Gaandeweg raakten ze er echter van overtuigd dat ze veel ouder moest zijn, mogelijk zelfs volwassen. Niet alleen dat: volgens de Barnetts dreigde het meisje ook hun gezin te vermoorden. Drie jaar later bleek Natalia uit het huis gezet en op haarzelf te wonen, wat weer leidde tot de arrestatie van de Barnetts vanwege verwaarlozing van een kind. Maar was het wel een kind? Wie spreekt hier de waarheid?

Acteurs en Actrices

Meningen over The Curious Case of Natalia Grace

avatar van DiDa

DiDa

donderdag 19 oktober 2023
The Curious Case of Natalia Grace seizoen 1 Intrigerend verhaal. Het maakt je boos. Wat is die Michael Barnett een irritante man zeg. Er zijn nog steeds veel vragen onbeantwoord, maar hij is zeker wel schuldig aan een hoop dingen. Wat een acteur. Zeker de laatste 10 seconden maakten me heel boos.
avatar van nightbreed

nightbreed

vrijdag 15 september 2023
The Curious Case of Natalia Grace seizoen 1 Ik zat steeds te denken dat ik naar een nep docu met slechte acteurs aan het kijken was. En dan heb je ook nog van die irritante achtergrond muziekjes om hier en daar een was lollige sfeer te scheppen, pfff. Halverwege de 4e aflevering kon ik het niet meer aanzien. Zou die vrouw trouwens weten dat haar ex-man gay is?