• 9.218.769 stemmen

Ontwikkeld door: Quoc Dang Tran

Met onder meer: Tomohisa Yamashita, Fleur Geffrier en Makiko Watanabe

Oorspronkelijke taal: Frans

Release datum: vrijdag 21 april 2023

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Apple TV+ Bekijk via Apple TV+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Drops of God

Alexandre Léger, maker van de beroemde Léger Wine Guide en emblematische figuur in oenologie, is net op 60-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Tokio. Hij laat een dochter achter, Camille, die in Parijs woont en haar vader niet gezien heeft sinds haar ouders uit elkaar gingen toen ze negen jaar oud was. Als Camille naar Tokio vliegt en het testament van Léger wordt voorgelezen, ontdekt ze dat haar vader haar een buitengewone wijncollectie heeft nagelaten - volgens de experts de grootste collectie ter wereld. Maar om de erfenis op te eisen, moet Camille het opnemen tegen een briljante jonge oenoloog, Issei Tomine, die haar vader onder zijn hoede nam en in Léger's testament zijn 'spirituele zoon' wordt genoemd.

Acteurs en Actrices

Meningen over Drops of God

avatar van Thomas83

Thomas83

donderdag 30 mei 2024
Drops of God seizoen 1 Tof onderwerp voor een serie. Je steekt nog best wat op over wijn. Daarnaast is het ook behoorlijk goed geschreven. De serie had wel een paar afleveringen meer kunnen gebruiken denk ik. Camille wordt wel erg snel een briljante oenoloog, en eigenlijk is er ook maar beperkt aandacht voor haar personage. Issei krijgt al helemaal laat serieuze aandacht. Al die romances hadden ze ook beter weg kunnen laten. Desondanks wel echt een heel fijne serie, vooral vanaf aflevering drie.