• 9.218.737 stemmen

Ontwikkeld door: Seth Rogen en Evan Goldberg

Met onder meer: Josh Hutcherson, Eliza Coupe en Derek Wilson

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 14 november 2017

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Future Man

Josh Futturman zit vast in een uitzichtloze baan. Het enige dat hij na z'n werk doet is het spelen van Biotic Wars, een videogame die zo moeilijk is, dat de rest van de wereld het uitspelen er van heeft opgegeven. Wanneer Josh het spel toch tot een eind weet te brengen, verschijnen er mysterieuze bezoekers uit de toekomst. De wereld is in gevaar, en Josh is de enige die de mensheid kan behoeden voor uitsterven.

Meningen over Future Man

avatar van WB

WB

woensdag 19 september 2018
Future Man seizoen 1 Heerlijke serie. Humor, actie, spanning, en tijdreizen. Formules voor een heerlijk avondje 'bingewatching'. Leuke verwijzingen naar het hele oeuvre van James Cameron, Back to the Future, etc.

james_cameron_mm

vrijdag 30 november 2018
Future Man seizoen 1 Hier en daar best grappig en inventief, maar overwegend is deze komische kruising tussen Back To The Future en The Terminator nogal vlak en eentonig. Qua production design ook aan de goedkope kant. De aflevering rond James Cameron is hilarisch en de cast heeft er duidelijk zin in, maar te vaak verzandt de boel in afgezaagde grappen en grollen. En schrijvers Seth Rogen en Evan Goldberg gaan weer volledig los met hun gebruikelijk pies- en poepgrappen. Tja.
avatar van stinissen

stinissen

vrijdag 21 september 2018
Future Man seizoen 1 Persoonlijk vond ik juist dat die melige humor de serie geen goed deed.