• 9.218.841 stemmen

Ontwikkeld door: Simon Barry

Met onder meer: Kim Coates, Anthony LaPaglia en Ryan McDonald

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 21 september 2017

Eerst uitgezonden op: City (Canada)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bad Blood

Bad Blood is een verhaal over familie, trouw, verraad, macht, hebzucht en uiteindelijk wraak. Montreal maffiabaas Vito Rizzuto is een atypische crimineel. Overtuigd om vrede te stichten tussen de verschillende criminele groepen van Montreal, lukt het Rizzuto om ze samen te brengen en leidt deze als een CEO terwijl hij zorgt dat iedereen er goed geld aan overhoudt. Als Rizzuto wordt gearresteerd en uitgeleverd naar een zwaar beveiligde gevangenis in Colorado voor de moorden in 1981 op drie leden van de criminele familie Bonanno, begint zijn machtige imperium uit elkaar te vallen. Rizzuto kijkt machteloos toe totdat zijn wraak kan beginnen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Bad Blood

avatar van richiedoom

richiedoom

dinsdag 12 februari 2019
Bad Blood seizoen 1 De trailer zag er superbruut uit en aangezien ik wel fan ben van maffiaverhalen, leek dit me wel wat. Achteraf gezien heb ik me ermee vermaakt, al viel het toch wel enigszins tegen. Ik vond alles nogal braaf in beeld gebracht, hier en daar behoorlijke overacting en sowieso ademde deze serie een bepaalde B-kwaliteit in alles. Aangezien je tegenwoordig wordt doodgegooid met topseries met gigantische budgetten, leidde dit af en toe wel een beetje af...
avatar van DreamTech

DreamTech

zaterdag 1 december 2018
Bad Blood seizoen 1 zeer goed maar nou houd ik wel van die mafia series seizoen 2 is er ook al die ga ik nu hierna kijken !!