• 9.218.841 stemmen

Alarm für Cobra 11 (1996-2014)

36 seizoenen
2,94 99 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titel: Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Status: Terugkerende show

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Duitsland

Ontwikkeld door: Hermann Joha, Stefan Retzbach, Axel Bär, Nico Grein, Heiko Schmidt, Marcel Greive, Peter Jännert, Kay Niessen, Frank Huwe en Michael Scheel

Met onder meer: Erdoğan Atalay, Gottfried Vollmer en Charlotte Schwab

Oorspronkelijke taal: Duits

Release datum: dinsdag 19 maart 1996

Eerst uitgezonden op: RTL (Duitsland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

• tv Morgen om 20:19 uur op Ons

Plot Alarm für Cobra 11

De Turks-Duitse rechercheur Semir Gerkhan, door de jaren heen heeft hij al meerdere collegapartners gehad, waarvan twee vermoord zijn en de rest alweer vrij snel vertrok. In 1999 krijgt hij, na de dood van zijn partner André Fux, een nieuwe partner. Door alle jaren heen, hoeveel partners er ook zijn gekomen en vertrokken, is het principe hetzelfde gebleven. Alles draait erom om criminelen achter de tralies te houden en degenen die op vrije voeten zijn erachter te stoppen.

Seizoenen

Komt er een Alarm für Cobra 11 seizoen 37?

Acteurs en Actrices

Meningen over Alarm für Cobra 11

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME.

zondag 27 oktober 2019
Alarm für Cobra 11 seizoen 1 ''Fijne misdaadserie.'' Goede cast, geloofwaardige acteerprestaties, spannend, mooie combinatie van actie/misdaad en tevens wordt in elke vertoonde aflevering de sfeer uitermate realistisch weergegeven. Drie sterren van mijn kant voor 'Alarm für Cobra 11'.

Serie fanaat_mm

vrijdag 12 juni 2020
Alarm für Cobra 11 seizoen 1 Spannend eerste Alarm fur Cobra 11 seizoen. Het eerste seizoen van Alarm fur cobra 11 komt soms wat ouderwets over. Als je tegenwoordig naar Alarm fur Cobra 11 kijkt naar nieuwe afleveringen is het erg gemoderniseerd met jonge nieuwe acteurs. Behalve Erdogan Atalay die Semir speelt is er nog altijd bij een rol die hij al vanaf Seizoen 1 vertolkt. Dit eerste seizoen van Alarm fur cobra 11 is ondanks dat best spannend. De aflevering Der alte und der jungen een mindere aflevering. Der neue partner van Seizoen 1 is de beste en leukste aflevering.