• 9.218.737 stemmen

Ontwikkeld door: Taylor Sheridan

Met onder meer: Sylvester Stallone, Max Casella en Andrea Savage

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 13 november 2022

Eerst uitgezonden op: Paramount+ (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Tulsa King

Dwight 'The General' Manfredi is een maffia-capo, die na een gevangenisstraf van vijfentwintig jaar wordt vrijgelaten. Zijn baas stuurt hem zonder pardon naar Tulsa in Oklahoma om aldaar criminele operaties te starten. Zonder bestaande connecties en zonder steun van zijn maffiafamilie bouwt hij langzaam een crew van onwaarschijnlijke bondgenoten op om zijn eigen criminele imperium te stichten.

Acteurs en Actrices

Meningen over Tulsa King

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

zondag 8 januari 2023
Tulsa King seizoen 1 Vermakelijk, kwalitatief okay, maar nergens baanbrekend. Ik heb nu vier afleveringen gezien en het kijkt lekker weg. Stallone is een boef maar uiteraard een hele sympathieke. Het wordt tot nu toe nergens echt spannend en dat is wel jammer. Misschien moet ik het wat meer gaan zien als drama. Wel verfrissend dat Stallone iemand van 75 speelt en dat dat ook zijn echte leeftijd was (ten tijde van filmen) Doorgaans willen acteurs altijd jonger overkomen dan ze zijn. Doodsbang om over hun houdbaarheidsdatum heen te raken. Maar, binnen vier seconden na de ontboezeming dat hij al 75 is, krijgt hij te horen dat hij eruit ziet als 55 en dat hij hem nog wel omhoog krijgt.
avatar van The Oceanic Six

zondag 16 april 2023
Tulsa King seizoen 1 Prima kijkvoer en wederom de bevestiging dat Sylvester Stallone een prima acteur is voor karakterrollen. Zoals hij ook al overtuigde als Rocky en Rambo, maar niet altijd de credits heeft gekregen omdat het als hersenloos vermaak werd gezien. In Tulsa King minder geweld, meer dialogen en dat werkt ook wel. Jammer dat het inhoudelijk niet allemaal even boeiend en goed geschreven is, maar het kijkt wel goed weg. De eerste afleveringen voelen nog wat langdradig, daarna zit er een lekker tempo in en richting het eind krijgen we ook nog een keer bad ass momenten van Sly. Gelukkig komt er een tweede seizoen, zal 'm zeker bekijken. 3,5*

Kaiser_tv

donderdag 12 januari 2023
Tulsa King seizoen 1 Tegenvaller, kinderachtig, voorspelbaar en woke.

gigabyte

zondag 15 januari 2023
Tulsa King seizoen 1
Kaiser schreef:
Tegenvaller, kinderachtig, voorspelbaar en woke.
Helemaal mee eens.