• 9.218.769 stemmen

Ontwikkeld door: Stephen M. Irwin en Leigh McGrath

Met onder meer: Ioan Gruffudd, Darren Gilshenan en Anna Lise Phillips

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 9 maart 2018

Eerst uitgezonden op: ABC1 (Australië)

Plot Harrow

Dr. Daniel Harrow is een forensisch patholoog met een totale minachting voor gezag. Hij is bereid elke regel te overtreden, zolang hij slachtoffers maar een stem kan geven om te onthullen wat er met hen is gebeurd. Dankzij zijn werkwijze is hij in staat zelfs de meest bizarre zaken op te lossen. Wanneer een vreselijk geheim uit zijn verleden onthuld dreigt te worden, moet hij al zijn forensische vaardigheden gebruiken om dit voor altijd verborgen te houden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Harrow seizoen 4?

Acteurs en Actrices

Meningen over Harrow

avatar van hatebreeder

hatebreeder

zaterdag 12 december 2020
Harrow seizoen 1 In een kleine week tijd dit eerste seizoen helemaal bekeken. Een erg prettige en vermakelijke serie. Elke aflevering heeft een nieuw verhaal maar er zit ook een rode draad door de gehele serie die erg boeiend is. Naar mijn mening een bovengemiddeld leuke serie. Het acteerwerk is ook erg goed in deze serie.
avatar van Marlon Brando

Marlon Brando

vrijdag 24 maart 2023
Harrow seizoen 1 Inderdaad erg leuke serie. Blijft voortdurend boeiend. Seizoen 1 achterelkaar uitgekeken !

hkoster16

zondag 2 januari 2022
Harrow seizoen 1 "Vermakelijk? ? "Leuk"? Geen serieuze serie vond het meer komisch. En daar ben ik absoluut geen liefhebber van.