• 9.218.737 stemmen

The Flight Attendant (2020-2022)

Drama / Thriller | 2 seizoenen

Ontwikkeld door: Steve Yockey

Met onder meer: Kaley Cuoco, Zosia Mamet en Michiel Huisman

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 18 november 2020

Eerst uitgezonden op: HBO Max (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Flight Attendant

Stewardess Cassandra Bowden wordt wakker in haar hotelkamer in Bangkok, met een kater van de avond ervoor en met een lijk naast haar. Bang om de politie te bellen, vervolgt ze haar ochtend alsof er niets is gebeurd en voegt zich bij de andere stewardessen en piloten die naar het vliegveld reizen. In New York wordt ze opgewacht door FBI-agenten die haar ondervragen over haar recente tussenstop in Bangkok. Omdat ze nog steeds niet in staat is te reconstrueren hoe de nacht is verlopen, begint ze zich af te vragen of ze de moordenaar zou kunnen zijn.

Acteurs en Actrices

Meningen over The Flight Attendant

avatar van Corcicus

Corcicus

maandag 17 mei 2021
The Flight Attendant seizoen 1 De eerste aflevering is meteen een schot in de roos. Interessant plot en intrigerend gebracht. Naarmate de afleveringen volgen, komt er alsmaar meer drama bij kijken en tonen de karakters zich van hun meest tragische kant. Het verhaal wordt ook alsmaar ongeloofwaardiger en halverwege is de fun er zowat af.
avatar van AOVV

AOVV

zondag 24 oktober 2021
The Flight Attendant seizoen 1 Degelijke reeks, met vooral hoofdactrice Kaley Cuoco die het erg goed doet (ik heb overigens nog nooit een volledige aflevering van The Big Bang Theory gezien!). Michiel Huisman vind ik dan weer wat minder geschikt voor een komische rol (hoewel het met dat komische ook nog flink meeviel). Voor de overige rollen ook enkele acteurs/actrices die ik reeds kende van andere reeksen. Zosia Mamet ken ik uit Girls; Michelle Gomez uit de absurde Britse comedyreeks Green Wing. De acteur die Shane speelde, kwam me ook bekend voor, maar ik kan er niet meteen een reeks of film op plakken.. De plot zelf liet me eigenlijk grotendeels koud, maar ik heb bij vlagen wel genoten van de humor, vooral in dronken toestand vond ik Cassie erg amusant. De zijplotjes waren ook niet erg interessant. Al bij al was het leuk om naar te kijken, maar veel meer ook niet. Het zou me niet verbazen moest er een tweede seizoen in de maak zijn (gezien een aantal belachelijke wendingen in dit seizoen kan dat zomaar), maar ik zit er niet echt op te wachten. 3 sterren
avatar van Corcicus

Corcicus

zondag 28 augustus 2022
The Flight Attendant seizoen 2 Slecht vervolg waarin het vooral draait om de alcoholverslaving van Cassandra en het mysterie meer naar de achtergrond verschuift. Heel vermoeiend allemaal, die blitse montage, de flashbacks en de hallucinaties. Dramagehalte lag ook veel te hoog.