• 9.218.737 stemmen

The Legend of Tarzan (2001-2003)

2 seizoenen

Ontwikkeld door: Bill Motz en Bob Roth

Met onder meer: Michael T. Weiss, Olivia d'Abo en Jim Cummings

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 3 september 2001

Eerst uitgezonden op: Disney Channel (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Legend of Tarzan

De serie gaat verder waar de Disneyfilm 'Tarzan' ophield. Tarzan en Jane zijn getrouwd en wonen nu met Janes vader in de weer opgebouwde boomhut die Tarzans echte ouders jaren terug hadden gemaakt. Tarzan is sinds de dood van Kerchak leider van de gorillagroep. Ondertussen rukt de mens steeds verder op in de jungle. Zo wordt er aan de rivier vlakbij Tarzan en Janes huis een handelspost geopend. Ook leren Tarzan en Jane een inheemse stam kennen en komen ze oog in oog te staan met nieuwe gevaren.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over The Legend of Tarzan

avatar van tommykonijn

tommykonijn

maandag 17 december 2018
The Legend of Tarzan seizoen 1 Ik vond de animatie altijd wat minder mooi (een beetje mat kleurgebruik) in vergelijking met de Disneyfilm uit 1999, waar deze serie een vervolg op is. Het niveau van die film werd overigens ook in geen enkel ander opzicht behaald. Dat gezegd hebbende, zag ik dit wel altijd graag voorbijkomen op Ketnet. De personages blijven immers natuurlijk gewoon hetzelfde en er zaten best spannende afleveringen tussen met geduchte tegenstanders voor Tarzan en zijn vrienden. 3*