• 9.218.737 stemmen

Status: Beëindigd

Genre: Drama / Romantiek

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Ontwikkeld door: Mae Martin en Joe Hampson

Met onder meer: Mae Martin, Charlotte Ritchie en Lisa Kudrow

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 18 maart 2020

Eerst uitgezonden op: Channel 4 (Verenigd Koninkrijk)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Feel Good

Stand-up comedian Mae woont in Londen. Ze is single, herstellende van een verslaving en zit vast in een sleur. Ze probeert een weg te vinden in de moderne wereld van liefde, verslaving en seksualiteit. Maar wanneer ze de voorheen heteroseksuele George ontmoet, beginnen ze samen aan een wervelende romance die belooft hun leven voor altijd te veranderen.

Meningen over Feel Good

Suitehome

zaterdag 25 april 2020
Feel Good seizoen 1 Serie kon me niet overtuigen, maar is niet onaardig. Luchtige en komische momenten wisselen enkele zware thema's af (waaronder verslaving). Ik werd een beetje moe van al het identiteits-geworstel. Vind je getroebleerde, wie-ben-ik-nu-helemaal hoofdpersonen leuk? Kijk dan S1 van Fleabag of A-Typical.
avatar van depri83

depri83

donderdag 2 april 2020
Feel Good seizoen 1 Omschrijving doet zwaar aan. Dat is het soms ook wel maar het vooral erg grappig en zeer goed geschreven. Geweldige bijrol van Lisa Kudrow!