• 9.218.737 stemmen

Alternatieve titel: Narcos: Mexico

Status: Beëindigd

Genre: Misdaad / Drama

Oorsprong: Verenigde Staten / Mexico

Ontwikkeld door: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro, Carlo Bernard, Chris Brancato en Doug Miro

Met onder meer: Diego Luna, Scoot McNairy en José María Yázpik

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 16 november 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Narcos: México

Narcos: Mexico onderzoekt de oorsprong van de moderne drugsoorlog door terug te gaan naar zijn roots, beginnend in een tijd dat de Mexicaanse drugswereld een losse en ongeorganiseerde confederatie van onafhankelijke telers en handelaars was. Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist om een nieuwe functie aan te nemen, ontdekt hij al snel dat zijn opdracht een grotere uitdaging zal zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Kiki informatie verzamelt over Félix en meer verstrikt raakt in zijn missie, ontvouwt zich een tragische reeks van gebeurtenissen die de drugshandel en de oorlog ertegen de komende jaren beïnvloeden.

Acteurs en Actrices

NRT

maandag 26 november 2018
Narcos: México seizoen 1
SybrandZ schreef:
Ik vind Kiki juist wat charisma missen. Het betert wel iedere aflevering, maar hij heeft niet de uitstraling van Javier Pena uit de eerste seizoenen. Ook gallardo kan niet tippen aan Escobar, maar hem vind ik wel een vermakelijk personage. Rafa vind ik eerlijk gezegd wel een interessant personage. Hij brengt tenminste wat actie in de serie.

SybrandZ

zaterdag 24 november 2018
Narcos: México seizoen 1 Het kan niet tippen aan de seizoenen over Colombia, maar toch haalt dit seizoen weer een hoog niveau hoor. Camerawerk en sfeersetting zijn weer enorm goed, en Kiki Camareña wordt enorm goed neergezet. Andere verhaallijnen kunnen me echter minder boeien. Rafa wordt bijvoorbeeld al vrij snel irrelevant, maar blijft veel aandacht krijgen. Van Felix Gallardo krijg ik ook net te weinig gedachten/emoties mee, terwijl het wel een interessant personage is. Ook mist hij de uitstraling van een Escobar, wat ook duidelijk wordt bij hun ontmoeting. Toch had ik steeds de neiging om verder te kijken en zat het verhaal ook vrij goed in elkaar. Er blijft toch weer een knap seizoen over.