• 9.218.737 stemmen

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022-2024)

Drama / Horror | 1 seizoen
1 seizoen
3,40 104 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titels: 10 after Midnight / Cabinet of Curiosities / Guillermo del Toro Presents 10 after Midnight

Status: In productie

Genre: Drama / Horror

Ontwikkeld door: Guillermo del Toro

Met onder meer: Essie Davis, Andrew Lincoln en Hannah Galway

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 27 oktober 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

Anthologieserie waarvan alle acht afleveringen, elk een uniek verhaal, in zekere zin gerelateerd zijn aan het klassieke horrorgenre, met choqueergehalte. Twee episodes zijn gebaseerd op korte verhalen die de beroemde regisseur en Oscarwinnaar Guillermo del Toro, ook creatief ontwikkelaar van deze serie, zelf heeft geschreven; de overige zijn originele werken van andere filmmakers. Dit levert een gevarieerde collectie aan sinistere verhalen af, elk met een persoonlijke introductie van Del Toro zelf.

Meningen over Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

avatar van Corcicus

Corcicus

donderdag 3 november 2022
Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities seizoen 1 Dit vond ik toch verre van schitterend. Wisselvallige omnibus waarin geen enkel verhaal echt uit de verf komt. Echt eng wordt het eigenlijk nooit, kitsch wel.
avatar van james_cameron

vrijdag 11 november 2022
Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities seizoen 1 Wisselvallige verzameling horror-verhalen, met slechts weinig positieve uitschieters. Lot 36 en The Autopsy zijn uitstekend, maar daar tegenover staan miskleunen als The Outside en vooral Dreams In The Witch House. Die laatste, met een lachwekkende houten klaas-rol van Rupert Grint, is echt te oubollig voor woorden. Hier had wel wat meer ingezeten, al met al. Lichte tegenvaller derhalve van producent/ schrijver Guillermo Del Toro.

pedro

woensdag 2 november 2022
Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities seizoen 1 Ik heb er naar gekeken, de eerste aflevering vond ik nog redelijk, maar dan de tweede met die enorme rat, toen had ik wel gehad. Ook de volgende afleveringen vond ik niets bijzonder, misschien waren mijn verwachtingen te hoog want de meeste reviews die ik vond waren bijna allemaal bijzonder positief. Eerlijk gezegd vond ik het nogal kinderachtig, sorry niets voor mij....

Pip2020_tv

woensdag 16 november 2022
Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities seizoen 1 Ok, ik zal wel een gen missen. Choqueergehalte, waar en wanneer ongeveer? Horror? Eigenlijk vind ik het gewoon saai. Dus na 5,5 aflevering gooi ik de handdoek in de ring. Geef mij maar gewoon Alfred Hitchcock Presents!