• 9.218.737 stemmen

How to Get Away with Murder (2014-2020)

6 seizoenen
3,67 250 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Drama / Misdaad

Ontwikkeld door: Peter Nowalk

Met onder meer: Viola Davis, Jack Falahee en Alfie Enoch

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 25 september 2014

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot How to Get Away with Murder

Annalise Keating is een briljante, charismatische en verleidende professor in crimineel recht, die lesgeeft in de studie 'Hoe kom je weg met moord'. Onverwachts moeten zij en haar leerlingen de leerstof in de praktijk brengen als ze verwikkeld raken in een moord die niet alleen de gehele universiteit op haar grondvesten doet schudden maar ook elk van hun levens beïnvloedt.

Acteurs en Actrices

Meningen over How to Get Away with Murder

avatar van brawljeff

brawljeff

maandag 26 september 2016
How to Get Away with Murder seizoen 1 Dit is precies wat ik leuk vind: een serie vol mysterie en vragen. Met niet al te veel verwachtingen aan deze serie begonnen en ben behoorlijk enthousiast. De afwisseling tussen het heden en de flashbacks zorgen voor een unieke serie en deze verhaallijnen vullen elkaar perfect aan. Moet er helaas wel bij zeggen dat de spanning er wat van af gaat wanneer de verhaallijnen bij elkaar komen rond aflevering 10. En wat een verrassende cliffhanger. Viola Davis is echt geweldig! Helaas weten de overige acteurs (en in het bijzonder de studenten) niet echt indruk te maken. Vooral Alfred Enoch zijn personage is totaal niet boeiend. Het tempo van de serie en de beelden zorgen daarentegen voor een hoge kwaliteit serie. Helaas staat er pas begin 2017 een tweede seizoen How to Get Away With Murder op Netflix en ben ik te lui om te downloaden, maar ik kijk enorm uit naar het vervolg. 4*

djginod

vrijdag 24 september 2021
How to Get Away with Murder seizoen 6 Ik persoonlijk vond het einde niet zo heel geweldig, van deze wel pakkende serie... Maar dat is dus mijn mening
avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
How to Get Away with Murder seizoen 1 Ook geen fan, ben het eens met Esteban, zit gewoon niet goed in mekaar, er hapert langs alle kanten wel wat aan. Heel erg doorsnee, eerder neigend naar under par zelfs.
avatar van Esteban

Esteban

donderdag 3 augustus 2017
How to Get Away with Murder seizoen 1 Geen fan. Bij de eerste episode had ik het al een beetje moeilijk met de manier van monteren, dat werkte behoorlijk op de zenuwen en leek eerder een afleidingsmaneuver. Ook de geloofwaardigheid was vaak volledig zoek. Viola Davis is een uitstekende actrice, maar zelfs haar aandeel vond ik wat wankel. Al lag dat eerder aan de dialogen en de gebeurtenissen. Er zat hier en daar een interessant personage in de reeks, maar ook die kwamen niet echt tot hun recht, weinig likeable ook. De overige seizoenen heb ik links laten liggen.